HTML

Laci Today

Horoszkópom dupla ikrek. szakértők aszongyák, ez bármire mentség lehet. Háromszor estem motorral, de ebből egyszer úgy, hogy csak toltam. Mit is írjak magamról? Harmincvalahány éves vagyok, Eszter és Péter apukája, Pomázi Suttyó, Belvárosi Csávó, Agresszív ex-Vízihokis, Őrült Biciklista, Potyakajakos, Repülőgéptervező. Egz utazásiirodában dolgozom, és akit melegebb éghajlatra küldök, még meg is köszöni, és fizet is érte. Egy fontos infó rólam: BÁRMIT el tudok rontani anélkül, hogy bántanám. Távirányító, mobil.... most épp a cégesmobil egyes gombja nem jó. Nincs valakinek egy felesleges egyes gombja? Meg egy kilóméterspirál is kellene. Ha olvastad a blogomat, mindenkinek RIHAJ!-jal köszönj, erről ismerik meg egymást a Laci Today olvasók! És ha tetszett, amit olvastál, holnap is klikkelj, mert minden nap új bejegyzés!

Friss topikok

  • Kincskereső: Rihaj! Régen jártam erre, most hirtelen kíváncsi lettem Épp röhögök ezen a cikken, mikor a férjem ... (2016.01.19. 23:26) Széthagyom, és?
  • Laci Today Magazin: @Hidegen: de, átmentem? :D (2015.11.03. 11:00) ismétlés!
  • Laci Today Magazin: @Hidegen: köszi :) (2015.11.03. 10:57) Nehéz döntés
  • Laci Today Magazin: @-bobolysza-: .. mondjuk... meghajtanám... (2014.12.01. 08:38) adventi koszorú
  • Laci Today Magazin: @vén betyár: az semmi, állítólag Dugovics Titusz sem létezett... ha így folytatják, elfogy az össz... (2014.11.04. 19:43) akkor már inkább...

Linkblog

Kis Angol Nyelvtan

2012.06.06. 19:28 Laci Today Magazin

Rihaj!

Hát azok kedvéért, akik nem angol szakon végeztek egyetemen vagy főiskolán, nekik segítek, hogy a mai blog címét egyik "szeretett" angolkönyvünkből Schmitteltem, konkrétan a címe ez.

Az van, hogy a repülőjegyeknek van egy halom szabálya, és amikor repjegyajánlatot adok, mellé kell írnom a jegy szabályait.
Ahhoz minden esetben el is kell olvasnom őket. Angolul van, de idekopizom, aztán lefordítom a magyarok, nemangolok és rovások számára.

Íme tehát a repjegy szabályainak egy része, a repjegy módosíthatóságát illetően:
"CHANGES
    ANY TIME

      CHARGE USD 125.00/GBP 85.00.

 

      WAIVED FOR ILLNESS OR DEATH OF PASSENGER OR FAMILY  MEMBER."

Igen Kedves Olvasóim, tehát arról van szó, hogy lehet módosítani a jegyet USD125 vagy GBP85 ellenében, illetve e díjtól eltekinthetünk az utas vagy családtagjának betegsége vagy halála esetén.

Ismétlem, "az utas vagy családtag betegsége vagy halála", ezt elemezzük, négy lehetőséget takar:
-utas betegsége
-utas halála
-családtag betegsége
-családtag halála

Tehát a fenti szabály jelentése 25%-ban az, hogy amennyiben elutazol mittomén San Fransiscoba, ott kegyeskedel kínok közepette, vagy csak simán unalmasan megmurdelni, nos, ez esetben a hazautad időpontját ingyen módosíthatod!

Úgyhogy eltolod a következő életedre, ami szerintem tök jó!


Üdv
Laci Today

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://lacitoday.blog.hu/api/trackback/id/tr14569981

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Myta · http://www.stylebyme.blog.hu 2012.06.08. 10:43:14

Bele kell írni a örökösnek szánt végrendeletbe, hogy éljen ezzel a lehetőséggel mert ingyen van...és a Facebook-on időnként Lájkolja néhány ismerősünket, mert az is ingyen van! A többi érték úgyis a banki hiteltartozás visszafizetéséhez fog kelleni....
süti beállítások módosítása