HTML

Laci Today

Horoszkópom dupla ikrek. szakértők aszongyák, ez bármire mentség lehet. Háromszor estem motorral, de ebből egyszer úgy, hogy csak toltam. Mit is írjak magamról? Harmincvalahány éves vagyok, Eszter és Péter apukája, Pomázi Suttyó, Belvárosi Csávó, Agresszív ex-Vízihokis, Őrült Biciklista, Potyakajakos, Repülőgéptervező. Egz utazásiirodában dolgozom, és akit melegebb éghajlatra küldök, még meg is köszöni, és fizet is érte. Egy fontos infó rólam: BÁRMIT el tudok rontani anélkül, hogy bántanám. Távirányító, mobil.... most épp a cégesmobil egyes gombja nem jó. Nincs valakinek egy felesleges egyes gombja? Meg egy kilóméterspirál is kellene. Ha olvastad a blogomat, mindenkinek RIHAJ!-jal köszönj, erről ismerik meg egymást a Laci Today olvasók! És ha tetszett, amit olvastál, holnap is klikkelj, mert minden nap új bejegyzés!

Friss topikok

  • Kincskereső: Rihaj! Régen jártam erre, most hirtelen kíváncsi lettem Épp röhögök ezen a cikken, mikor a férjem ... (2016.01.19. 23:26) Széthagyom, és?
  • Laci Today Magazin: @Hidegen: de, átmentem? :D (2015.11.03. 11:00) ismétlés!
  • Laci Today Magazin: @Hidegen: köszi :) (2015.11.03. 10:57) Nehéz döntés
  • Laci Today Magazin: @-bobolysza-: .. mondjuk... meghajtanám... (2014.12.01. 08:38) adventi koszorú
  • Laci Today Magazin: @vén betyár: az semmi, állítólag Dugovics Titusz sem létezett... ha így folytatják, elfogy az össz... (2014.11.04. 19:43) akkor már inkább...

Linkblog

NE OLVASD EL!!!

2013.04.19. 09:52 Laci Today Magazin

Rihaj!

A mai írásnak nem kellene megszületnie, de nem bírom magamban tartani.
Írtam én már morbidblogot, majd rettegve tettem közzé - de szerencsére Ti Olvasók vagytok olyan intelligensek, hogy tudtátok úgy fogadni, ahogyan szántam, és minden rendben volt.
Ezt a mait akkor SEM akartam megírni. De miután a bostoni maratonnal nálam nagyobb emberek is viccelni merészeltek, ott van egyenesen a Family Guy, amit mindjárt úgy vágtak össze, mintha ő maga robbantott volna, na EZEK UTÁN mégis megírom.

Előzetesben azért, ez egy humorblog, ne vegyed komolyan, ráadásul néha morbid, de ha komolyan akarnék írni, akkor persze hogy elvetem az ilyeneket. Szerintem nem csak mértéktelenül szemét dolog másokat bántani BÁRMILYEN formában, hiszen mindenkinek van magától is saját keresztje, de konkrétan elpusztítani emberi lényeket (de állatokat is, kivéve ronda csúnya pókok), szerintem ez valamilyen szinten lelki betegségre is vall. Ennyit a valódi véleményemről, és nézzük, mik jutottak EGYÉB dolgok eszembe a bostoni robbantással kapcsolatban.

Első és legfontosabb:
HÁNYSZOR MEGMONDTAM MÁR, hogy a sport nem egészséges! Pláne a futás, ahányszor próbálkozom vele: szúr az oldalam, csúszkálni kezd a hónaljam alatt, amit izzadságnak neveztek el, vizes lesz a ruhám, lihegek, egyszóval csupa rossz dolog.
Vérbeli futók persze jönnek azzal, hogy UTÁNA milyen jó. Dehát: ezzel az erővel az orrmandula műtét is fantasztikus, hiszen utána azért sokkal jobb.
Ezért is mondom, make sex not war, mert a szex, az közben is nagyon jó.
De összefoglalva az első pontot: nem egészséges a futás. Itt van rá az élő (holt) példa.
A holt példánál maradva: ha versíróversenyen robbantanának, az lenne a Holt költők társasága?
Maga a robbantás helyszíne a holtpont?
Aki túljutott a holtponton, az a túlélő.
Ugyanakkor másiknéhányukkal meg pont, hogy az a baj, hogy nemcsak egyszerre érkeztek a célhoz, de sajnos több szempontból is holtversenyben végeztek.


Második pontban az elkövetővel foglalkoznék.
Jöhet mindenki az összeesküvéselméletekkel, de szerintem ez nem a CIA volt, még csak nem is tenoristák voltak, hanem valami helyi megelmebetegült fószer. Tenoristák nem raknak golyóscsapágyakat házi készítésű pokolgépbe, mert az gagyi. Sokkal ütősebb cuccaik vannak, meg ők utána szólnak hogy "na öcsém, mi vóttunk!, erre varrjá gombot!", tehátén őket kizárnám. Ez a házimegoldás azt erősíti mondom, hogy egy magánakció lehetett. Véleménynyilvánítás, még ha beteg is.
Az is lehet hogy ott lakik az ürge, ezek a maratonisták meg ott trappolnak a háza előtt ezrével, megunta.

Harmadik pontban társadalompszichológia.
Az van az amerikaiakkal, hogy ott van a génjeikben a túlnépesedés elleni önszabályozás. Néha bemennek iskolákba és szétlövik az ott lévők fejét, meg a végén általában a sajátjukat is. Ez a túlnépesedés elleni igen fájdalmas, drasztikus, ám valljuk be, hatékony fellépés is, ami egyben az igazságszolgáltatás dolgát is megkönnyíti, hiszen az elkövető után nem kell nyomozni, nem kell megtalálni, ott van holtan, másrészt nem kell ítéletet hozni, pláne halálra ítélni egy demokratikus országban, hiszen eleve meg van halva.
Na. És akinek nem sikerül pisztolyt szereznie vagy puskát, az felmegy a netre, keresgél, "hm.. golyóscsapágyas pokolgép ez tetszik", és már születik is a baj.

Ráadásul tolószékes futók is voltak. TOLÓSZÉKES FUTÓ az meg micsoda?
Hát vagy tolószékes, vagy futó, nem? Miután a futás lábbal történik. A tolószékes futó paranormális jelenség.

Negyedik pont a védelem reakciója
Eső után köpönyeg. Szinte biztos vagyok abban, hogy az elkövető egy hülye. Egy darab meghülyült hülye, ebből adódóan szigorítani a biztonsági intézkedéseket San Franciscoban, New Yorkban, Washingtonban Ésatöbbi, tipikusan amerikai erőfitogtatás: itt vagyunk, erősek vagyunk, csili fegyvereink vannak, többet meg ne próbáld!!  -  és holnap megint bemegy egy hülye valami iskolába és szétlövi húsz másik fejét, egyszóval amit ott most csinálnak, ez szerintem tök fölösleges. (vagy ha más nem, felrobban egy műtrágyagyár vagy lelőnek egy rendőrt veszekedés közben ugye)

Lehet hogy a fegyvertartáson kellene odakint szigorítani, bár ha a golyóscsapágyakat is betiltanák, az már gáz lenne.

Üdv
Laci Today

Szólj hozzá!

Címkék: maraton boston robbantás

A bejegyzés trackback címe:

https://lacitoday.blog.hu/api/trackback/id/tr395234458

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása