HTML

Laci Today

Horoszkópom dupla ikrek. szakértők aszongyák, ez bármire mentség lehet. Háromszor estem motorral, de ebből egyszer úgy, hogy csak toltam. Mit is írjak magamról? Harmincvalahány éves vagyok, Eszter és Péter apukája, Pomázi Suttyó, Belvárosi Csávó, Agresszív ex-Vízihokis, Őrült Biciklista, Potyakajakos, Repülőgéptervező. Egz utazásiirodában dolgozom, és akit melegebb éghajlatra küldök, még meg is köszöni, és fizet is érte. Egy fontos infó rólam: BÁRMIT el tudok rontani anélkül, hogy bántanám. Távirányító, mobil.... most épp a cégesmobil egyes gombja nem jó. Nincs valakinek egy felesleges egyes gombja? Meg egy kilóméterspirál is kellene. Ha olvastad a blogomat, mindenkinek RIHAJ!-jal köszönj, erről ismerik meg egymást a Laci Today olvasók! És ha tetszett, amit olvastál, holnap is klikkelj, mert minden nap új bejegyzés!

Friss topikok

  • Kincskereső: Rihaj! Régen jártam erre, most hirtelen kíváncsi lettem Épp röhögök ezen a cikken, mikor a férjem ... (2016.01.19. 23:26) Széthagyom, és?
  • Laci Today Magazin: @Hidegen: de, átmentem? :D (2015.11.03. 11:00) ismétlés!
  • Laci Today Magazin: @Hidegen: köszi :) (2015.11.03. 10:57) Nehéz döntés
  • Laci Today Magazin: @-bobolysza-: .. mondjuk... meghajtanám... (2014.12.01. 08:38) adventi koszorú
  • Laci Today Magazin: @vén betyár: az semmi, állítólag Dugovics Titusz sem létezett... ha így folytatják, elfogy az össz... (2014.11.04. 19:43) akkor már inkább...

Linkblog

"De szép, igazi?!"

2014.10.08. 09:17 Laci Today Magazin

Rihaj!

Hosszú kihagyás után egyre többször érzem azt, hogy volna mit írnom, csak nincs rá időm. Így kísérleti jelleggel és Mindnyájatok Legnagyobb Örömére :)), újra írni kezdek!

Például, hallom, hogy a férfiak végre laborban növesztett, szebb, nagyobb, és egyáltalánabb péniszekkel büszkélkedhetnek, ha akarnak.

Namost, ez azért felvet néhány kérdést. Előszöris összezavarjuk a nőket, akik a lábméretünk, orrméretünk, vagy éppen a kéztőtől a középsőujjunk végéig mérhető méretünk, esetleg az általunk használt autó alapján kívánják kikövetkeztetni, hogy mekkoránk van, holott tehát annál jóval nagyobb.
Szerintem legalábbis kizárhatjuk, hogy bárki kisebbet kérne.  

Aztán kérdés, hogy ez nyilván nem ingyenes, támogatná-e a TB? Hány százalékban, és mit kell felmutatni érte? Mi alapján kerülne mennyibe? Méret vagy súly? És ha méret, akkor ilyen, vagy olyan állapotában kell mérni? Esetleg mindkét állapotból kihoznak egy átlagot, melynek lehetne AFM az SI kódja (Átlagos Farok Méret).

Volna-e garancia a működésére, hány év? Ha hetvenévesen nem áll fel, az rendszerhiba, vagy csak helyi műszaki probléma, melyet tehát garanciálisan elhárítanak cserével vagy egy szoftveres frissítéssel?

Aztán ott az a rengeteg parlagon heverő férfi. Akinek egyszerűen nincs divatban az arca, vagy szimplán nem kell senkinek: aki nem használja, a sajátját eladhatja-e a peniszbizomanyi.hu weboldalon, esetleg feldobhatja-e internetes licitoldalakra?

És legközelebb nem a férfi kérdi elismerő hangon hogy "de szép, igazi?", hanem a nő...

Orvosi műhibának számít-e fehéremberre négerizét varrni, vagy fordítva? Létezik-e valamiféle kompatibilitás, például akkorát varrnak rám, hogy feláll és előredőlök, mint a rosszul kiegyensúlyozott daru?

Üdv!
Laci Today


Szólj hozzá!

Címkék: igazi? laborban növesztett pénisz

A bejegyzés trackback címe:

https://lacitoday.blog.hu/api/trackback/id/tr486769377

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása