HTML

Laci Today

Horoszkópom dupla ikrek. szakértők aszongyák, ez bármire mentség lehet. Háromszor estem motorral, de ebből egyszer úgy, hogy csak toltam. Mit is írjak magamról? Harmincvalahány éves vagyok, Eszter és Péter apukája, Pomázi Suttyó, Belvárosi Csávó, Agresszív ex-Vízihokis, Őrült Biciklista, Potyakajakos, Repülőgéptervező. Egz utazásiirodában dolgozom, és akit melegebb éghajlatra küldök, még meg is köszöni, és fizet is érte. Egy fontos infó rólam: BÁRMIT el tudok rontani anélkül, hogy bántanám. Távirányító, mobil.... most épp a cégesmobil egyes gombja nem jó. Nincs valakinek egy felesleges egyes gombja? Meg egy kilóméterspirál is kellene. Ha olvastad a blogomat, mindenkinek RIHAJ!-jal köszönj, erről ismerik meg egymást a Laci Today olvasók! És ha tetszett, amit olvastál, holnap is klikkelj, mert minden nap új bejegyzés!

Friss topikok

  • Kincskereső: Rihaj! Régen jártam erre, most hirtelen kíváncsi lettem Épp röhögök ezen a cikken, mikor a férjem ... (2016.01.19. 23:26) Széthagyom, és?
  • Laci Today Magazin: @Hidegen: de, átmentem? :D (2015.11.03. 11:00) ismétlés!
  • Laci Today Magazin: @Hidegen: köszi :) (2015.11.03. 10:57) Nehéz döntés
  • Laci Today Magazin: @-bobolysza-: .. mondjuk... meghajtanám... (2014.12.01. 08:38) adventi koszorú
  • Laci Today Magazin: @vén betyár: az semmi, állítólag Dugovics Titusz sem létezett... ha így folytatják, elfogy az össz... (2014.11.04. 19:43) akkor már inkább...

Linkblog

mire jó a Mastercard?

2011.10.12. 14:35 Laci Today Magazin

Rihaj!

Most csak egy rövid, hogy ne hagyjalak Titeket TELJESEN poszt nélkül,
de ma nagyon sok a munka…

Szóval mától a Másik Kabátomat hordom motorozáshoz, mert reggel már
irtó hideg tud lenni nyolcvannal, félhosszú fekete, najonvagány, najommeleg kabát.
És ma megkérdezte valaki, hogy ebben van-e protektor?

HÁ PERSZE HOGY VAN! A hideg ellen: melegen tart.

Minden másra meg ott a Mastercard!

üdv
LT

ps. A benzinkúton meg mondták, hogy NINCS szintetikus motorolajuk sporthengerhez robogóba, mert már nincs motoros szezon.
Úgyhogy annyit küzdöttem, mire végre találtam egy liter ilyen olajat, mintha a MadMAx főszereplője lennék. De SZEREZTEM!



 

13 komment

Címkék: olaj mastercard protektor madmax

A bejegyzés trackback címe:

https://lacitoday.blog.hu/api/trackback/id/tr983297455

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fenszter 2011.10.12. 16:48:03

Félhosszú fekete, najonvagány... Oszt csodálkozol hogy feléd kacsintgatnak a melegek?

Myta · http://www.stylebyme.blog.hu 2011.10.12. 17:48:31

Ez a magyar cég fűthető ruhát kínál vízhűtéses motorokhoz akár -20C fokba is. A megvételéhez meg ott a Mastercard....

www.youtube.com/watch?v=gQSEa_IUi6g

RomBold! (törölt) 2011.10.12. 17:54:16

@fenszter: Hm... most hogy mondani teccik... még slimfit inget is hord...
Az már biztos, hogy kelleti magát, csak arra számított, hogy a nők fogják kocsányos szemmel megbámulni, nem a pasik.

@Myta: zsír!

Laci Today Magazin · http://www.lacitoday.blog.hu 2011.10.12. 18:16:56

@fenszter: @RomBold!: lebuziznak????!!! :)
há az van hogy láttam egy hülye amerika filmet de volt benne egy kis igaza neki: egy fószerről szól, rendes jó apuka, de marhára "apukásan" öltözik, aztán kicsit kikupálják.
aztán végignéztem magamon, és próbáltam láthatatlanul kimenni a moziteremből, szóval minden ruhám rendben volt, de ezzel együtt, há meg sem álltam néhány ing meg egy nadrág megvásárlása előtt. Meg egy hülye sál ami nem jó semmire csak mondták tekerjem a nyakam köré mer jóláll. Most is abban ülök szakad rólam a víz.

@Myta: ez kb többe kerül mint a robogóm...
De amúgy láttam már ilyet, meg van légzsákos motoroskabát is. Az mókás mert felülsz és a kabátról lelógó izét a motorba akasztod. Ha lerepülnél a motorról esés közben, kiránódik a zsinór, mire földet érsz, felfújódsz mint egy Michelin figura és nem ütöd meg magad (kérdés hogy pattogsz-e összevissza az autók között mint egy óriási felfújt labda). Nekem csak két bajon van vele:
1) megveszed, még ój, nem szoktad meg. Felülsz, beakasztod. Megérkezel, leszállsz, PFFFFFF, aztán "jabasszus elfelejtettem kiakasztani", aztán leereszted és dobhatod ki.
2) nem lerepülsz a motorról hogy aktiválódjon, hanem oldalról kamiont fogsz. Igen, arra nem nyílik ki.

fenszter 2011.10.12. 19:00:49

A füthetö motorosruciról nekem egy ösrégi Fable-regény, a Mesemaraton jut mindig az eszembe... Olvasta valaki?

RomBold! (törölt) 2011.10.12. 19:43:35

@Laci Today Magazin:
NEM!!!

Csak a szokásos csapda. Ha egy férfi elkezd igényesen öltözni, és 'ad magára' akkor azt hamarabb észreveszik a melegek, (akik az igényességet gyakran a piperkőcségig tudják fokozni) mint a nők.

Laci Today Magazin · http://www.lacitoday.blog.hu 2011.10.12. 21:10:10

@fenszter: van egy ősrégi Lacitoday Olvasóm, ő mondta hogy nekem kötelező elolvasnom a MEsemaratont, és én becsülettel neki is estem és de aztán szóval hát izé, tehát, nekem annyira nem, pedig mondják, hogy jó. NEmrég a Sárkánykönnyel is megpróbálkoztam de nem megy.

@RomBold!: há erre írtam a poszt alján hogy kérem a nőtársadalmat h kapja össze magát! :) PErzs ehogy nem jutnak nekik jópasi kmert a melegek levadásszák előlük! :-D

fenszter 2011.10.13. 07:34:11

@Laci Today Magazin:
Sok szerzövel van úgy az ember, hogy ha nem olvasta kamaszkorában, akkor már nem fogja meg a stílusa... Egy felnött már nem kezd el fantasyt olvasni például, vagy gondoljatok bele, ha most látnánk a Csillagok háborújának az eredeti három részét elöször, hát...
Èn pl Douglas Adams-szel vagyok így, az istennek se jutok túl az elsö 10 oldalon egy könyvének se, tiniként pedig biztos kaptam volna rajta...

PfSz (törölt) 2011.10.13. 18:54:43

@fenszter:
Ha hülyeséget mondok, akkor bocs, de nem annak szánom.

Douglas Adams könyvei közül kezdj azzal, amit a legkevesebben olvastak: 'Utoljára látható' Nem találsz benne Ford Prefektet, Wowbangert sőt vogon költőfejedelmeket sem. Viszont elgondolkozhatsz azon, hogy mi lett volna, ha Sir David Frederick Attenborough és Douglas Adams közösen filmeztek volna. És lehet, hogy pofán csap a felismerés, hogy az a jelentéktelen bolygó amiről az utikalauz azt írja, hogy 'Jobbára ártalmatlan' az csak kozmikus méretben ártalmatlan (és úgy is csak jobbára), kicsiben kurvára ön- és közveszélyes.

fenszter 2011.10.14. 10:53:15

@PfSz:

Most hogy így mondod, az volt az egyetlen amit végigolvastam és tetszett - és tényleg mintha végig a fülemben csengett volna Attenborough hangja a természetfilmekböl. Valószínüleg, mert a válasz nem 42 és a delfinek sem énekeltek, eszembe se jutott hogy az Douglas Adams...

cicuri 2011.10.14. 15:01:42

@fenszter:
AHA és ugyanez jutott eszembe!!!!! :D :D

vén betyár 2011.10.18. 11:39:58

OFF! OFF! OFF!

AKI HALLJA, ADJA ÁT:

www.expressz.hu/allas-munka/allasajanlat/hirdetes-28357171/

Próba, szerencse + MASTERCARD!
süti beállítások módosítása