HTML

Laci Today

Horoszkópom dupla ikrek. szakértők aszongyák, ez bármire mentség lehet. Háromszor estem motorral, de ebből egyszer úgy, hogy csak toltam. Mit is írjak magamról? Harmincvalahány éves vagyok, Eszter és Péter apukája, Pomázi Suttyó, Belvárosi Csávó, Agresszív ex-Vízihokis, Őrült Biciklista, Potyakajakos, Repülőgéptervező. Egz utazásiirodában dolgozom, és akit melegebb éghajlatra küldök, még meg is köszöni, és fizet is érte. Egy fontos infó rólam: BÁRMIT el tudok rontani anélkül, hogy bántanám. Távirányító, mobil.... most épp a cégesmobil egyes gombja nem jó. Nincs valakinek egy felesleges egyes gombja? Meg egy kilóméterspirál is kellene. Ha olvastad a blogomat, mindenkinek RIHAJ!-jal köszönj, erről ismerik meg egymást a Laci Today olvasók! És ha tetszett, amit olvastál, holnap is klikkelj, mert minden nap új bejegyzés!

Friss topikok

  • Kincskereső: Rihaj! Régen jártam erre, most hirtelen kíváncsi lettem Épp röhögök ezen a cikken, mikor a férjem ... (2016.01.19. 23:26) Széthagyom, és?
  • Laci Today Magazin: @Hidegen: de, átmentem? :D (2015.11.03. 11:00) ismétlés!
  • Laci Today Magazin: @Hidegen: köszi :) (2015.11.03. 10:57) Nehéz döntés
  • Laci Today Magazin: @-bobolysza-: .. mondjuk... meghajtanám... (2014.12.01. 08:38) adventi koszorú
  • Laci Today Magazin: @vén betyár: az semmi, állítólag Dugovics Titusz sem létezett... ha így folytatják, elfogy az össz... (2014.11.04. 19:43) akkor már inkább...

Linkblog

rohatt robogós

2011.06.30. 09:13 Laci Today Magazin

Rihaj!

Tegnap egy megátalkodott, velejéig romlott robogós (és a motorosok-robogósok amúgyis barbárok) fogta magát, és összerugdosott egy ártatlan, szabályosan közlekedő autóst, majd betörte a bal első üvegét, és behúzott az autó kandiszemű ártatlan sofőrjének.
Mindezt nyilván ok nélkül tette, hiszen az autós BIZTOS, hogy semmi rosszat nem csinált, csak ment szépen az úton.

És ok nélkül tette, mert, TEGYÜK FEL, na, de TÉLLEGNAGYONRITKÁN, szóval NÉHA előfordul, hogy a robogóst majdnem elüti az autós figyelmetlenségből és indexhasználat mellőzéséből, de még ENNÉL IS SOKKAL RITKÁBBAN, de tényleg kb annyiszor, ahányszor Alekosz elolvasta a Mester és Margaritát  (nem Alekosz, ez most nem egy koktélról és a mixerről szól, szóval ez nem a Mixer és a Margherita), szóval, NAGYNÉHA előfordul, hogy az autós, irigységből vagy mittoménmér, SZÁNDÉKOSAN ráhúzza a robogósra a kormányt.
De ilyen tényleg tök ritkán fordul elő, velem max napi 1-2 alkalommal, igaz, én csak negyed órát motorozok reggel, meg negyedórát este, szóval mondom: ilyen szinte SOHA nem fordul elő, és pont emiatt kénytelenek a robogósok az ÁRTATLAN autósokat szarrá rugdosni.

Arról nem beszélve, ha tegyük fel, egy autós index nélkül sávot vált és majdnem elüti a robogóst, vagy mint fent említettem, direkt tolja félre, ilyenkor MINDIG pont ott egy rendőr vagy térfigyelőkamera, és azonnal megfogják az autóst.

Így aztán a robogósnak semmi oka nem volt, hogy úgy érezze, hogy mosmáasztámmosmá elege van. Hogy a rendőrség helyett neki kell végre tennie valamit, mert azok leszarják. Hát pont hogy nem szarják le, hát pont hogy mindig megvédik, és akkor itt hálátlankodik ez a suttyó.
Amúgy futár a srác, ki tudja hány éve napi hány órán át napi hányszor ütik el majdnem, részben direkt is, de mondom: ilyesmi nemigen fordul elő.

A srác egyszerűen egy suttyó bunkó állat. Úgyhogy jól meg is fogták és meg lesz büntetve, és hogy a l'orealt idézhessem: mert megérdemli.

együttérzéssel:
Laci Today

ps. ezzel persze nem helyeslem amit tett, sokszor és sokan és jogosan érzik hogy mosmáasztán elég!, ettől még nem kéne ilyemiket elkövetni, ezt aláírom.

DE HOGY AZ AUTÓS VÉTLEN, AZT NAGYON DURVÁN KÉTLEM. És éppen ezért nem tetszik a tegnapesti híradó egyoldalú hírközlése. A robogósnak BIZTOS, hogy megvolt az oka a tettére, ezzel együtt nem kellett volna, de BIZTOS, hogy az autós rászolgált. Csak úgy ok nélkül nem csinál ilyet az ember.


Szóval nem helyeslem amit tett, de: hé srác! Kösz hogy megtetted helyettem is! És még nagyon sok olyan robogós helyett, akik normálisan közlekednek, mégis "bántják" őket rendszeresen, és a rendőrség olyankor csak széttárja a karját.

    KÖSZÖNNYÜK!
 

2 komment

Címkék: robogós rohatt

A bejegyzés trackback címe:

https://lacitoday.blog.hu/api/trackback/id/tr973026509

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

cicuri 2011.06.30. 10:02:44

De a közeg milyen jól a helyzet tetejére tolta magát és megfogta egy másik robogóval, ami ugyan megsérült, de majd jól kifizetik a kárt! cukik nem?

Laci Today Magazin · http://www.lacitoday.blog.hu 2011.06.30. 11:28:44

@cicuri: jó, mondjuk ügyesen helyzetmegoldott, az tény. De ha tegyük fel LÁTTA mi történt, akkor valszeg LÁTTA az előzményt is... és ha EMBERként gondolkozik, akkor lehet hogy inkább el kellett volna fordulnia, mert az autós lehet hogy rászolgált egy kis büntire.
süti beállítások módosítása