HTML

Laci Today

Horoszkópom dupla ikrek. szakértők aszongyák, ez bármire mentség lehet. Háromszor estem motorral, de ebből egyszer úgy, hogy csak toltam. Mit is írjak magamról? Harmincvalahány éves vagyok, Eszter és Péter apukája, Pomázi Suttyó, Belvárosi Csávó, Agresszív ex-Vízihokis, Őrült Biciklista, Potyakajakos, Repülőgéptervező. Egz utazásiirodában dolgozom, és akit melegebb éghajlatra küldök, még meg is köszöni, és fizet is érte. Egy fontos infó rólam: BÁRMIT el tudok rontani anélkül, hogy bántanám. Távirányító, mobil.... most épp a cégesmobil egyes gombja nem jó. Nincs valakinek egy felesleges egyes gombja? Meg egy kilóméterspirál is kellene. Ha olvastad a blogomat, mindenkinek RIHAJ!-jal köszönj, erről ismerik meg egymást a Laci Today olvasók! És ha tetszett, amit olvastál, holnap is klikkelj, mert minden nap új bejegyzés!

Friss topikok

  • Kincskereső: Rihaj! Régen jártam erre, most hirtelen kíváncsi lettem Épp röhögök ezen a cikken, mikor a férjem ... (2016.01.19. 23:26) Széthagyom, és?
  • Laci Today Magazin: @Hidegen: de, átmentem? :D (2015.11.03. 11:00) ismétlés!
  • Laci Today Magazin: @Hidegen: köszi :) (2015.11.03. 10:57) Nehéz döntés
  • Laci Today Magazin: @-bobolysza-: .. mondjuk... meghajtanám... (2014.12.01. 08:38) adventi koszorú
  • Laci Today Magazin: @vén betyár: az semmi, állítólag Dugovics Titusz sem létezett... ha így folytatják, elfogy az össz... (2014.11.04. 19:43) akkor már inkább...

Linkblog

pénzért bármit...

2011.03.04. 13:57 Laci Today Magazin

Rihaj!

Most szólt egy haver, hogy nem tudok-e neki valami egymillió alatti autót, hogy ne legyen olyan nagy kár érte, ha összetöri, mert most szerzett jogsit.
-Márminthogy TE jogosítványt szereztél?
-IGEEN!-, mondja boldog hangon.

Mert ebben az országban pénzért bármit lehet.

Nem arról van szó ,hogy a haverom nem tud vezetni.


HANEM, HOGY VAK!!!


Tisztelt Olvasók, értik már az aggódásomat???

-Nem teljesen értelek. Tudom hogy a számítógépet hogyan használod, hogy monitor helyett fejhallgatód van. Tudom, hogy a telefonodat hogyan használod, mert van rajta egy program, ami mindig kimondja, hogy éppen melyik ikonon vagy...

De próbáljuk meg elképzelni őt vezetés közben.

Pirosnál:
letekeri az ablakot, és átkiabál a mellette lévő autóba vakszemüvegben:
-Lenne szíves szólni, ha vált a lámpa?

Útközben, miután majdnem balesetet okozott alárendelt útról kihajtva, utasa ráförmed:
-NEMLÁTTAD AZ ELSŐBBSÉGADÁS TÁBLÁT??
-Akárhogy is csodálkozol: nem!

Mindenki ismeri a Shrek II. elejéből azt a jelenetet, amikor kocsin mennek fel a városba, és az utas, a szamár, nyavalyog egyfolytában, hogy OTT VAGYUNK MÁR?
Na haverommal ez úgy fog kinézni, hogy vezet az autóban, és közben Ő kérdi az utasoktól, hogy OTTVAGYUNKMÁR?

Vagy, haverom vezet, közben telefonos segítséget kér:
-Na, nemsokára nálatok vagyok, hol is kell befordulnom, melyik utca a tiétek?
-Hát figyelj, jössz-jössz, és amikor látsz egy zöld IGAZSÁG PATIKA táblát, azután egyből balra!


Erről a barátról még annyit keee tunni, nemrég vett egy repjegyet, amit emailben átküldtem neki, és kérdezte, hogy az ülést befoglaltam-e neki. Telefon:
-Na, nyisd meg, és ott van az alján, alulról a hatodik sor, látod?
-HÜLYEÁLLAT! 


Zárásul egy másik sztori, irodánk egy buszmegálló mellett van, és télvíz idején láttam, hogy a troliról két vak szállt le. Elég szutyok idő volt, a lényeg, hogy a buszról egyenesen egy hatalmas pocsolyába léptek szegények. Én mindig is jószándékú gyerek voltam, kirohantam egy szál ingben, mert nekiálltak a botjaikkal a pocsolya szélét keresni. Szóval odaszaladtam és kiabáltam hogy ERRE, azaz, merre a legrövidebb út kifelé a pocsolyából. Az egyik jött, a másik belékarolt. És amikor kiértek, megfogtam az egyiket, és elvezettem őket a járdáig, hogy a többi pocsolyát már elkerüljék, majd a járdán útjukra bocsátottam őket: előremutattam, és mondtam, hogy "na erre már nem lesznek pocsolyák", megköszönték és visszaszaladtam az irodába, mert már megfagytam.

És AKKOR kapcsoltam, hogy mit mondtam nekik..

Üdv és jó hétvégét!
Laci Today
 

7 komment

Címkék: vak jogsi

A bejegyzés trackback címe:

https://lacitoday.blog.hu/api/trackback/id/tr732709924

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Myta · http://www.stylebyme.blog.hu 2011.03.04. 14:26:25

A barátodnak egy lézeres látásjavító műtétre vagy egy korszerű autóra van szüksége. Az ilyen műtét után még egy 3,5 dioptriás is szemüveg nélkül közlekedik az utcán. A korszerű autó meg arra jó, hogy dudál-sipol-megáll-leparkol-szirénázik és hozzád szól ha valami rosszat csináltál. Rihajja!

Laci Today Magazin · http://www.lacitoday.blog.hu 2011.03.04. 16:02:46

@Myta: A barátom nem rosszul lát, hanem vak. Gyárilag.

a-kis-herceg 2011.03.04. 20:29:59

de viccelsz ugye? vagy van már tiplis gyalogjárda után tiplis autóut? megy a zörgős terelő-fényvisszaverő "rákokon"?

és mi van ha egy másik vak jön szembe azon a "vonalon"?

Laci Today Magazin · http://www.lacitoday.blog.hu 2011.03.04. 21:17:11

@a-kis-herceg: "de viccelsz ugye?"
:))) A Laci Today Magazin egy hétköznapi lacilap a HUMOR hevében...

A jogsi komoly, fogadtak hogy itthon bármit el lehet intézni. Autót tényleg keres, de a felesége fog vezetni, nyugalom.

a-kis-herceg 2011.03.04. 21:21:06

@Laci Today Magazin:

csak azért ijedtem meg, mert volt egy 80vhány éves nagybátyám, aki a városban ha mellette ültem mondta: "nem nagyon látok már, én figyelek a többi kocsikra, te nézzed a gyalogosokat és a zebrákat..."

és ő nem viccelt, tényleg alig látott

Laci Today Magazin · http://www.lacitoday.blog.hu 2011.03.04. 21:24:50

@a-kis-herceg: Mert... SZÁMÍT a látás? Én amikor csak tehetem, motorral közlekede. Nem vagyok kámikáze, normáliasn megyek, persze a kétkerék adta előnyökkel, tehát, én azért vettem a motort, mert megunta ma dugókat. de OHA nem előzök hirtelen. Mindig csak 20-30-cal megyek gyprsabban a forgalomnál, és ha a hetven-nyolcvanat elérem, azzal megelégszem.
Szóval nagyjából sem mondhatja senki, hogy váratlanul hirtelen felbukkannék és már le is hagynám. Mégis amikor motorozom, NAPONTA 5-6 olyan eset van, amikor majdnem lesodornak, mert az autó ész nélkül (néha direkt) elém húzza a kormányát. Ezért kérdem: SZÁMÍT a látás? Engem napi 5-6 alkalommal majdnem elütnek, elvileg LÁTÓ emberek. Persze fel vagyok készülve rájuk, emiatt vagyok még itt.

Laci Today Magazin · http://www.lacitoday.blog.hu 2011.03.04. 21:26:38

@a-kis-herceg: bocs a betűkihagyásokért, merül a billentyűzetben az elem.
Ekkorát rég hazudtam laptopról, namindegy, álmos vagyok, és nem vettem észre a hibákat.
süti beállítások módosítása