HTML

Laci Today

Horoszkópom dupla ikrek. szakértők aszongyák, ez bármire mentség lehet. Háromszor estem motorral, de ebből egyszer úgy, hogy csak toltam. Mit is írjak magamról? Harmincvalahány éves vagyok, Eszter és Péter apukája, Pomázi Suttyó, Belvárosi Csávó, Agresszív ex-Vízihokis, Őrült Biciklista, Potyakajakos, Repülőgéptervező. Egz utazásiirodában dolgozom, és akit melegebb éghajlatra küldök, még meg is köszöni, és fizet is érte. Egy fontos infó rólam: BÁRMIT el tudok rontani anélkül, hogy bántanám. Távirányító, mobil.... most épp a cégesmobil egyes gombja nem jó. Nincs valakinek egy felesleges egyes gombja? Meg egy kilóméterspirál is kellene. Ha olvastad a blogomat, mindenkinek RIHAJ!-jal köszönj, erről ismerik meg egymást a Laci Today olvasók! És ha tetszett, amit olvastál, holnap is klikkelj, mert minden nap új bejegyzés!

Friss topikok

  • Kincskereső: Rihaj! Régen jártam erre, most hirtelen kíváncsi lettem Épp röhögök ezen a cikken, mikor a férjem ... (2016.01.19. 23:26) Széthagyom, és?
  • Laci Today Magazin: @Hidegen: de, átmentem? :D (2015.11.03. 11:00) ismétlés!
  • Laci Today Magazin: @Hidegen: köszi :) (2015.11.03. 10:57) Nehéz döntés
  • Laci Today Magazin: @-bobolysza-: .. mondjuk... meghajtanám... (2014.12.01. 08:38) adventi koszorú
  • Laci Today Magazin: @vén betyár: az semmi, állítólag Dugovics Titusz sem létezett... ha így folytatják, elfogy az össz... (2014.11.04. 19:43) akkor már inkább...

Linkblog

Étteremben voltunk...

2011.06.20. 11:18 Laci Today Magazin

Rihaj!

Azt azért gyermekvállalás előtt mindenkinek tudnia kell, hogy a kisgyermek első öt évében nem lesz egy nyugodt perced se bakker… arró van szó, hogy elmész Gyenesdiáson az Oázis Étterembe, ott rendelsz a gyerekeknek ropogóshusit rizzsel, mert azt kérnek, magadnak cigánypecsenyét, mert szereted, asszonynak meg valamit ezernyolcszázért, amibe ráadásul még koleszterin se nincsen. És igen, TÖKÉLETES a cigánypecsenyéjük! Pont ezért írtam ki a nevet, hogy reklámozzam, mert megérdemlik, szóval a kakastaréjra sütött szalonnából levágok egy darabot, és a zsírja lágyan folyik szét a fogaim között, hozzá ugye a tökéletesre sütött tartja és ropogós sültkrumplik, nem Mekis-hasáb, hanem rendes igazi sültkrumpli, és egyáltalán, és udvarias a kiszolgálás, és nem kell sokat várni, és a CIGÁNYPECSENYÉJÜK,  az frenetikus, és ha 190 kilométerrel közelebb lenne hozzánk, esküszöm hetente járnék ide, nekem ott kérem gasztronómiai orgazmuson volt, és akkor:
-APA KAKILNI KELL!

Amint azt ma már egyszer korábban említettem, kisgyerekekkel jóideig nincs nyugodt perc, tehát élveznéd a cigánypecsenyét, és akkor Petinek kakilni kell. Erről azt kell tudni, hogy én nyilvános helyen nem. Soha. Inkább ott haljak meg. És a gyerekem? Hát, ha lehet, ő sem. De most mit csináljak? Persze van bejáratott módszerem. Megkeressük a férfiwécét.
-Peti, tudod, nem érhetsz semmihez!
-Apa, nézd, valaki beledobott egy rágót a wc-be!
-NEM MÉSZ KÖZEL! Az nem rágó, hanem illatosító.
-Aha, jó illata van, és nézd, virágalakú!
-NEM MÉSZ KÖZEL!

Én eddigre már elkárhozok teljesen. Letoljuk a nadrágját, én az ölembe kapom, egyik karommal a térde alatt fogom, másikkal a hóna alatt karolom át, egyszóval olyan pózban tartom, mint az ájult menyasszonyt, akit kivisznek gyorsan a friss levegőre ölben.
És akkor a wc fölé tartom Petit, és várunk…
…és várunk …és várunk
-Apa, ugye milyen jó illata van a virágrágónak a wécében?
-A KAKÁLÁSRA KONCENTRÁLJ!

Azé egy 16 kilós gyereket órákig így tartani nem pont az a sport, amire vágytam. Eleve nem sportolok semmit.
-Apa, most jön, figyelj!

És akkor hatalmas csattanás. Gyereket fel is rántom a magasba, mert ha ez visszacsobban és olyan lesz a feneke, akkor én ott hagyom sorsára, én hozzá nem érek!
De nem, nem a csobbanásnak volt a hangja. Petiből hatalmas robajjal távozott a dolog.
És mivel nem függőlegesen volt a felsőteste, ezért nem fentről lefelé távozott belőle az atombomba, hanem ferdén oldalt: a wc-csésze belsején, az oldalára lőtte az egészet.
Én már menekülnék, már bűzlik, de:
-Várj, apa, még van!

Egy udvarias öklendezés után veszek egy nagy levegőt, és innét kezdve bármeddig vissza fogom tartani, engem nem érdekel. Négy perc tíz másodperc a rekordom, pelenkázni is mindig egylevegővel pelenkáztam, amíg kellett.

Végre végez.
-Apa letehetsz!

Kitöröljük.
Peti sikeresen semmihez sem ért hozzá, kiterelem az ajtón, én meg megyek vissza, a wc-kefe segítségével húzom le a lefolyt jelenetet, közben próbálok nem odanézni.


Amikor visszaültem az asztalhoz, feleségem:
-Minden rendben volt?
-IGENÉSHAGYJÁLBÉKÉN!

Egyébként szó se róla, még éttermekhez képest is szokatlanul tiszta retyó volt, csakhát én ilyen vagyok. “FÚJ”, és kész.

De nemsokára mindkét kisgyermek elutazik egy hétre, és elmegyünk étterembe, és az első percétől kezdve az utolsóig élvezni fogom!

Üdv!
Laci Today

 

utóirat: és írom a helyemen ülve a mai Laci Today posztot és közben egy korty vizecskét iszom, és rosszul raktam le a poharat, és leöntöttem vízzel a billentyűzetet, és hallod,  meg se kottyan neki!!!
Az is lehet, direkt örül, ebben a hőségben!
 

13 komment

Címkék: étterem oázis

A bejegyzés trackback címe:

https://lacitoday.blog.hu/api/trackback/id/tr72999791

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

cicuri 2011.06.20. 12:24:10

hányós szmájli van????

Myta · http://www.stylebyme.blog.hu 2011.06.20. 12:43:50

Felmerült bennem az alábbi kérdés, amire csak Te tudsz szakmabeli választ adni:
Az utazási irodáktól is szednek védelmi pénzt és ha nem, miért nem?

Laci Today Magazin · http://www.lacitoday.blog.hu 2011.06.20. 13:23:17

egy nem regisztrált olvasó chaten jelezte, hogy miért nem rakom körbe retyópapírral a retyót, oszt jóvan.
FÚJ, hát az nekem túl közel van, hogy csak egyetlen papírréteg választja el az embert... lehet, hogy előtte egy ronda, nagydarab, rühes, hasmenéses ember ült rajta... TI megbíznátok egyetlen réteg papírban? Arról nem beszélve, Peti leül, izeg-mozog, a wc-ppírok leesnek, ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

NEM, és kész.

cicuri 2011.06.20. 14:39:55

kissé fóbiás vagy... A hányós jelet köszi, mentettem.

Hang Ember 2011.06.20. 14:46:24

@Laci Today Magazin: pedig erre mondják a szlengben hogy fészket raksz a retyón. egyébként meg fölguggoltathattad volna Petit az ülőkre amit előtte leterítesz papírral. akkor csak a vállát, kezét kell fogni.

Laci Today Magazin · http://www.lacitoday.blog.hu 2011.06.20. 15:20:17

@Hang Ember: nem feltétlenül tud guggolva kakilni, illetve félő hogy közben lepisili a lábát. Nekünk ez vált be, ezt használjuk... ebéd közben nekem bármelyik póz halálos, tehát tökmindegy.
én a fészekrakós szleng helyett inkább a wc-szörfös szlenget preferálom...

Ugyandehogy (törölt) 2011.06.21. 09:07:50

mennyibe kerül egy transzszibériai expressz jegy?
igen, vonat, nem repülő, de hátha tudod.
:D

Laci Today Magazin · http://www.lacitoday.blog.hu 2011.06.21. 11:57:26

@Babette_: hánemtom detélleg. Detélleg oda akarol utazni? NÓRMÁLIS?

Ugyandehogy (törölt) 2011.06.21. 12:36:37

@Laci Today Magazin: jelen pillanatban elég lenne pár nap a tengernél.
valamék nap volt róla egy film, és egyszer meg kell csinálni. érdekel, hogyér adják.

Laci Today Magazin · http://www.lacitoday.blog.hu 2011.06.21. 13:15:17

@Babette_: hát akkor két linket javasolnék figyelmedbe. Az 1000út utazási iroda szervez ilyet, van egyéni:
www.1000ut.hu/alt-transzvasut.htm

és van csoportos:
www.1000ut.hu/transz-orient.htm

amúgy 1000ut-nál telefonon hIvd Gizit a 3543994 számon (de ma nem dolgozik) és ha már beszélsz vele, mondd neki hogy Lácuska üdvözli. MOndjad neki, hogy "vIsel zajec na krlcó, hátyél zássisátty jijcó".

a gépem szarrá ment, a főnök gépénél ülök, és nincs rajta hosszú i, ezért I -vel helyettesItem, amint az fent is látható.
süti beállítások módosítása