HTML

Laci Today

Horoszkópom dupla ikrek. szakértők aszongyák, ez bármire mentség lehet. Háromszor estem motorral, de ebből egyszer úgy, hogy csak toltam. Mit is írjak magamról? Harmincvalahány éves vagyok, Eszter és Péter apukája, Pomázi Suttyó, Belvárosi Csávó, Agresszív ex-Vízihokis, Őrült Biciklista, Potyakajakos, Repülőgéptervező. Egz utazásiirodában dolgozom, és akit melegebb éghajlatra küldök, még meg is köszöni, és fizet is érte. Egy fontos infó rólam: BÁRMIT el tudok rontani anélkül, hogy bántanám. Távirányító, mobil.... most épp a cégesmobil egyes gombja nem jó. Nincs valakinek egy felesleges egyes gombja? Meg egy kilóméterspirál is kellene. Ha olvastad a blogomat, mindenkinek RIHAJ!-jal köszönj, erről ismerik meg egymást a Laci Today olvasók! És ha tetszett, amit olvastál, holnap is klikkelj, mert minden nap új bejegyzés!

Friss topikok

  • Kincskereső: Rihaj! Régen jártam erre, most hirtelen kíváncsi lettem Épp röhögök ezen a cikken, mikor a férjem ... (2016.01.19. 23:26) Széthagyom, és?
  • Laci Today Magazin: @Hidegen: de, átmentem? :D (2015.11.03. 11:00) ismétlés!
  • Laci Today Magazin: @Hidegen: köszi :) (2015.11.03. 10:57) Nehéz döntés
  • Laci Today Magazin: @-bobolysza-: .. mondjuk... meghajtanám... (2014.12.01. 08:38) adventi koszorú
  • Laci Today Magazin: @vén betyár: az semmi, állítólag Dugovics Titusz sem létezett... ha így folytatják, elfogy az össz... (2014.11.04. 19:43) akkor már inkább...

Linkblog

nem vagyok gyilkos szatír!

2011.05.19. 12:30 Laci Today Magazin

Rihaj!

Ma reggel láttam egy gyönyörű teremtést. Annyira szép volt, hogy megosztom Veletek is:


Haj: gyönyörű, világos zuhatag.
 Az árnyalat eléréséhez nem hidrogént használ, az óvidatú. Hidrogénerőművel szőkít.

Arc: ragyogó babaarc. Enyhén szoláriumégette, de csak pont annyira, ahogy a pirítóst is szeretem. Ahogy elnéztem, nem játszik zenekarban, mégis furulyához sminkelt.

Mell: mű. De ettől domborodik igazán! A felsőjén keresztül ezt onnan lehet megtudni, hogy ANNYIRA naaagy és minden, hogy az nem lehet igazi.

Fenék: A feneke pont annyira gömbölyű, amennyire kell. Ezt meg onnan lehet látni, hogy a szoknyája kb a feneke feléig ért.

Lábak: Barbis lábak, amik térdben nem hajlanak. VAGY a magassarkú adott a talpának akkora dőlésszöget, hogy nem tudott egyenes lábakkal állni.

Cipő: négy méteres magassarkak. Én nemhogy járni* nem tudnék benne, de feküdni sem! Olyan sarkai vannak, ha rádiót csatlakoztatsz hozzá, világvevő antennaként funkcionálnak. Bármit befogsz a rádión, még az Alma Ata 2 –t is.

* - amennyiben mégis megtanulnék járni egy ilyen cipőben, ablakmosáshoz kiváló, mert nem kell hokedli a magasabb részek eléréséhez.

Miért szeretem őt?
Reggel igyekeztem a munkámba, kivételesen kocsival.
Fenti kedves hölgy épp bezárja az autóját, KÖRÜLNÉZ, LÁTJA hogy jövök, de elindul előttem, át az úttesten. Lassítok, kicsit balra húzom a kormányt, hogy ne kelljen megállnom, hanem elférjek majd mellette, erre a hölgy mit csinál?
Az úttest közepén megáll!! (fékcsikorgás) Állva is maradt (most vagy gondolkozott valamin, vagy lefagyott), majd VISSZA IS FORDUL a kocsijához!  Mintha én ott sem lennék. Sikerült megállnom előtte néhány centiméterrel.

És ha már le volt húzva az ablakom, el is mondtam neki, hogy a KRESZ szerint körül kell nézni, előbb balra, azután jobbra. Ha nem jön autó, mint például ez a naaagy fehér, amiben itt ülök benne, akkor át lehet menni.
Amennyiben jön autó és ő mégis elindult előtte, akkor igyekezzen a túloldalra, és semmiképpen ne álljon meg úttest közepén, pláne, ne forduljon vissza, mert könnyen lehet, hogy elütik.

Persze nem ezekkel a szavakkal.

Azon is gondolkodtam fékezés közben, mi lenne, ha elütném egy picit. Mondjuk rálapulnának a mellei a szélvédőmre. Összerúzsozná a kocsi elejét. A hűtőrácsomba akadna a sarka, és az életben nem tudnám kifeszegetni onnan a cipőit. Onnét kezdve így járnék, és őrült cipőfetisisztának néznének úton-útfélen.

Pláne, ha a nőnek még baja is történne. Az életben nem magyaráznám ki, hogy gyilkos szatír.

Üdv!
Laci Today

 

16 komment

Címkék: szőke

A bejegyzés trackback címe:

https://lacitoday.blog.hu/api/trackback/id/tr512916434

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dr. Körömlakk ® 2011.05.19. 12:57:18

ésénmegcsak ülökk itt a zirodába eggy randa fekete kardigányba, mégcsak műkörmöm sincs, nemhogy szilikony akármim. tagadhatatlanul elindultam a zöregedés úttyán, és olyan korszerűtlen vagyok mint eggy enndékás turmikszgép.

cicuri 2011.05.19. 12:59:14

Sztori, tavaly előtt nyáron, vonatról estem le, munkába menet. Állomásnál lángososnál megálltam, reggelizni. :D Néhány helyiszakibácsi állt ott, reggeli kávézván. Állok, várok, sorompó piros. Hófehér jaguár... na, szóval kabrió tipusú kocsi megáll, szőke ciklonnal a fedélzeten. Helyiszakibácsik már olvadoztak, mert a néni igen dekoratív volt, már ha valakinek bejön a szilikonpárna, pláne rögtön párban, hószín szőke séróval, méteres karmokkal (eskü, fegyverviselési kéne hozzá!), meg ilyenek.
Na, lámpa vált, sorompó fel, sor lassan elindul - szőke nő lerohat. Ekkor még csak a szemem forgattam erősen, de aztán pillanatok alatt kiderült, hogy a mohának halvány lökete sincs arról, hogyan indul a verdája. Na ja, ebben különbözik egy pasastól: ti mindig tudjátok, mitől gerjed a kocsitok. de hogy a nőtök?? Mindegy, vissza a fősodorba: ekkor már a helyiszakibácsik erőst karmolászták a műanyag asztalt, arcukat, ezt- azt... Kicsi bige tanácstalan arccal ki a kocsiból, ajtót bezár (kabrión!!!), távirányítóval beriadzt, kiriaszt, visszaszáll - KERESI A SLUSSZKULCS HELYÉT...
A végkifejletet meg se vártam, már sírtam a röhögéstől, mert a helyiszakibácsik szerint pl reggel is úgy jött el otthonról, hogy apa kiállt a verdával azt otthagyta járómotorral, és már tippeket, fogadásokat kötöttek arra, vajon hogy fogja mindezt mégegyszer eljátszani a PLÁZÁBAN, ahol majdan otthagyja... Kisült a lángos, felitattam a könnyeimet, megköszöntem a bácsiknak a reggeli vidámságot, a csaj meg még mindig ott állt a kocsi mellett, dugót okozva a sorompónál, immáron lefelé görbülő szájjal vadul pompafonozva. Neki biztos nem volt okostelefonja, hogy ráguglizzon a megoldásra. Most már így utólag csak a pasiját sajnálom. Bár azt se nagyon...

Laci Today Magazin · http://www.lacitoday.blog.hu 2011.05.19. 13:25:10

@Dr. Körömlakk ®: Peg, rajtad ezek nem segítenének! Most pedig nyiss ajtót, csengetett a díjbeszedő. Légyszíves mosolyogj rá, hogy elszaladjon. Aztán kiabálj utána, hogy legközelebb is, és mindig TE fogsz neki ajtót nyitni, és mosolyogni fogsz! Érted, Peeg?!

@cicuri: a Jaguár ott van még? Elhoznám!

Dr. Körömlakk ® 2011.05.19. 13:35:47

@cicuri: természetesen! Maga Kern intézte nekem :)
@Laci Today Magazin: köszi Laci, ennyire ne udvarolj.

cicuri 2011.05.19. 13:46:57

@Laci Today Magazin: nincs. sztem apu jött, indított és elporzott.
Mondanám, hogy csaj nélkül, de mire letettem a lantot, a füge is eltűnt az útról.

Laci Today Magazin · http://www.lacitoday.blog.hu 2011.05.19. 13:56:40

@Dr. Körömlakk ®: ma formában vagyok. Érzem hogy fog történni ma valami jó! Pl lehet hogy sikerül beindítani a motoromat.

@cicuri: esztapehhet!

cicuri 2011.05.19. 15:35:03

@Laci Today Magazin: kapsz egy zöldhullámot hazafelé. Nedves feleséged sütit sütött. pl.

Ugyandehogy (törölt) 2011.05.19. 20:16:46

@cicuri: khm, ezekben nemigen van sem slusszkulcslyuk, sem slusszkulcs.

és lehet, hogy csak kölcsibe volt nála.

egyszer én is mentem kölcsiautóval, annak se volt slusszkulcsa, csak kártyája.

de egy kolléganőm lexusában még az sincs, csak valami rfid a táskájában, az ajtón, meg belül csak gomb, ami akkor működik, ha ott van az rfid a tatyóban.
(ezzel modnjuk annyi a baj, hogy eccer nem tudott elindulni egy plázából, mert mellette parkolt egy másik, és összekeveredtek a rádiójelek.)

cicuri 2011.05.20. 08:17:27

@Babette_: Kúl. Émmég ott tartok, hogy rezignáltan figyelem a rendszámokat, nehogy rossz ezüst színű merivába tegyem a seggem.
Legpoénabb, és ezt mai napig mesélem, nem szégyellem:
új melóhely, új megbízatás: Auchan, vásárojjá be. Irodaszer, kávé, estébé.
Kocsi parkolóba otthagy, hiperbe installálódás.
Aha. Egy óra bóklászás után szerintetek tudtam, hogy a) hol parkolok b) egyáltalán - milyen autóval jöttem????
:D :D

Laci Today Magazin · http://www.lacitoday.blog.hu 2011.05.20. 10:25:28

@Babette_: "(ezzel modnjuk annyi a baj, hogy eccer nem tudott elindulni egy plázából, mert mellette parkolt egy másik, és összekeveredtek a rádiójelek.)"

Kiveszi üresbe és odébbtója oszt nemzavar

@cicuri: velem olyan történt hogy parkolóba megyek kocsihoz, épp rakják rá a büntetőcsomagot. Elkezdtem érvelni hogy ne rakja rá, aztán nézem: krómkeretes rendszám? Az enyém sima fekete.. ez nem is az én autóm? Aztán a parkolóőrt otthagytam és beültem a mellette lévő kocsiba és hazamentem.

Laci Today Magazin · http://www.lacitoday.blog.hu 2011.05.20. 10:54:37

@cicuri: CICURIII!!! HÓVAGY? Köllenél, gyere FB, lenne kérdésem!
süti beállítások módosítása