HTML

Laci Today

Horoszkópom dupla ikrek. szakértők aszongyák, ez bármire mentség lehet. Háromszor estem motorral, de ebből egyszer úgy, hogy csak toltam. Mit is írjak magamról? Harmincvalahány éves vagyok, Eszter és Péter apukája, Pomázi Suttyó, Belvárosi Csávó, Agresszív ex-Vízihokis, Őrült Biciklista, Potyakajakos, Repülőgéptervező. Egz utazásiirodában dolgozom, és akit melegebb éghajlatra küldök, még meg is köszöni, és fizet is érte. Egy fontos infó rólam: BÁRMIT el tudok rontani anélkül, hogy bántanám. Távirányító, mobil.... most épp a cégesmobil egyes gombja nem jó. Nincs valakinek egy felesleges egyes gombja? Meg egy kilóméterspirál is kellene. Ha olvastad a blogomat, mindenkinek RIHAJ!-jal köszönj, erről ismerik meg egymást a Laci Today olvasók! És ha tetszett, amit olvastál, holnap is klikkelj, mert minden nap új bejegyzés!

Friss topikok

  • Kincskereső: Rihaj! Régen jártam erre, most hirtelen kíváncsi lettem Épp röhögök ezen a cikken, mikor a férjem ... (2016.01.19. 23:26) Széthagyom, és?
  • Laci Today Magazin: @Hidegen: de, átmentem? :D (2015.11.03. 11:00) ismétlés!
  • Laci Today Magazin: @Hidegen: köszi :) (2015.11.03. 10:57) Nehéz döntés
  • Laci Today Magazin: @-bobolysza-: .. mondjuk... meghajtanám... (2014.12.01. 08:38) adventi koszorú
  • Laci Today Magazin: @vén betyár: az semmi, állítólag Dugovics Titusz sem létezett... ha így folytatják, elfogy az össz... (2014.11.04. 19:43) akkor már inkább...

Linkblog

Randi

2011.02.24. 15:46 Laci Today Magazin

Rihaj!

Aszonták, ez akkora, hogy írjam meg blogban. Hát leírom.
Még tíz perce sincs, hogy elmeséltem egy havernak, aki nemes egyszerűséggel azt mondta:
-Nőügyekben te vagy Pierre Richard!
Lehet, hogy találó.

Az alábbi történet kb 20éves koromban történt, kinéztem vagy 16-nak és voltam vagy 53kiló. Egy légitársaságnál dolgoztam, és külföldön voltam továbbképzésen, ahol a világ minden tájáról voltunk.
A továbbképpzőközpont négy épületből állt: egy "suli", három hotelépület és az egyik aljában az étterem, egy bowlingterem, egy bár, és egy wellnessközpont úszómedencével.
És a medencében úszkálva kiszúrtam valakit a parton. Pontosabban a medence mellett fedeztem fel.
Először csak a melleket láttam, úgyhogy eleve nekik köszöntem és velük beszélgettem.  Még a nyugágyon hanyattfekve-kilapítva is micsoda-mellek! Én meg ugye, ahogy akkor kinéztem, mint egy éhező 16éves,  az esélytelen nyugalmával szólítottam meg őket, hogy először járnak-e itt (a mellek)? Mondták, hogy igen. Jeleztem, hogy megmutatnám nekik (a környéket). Mondták, hogy nem bánják. A lányra csak ekkor néztem fel, mármint a szemeibe, de így is meg voltam elégedve.
Tehát szépen felöltöztünk, ő megmosta a haját, és a hegy tetejéről, ahol a központ van, lementünk szépen a legközelebbi faluba. Romantikus koraőszi erdős-hegyoldalas, aranyló faleveles környéket kell elképzelni hozzá.
Mivel tíz perc alatt le lehetett érni, visszafelé a hosszabb utat választottam, és megkerültettem szegény lánnyal a hegyet. Ez így durván másfél óra folyamatos kaptató, viszont szép, meg minden.
Arról meg nem tehetek, hogy félúton elkezdett szakadni az eső: innen visszafordulni a rövidebb út felé már nem érdemes, viszont így garantált hegymászás következik sárban, szakadó esőben.
Amikor aztán felértünk a központba, elköszöntünk egymástól, én adtam neki egy puszit, de addigra ő már nem volt ott. Így történt meg életemben egyetlen egyszer, hogy a levegőbe pusziltam.
Szerintem kiszeretett belőlem az eső miatt. Ez lehet az egyetlen ok. VAGY: az a suttyó deltás, kockáshasú olasz srác, akivel már az uszodában is szemezett, nemtom.
Pedig micsoda mellek voltak, meg sem érdemeltem volna!
Mondjuk: meg se kaptam.

--------------------------------------
 
Természetesen nem csak én bénázok. Egy kedves ismerősömtől hallottam nemrég, hogy randizott egy sráccal Margitszigeten. A lány szeretett olna beülni valahová, a srác nem akart, ezért a lány már mondta, hogy elfáradt. A srác lelkesen felajánlotta, hogy üljenek le egy padra, mire a lány:
-Igen, de szomjas is vagyok!
-Hoztam ásványvizet!

Hát kérem, ezt azonnal el is neveztük fapados-randinak. 

Üdv!
Laci Today

18 komment

Címkék: randi

A bejegyzés trackback címe:

https://lacitoday.blog.hu/api/trackback/id/tr242687690

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dr. Körömlakk ® 2011.02.24. 16:21:51

ebből az a tanulság számomra, hogy nagymellű bombanőnek se jó lenni, mert azt elhívják a lúzerek randizni, ahonnét visszaúton sárba kell mászkálni, azt meg nem szeret senki.

Laci Today Magazin · http://www.lacitoday.blog.hu 2011.02.24. 16:34:45

@Dr. Körömlakk ®: aszmontad lúzer vagyok?
Viszont ha összejötten volna vele, akkor lett volna egy jugoszláv barátnőm, ki tudja ha komolyra fordul, lett volna egy háború-sújtotta rokonságom.
Azért így csak jobban jártam, hogy kimaradtam belőle...

Dr. Körömlakk ® 2011.02.24. 16:41:46

@Laci Today Magazin: hát ahogy leírtad magad, már megbocsáss, de nem a svájcinéger jutott róla eszembe :)

Myta · http://www.stylebyme.blog.hu 2011.02.24. 16:47:17

Ennél sokkal kellemesebb randihelyszín a hótalpas barangolás :) egyenes út a meleg pihe-puha ágyikóba:))

www.eupolisz.hu/gyomber_hotalpas_tura

Laci Today Magazin · http://www.lacitoday.blog.hu 2011.02.24. 16:49:42

@Dr. Körömlakk ®: az húsz évesen voltam. Most harmincvalahány vagyok, magas, gazdag, izmos, lehengerlő, szerény, férfias, sármos, vicces, komoly, van egy sebhely a homlokomon, van egy birtokom Toszkánában, és egy hotelem Pattayán.

Laci Today Magazin · http://www.lacitoday.blog.hu 2011.02.24. 16:50:41

@Myta: a beszúrt inknek egy picit reklámillata van, de nem baj mert ők is tőlünk veszik a repjegyeiket! :) egészen véletlenül. Detélleg. Megkérdezheted..

Sallalíz · http://globalicum.blog.hu/ 2011.02.24. 20:53:34

@Laci Today Magazin: akkor Te Harry Potter vagy?:))))
A poszt: :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Ugyandehogy (törölt) 2011.02.24. 21:19:38

én még ennél is félénkebb sráccal is randiztam. mindig utólag írta meg sms-ben, mikor akart megcsókolni de nem mert. talán nem is félénk volt, hanem jólnevelt.
sose tudom meg.
olyan volt mint egy görög isten. az ágyban is. mármint nem hidegre értem.

Laci Today Magazin · http://www.lacitoday.blog.hu 2011.02.25. 09:10:53

@Aliz jelentkezik Csodaorszagbol: no, i'm not Harry Potter! My name is Hally Copter!

@Babette_: tehát ágybavitt, de nem csókolt meg, csak utólag küldött három csocsiszmájlit esemesben? És a görög isteneknek már volt mobiltelefonjuk? Mondjuk volt, a Xerxes 6011, de abban nem volt még esemesfunkció. A Xerxes-szel lehetett telefonálni, meg nyomtatni kőlapra. Volt rajta egy kősugárzó, és beleégette a kőbe amit akartál. Csak rohadt gyorsan lemerítette az aksit, és akkoriban még nem lehetett töltőt kapni. Ez egy dinamóstelefon volt. Viszont ezáltal olyan helyen is lehetett használni, ahol nem volt áram: az ókori Görögországban tehát bárhol.
Különbenis: vidéki jogászhallgatólány görög mobilistennel? Megnéztem a Görög Regékben, és megvan hogy ki volt az! Mobilesz Telefosz! És Te vele randiztál???
Jóég, hány éves lehetsz....

Laci Today Magazin · http://www.lacitoday.blog.hu 2011.02.25. 12:45:23

@Babette_: ezerésegyévvel ezelőtt 1010 volt. Akkoriban a görög istenek más nyugdíjban voltak. És István volt a király.

Atolla 2011.03.01. 10:19:30

Mindenkinek megvan a maga kis sz...r randija, amire már legyintve emlékszik.

A sok pocsék randim közül a férjemmel való első randim viszi a pálmát. Én is 20 éves voltam. Rettentően ideges és zavaromban hadartam össze vissza beszéltem leginkább hülyeségeket. szerintem még arról is hogy hány macskám van milyen színűek, neműek és mennyire aranyosak stb..Ő szóhoz se jutott csórikám. Szóval csodálatos volt Mindent egybevetve. Amikor felszálltam a buszra adott egy puszit. Én meg csak azt tudtam mondani ijedtemben ...ezt még megbeszéljük!

A buszon meg vigyorogtam mint a vadalma:D

Atolla 2011.03.01. 10:50:14

@Laci Today Magazin:Igen tényleg az volt:D Pár nap múlva találkoztuk direktvéletlen és lehet észrevette, hogy nem egy dilis röhögcsélő lány beszél vele.
Komolyan (mi a jó szó?) erőlködtem, tepertem nála anno?? Tudat alatt fölött szégyelltem is magam emiatt
mert nagyon büszke némber vagyok miért kell pont Ő?
Beindult a női megérzésem?
A férjem előtt majdnem úgy álltam a másik nemhez, mint te. Én 50%50 alapon ha bejön, bejön ha nem, nem.
De Ő Norbi Olyan volt mint szerintem neked a mikor megismerted a Feleséged...
Máshoz nem tudom hasonlítani.
Nem, tudom van e férfi megérzés ezt ti tudjátok.

Laci Today Magazin · http://www.lacitoday.blog.hu 2011.03.01. 10:53:29

@Atolla: Maga honnan veszi hogy én a feleségemmel-megismerkedés előtt hogy álltam a nőkhöz? ... egyébként, kivételesen, hatalmasat tévedett :)

Atolla 2011.03.01. 11:18:43

@Laci Today Magazin: azt írtam majdnem úgy, és nem azt, teljesen úgy...
Azt írtad az esélytelenek nyugalmával, bár az 20 éves korodban volt. És egy történetből ne ítéljek:D
Ha közelben van egy agyatlan deltás majom igazából csak egy nála nagyobb állatnak (pl víziló) van esélye.
süti beállítások módosítása