HTML

Laci Today

Horoszkópom dupla ikrek. szakértők aszongyák, ez bármire mentség lehet. Háromszor estem motorral, de ebből egyszer úgy, hogy csak toltam. Mit is írjak magamról? Harmincvalahány éves vagyok, Eszter és Péter apukája, Pomázi Suttyó, Belvárosi Csávó, Agresszív ex-Vízihokis, Őrült Biciklista, Potyakajakos, Repülőgéptervező. Egz utazásiirodában dolgozom, és akit melegebb éghajlatra küldök, még meg is köszöni, és fizet is érte. Egy fontos infó rólam: BÁRMIT el tudok rontani anélkül, hogy bántanám. Távirányító, mobil.... most épp a cégesmobil egyes gombja nem jó. Nincs valakinek egy felesleges egyes gombja? Meg egy kilóméterspirál is kellene. Ha olvastad a blogomat, mindenkinek RIHAJ!-jal köszönj, erről ismerik meg egymást a Laci Today olvasók! És ha tetszett, amit olvastál, holnap is klikkelj, mert minden nap új bejegyzés!

Friss topikok

  • Kincskereső: Rihaj! Régen jártam erre, most hirtelen kíváncsi lettem Épp röhögök ezen a cikken, mikor a férjem ... (2016.01.19. 23:26) Széthagyom, és?
  • Laci Today Magazin: @Hidegen: de, átmentem? :D (2015.11.03. 11:00) ismétlés!
  • Laci Today Magazin: @Hidegen: köszi :) (2015.11.03. 10:57) Nehéz döntés
  • Laci Today Magazin: @-bobolysza-: .. mondjuk... meghajtanám... (2014.12.01. 08:38) adventi koszorú
  • Laci Today Magazin: @vén betyár: az semmi, állítólag Dugovics Titusz sem létezett... ha így folytatják, elfogy az össz... (2014.11.04. 19:43) akkor már inkább...

Linkblog

Húzás!

2013.12.22. 20:22 Laci Today Magazin

Rihaj!

Tudom, ezer éve nem írtam, épp valami mentségen töröm a fejem...

    ...mondjuk, semmi nem jut eszembe. De majd most megígérem, hogy összekapom magam! Próbálok valami aktuálissal újranyitni, úgyhogy elárulok Nektek egy titkot így karácsony előtt!

Munkahelyen ki szoktuk húzni egymást karácsonykor. Kézbe vettem az ügyet: megírtam a cetliket a nevekkel, majd mindenkinek odakínáltam a markomból, hogy húzzanak egyet.
Aztán Kata vállára tettem a kezemet, és azt mondtam neki, hogy kitalálom, kit húzott.
Nade, ENGEM!!!??!
Kata persze rávágta, hogy abszolúte semmi közöm hozzá, hogy kit húzott.
Pedig én TUDTAM, hogy engem.
Kriszta látta ezt a jelenetet, így aztán nagyon csodálkozott, hiszen ő legbelül tudta, hogy Ő húzott engem, nem pedig Kata.
Mondtam, hogy ez így nem lesz jó, húzzunk újra inkább. Akkor már Gyula és Éva sem értette, mi bajom van. Úgyhogy kijelentettem:  én saját magamat húztam ki.
Ezt már Kata sem értette, mert ő húzott engem.
Kriszta pláne nem értette, sőt Katát sem értette, hiszen engem Kriszta húzott.
Gyula meg szerintem már készítette a tenyerét egy irdatlan maflásra, mert mit hülyülnek ezek, amikor pont, hogy ő húzott engem.
Most már nem volt mit tenni, meg kellett mutassuk, hogy ki kit húzott, és a cetliken az alábbi nevek álltak, de esküszöm véletlen volt:

lci.JPG

 Üdv!
Laci Today

6 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://lacitoday.blog.hu/api/trackback/id/tr875704920

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2013.12.24. 12:52:06

Rihaj!
Lustaságod megbocsájtva! :)
Békés, meghitt,boldog karácsonyt kívánok neked és a családodnak, Laci! :)

Simone Lewis · http://uccuneki.blog.hu/ 2014.01.13. 15:53:21

Én egyedül vagyok a cégben. 1 cetlit csináltam, rajta a saját nevemmel, majd kihúztam ugye magamat, aztán megkérdeztem magamat, hogy kit húztam, mire én persze nem árultam el, nehogymár! Látod, én bezzeg kibírtam; nálam a sztenderd, klasszikus módon zajlott a névhúzás. A céges vacsi helyszínt is megszavaztam demokratikus módon, az ajándékozás vicces volt, mindenkinek tetszett, aztán jól berúgtunk mindannyian. Még jó, hogy másnap senki sem emlékezett semmire sem....BÚÉK!

Laci Today Magazin · http://www.lacitoday.blog.hu 2014.01.13. 16:02:51

@anica inkognitóban: köszömm, viszont! (ha még lehet ilyenkor...)

@Simone Lewis: akarsz róla beszélni? :D

Simone Lewis · http://uccuneki.blog.hu/ 2014.01.13. 16:45:31

@Laci Today Magazin: Á, köszi, de nem. De majd a többieket megkérdezem azért.
-,-
süti beállítások módosítása