HTML

Laci Today

Horoszkópom dupla ikrek. szakértők aszongyák, ez bármire mentség lehet. Háromszor estem motorral, de ebből egyszer úgy, hogy csak toltam. Mit is írjak magamról? Harmincvalahány éves vagyok, Eszter és Péter apukája, Pomázi Suttyó, Belvárosi Csávó, Agresszív ex-Vízihokis, Őrült Biciklista, Potyakajakos, Repülőgéptervező. Egz utazásiirodában dolgozom, és akit melegebb éghajlatra küldök, még meg is köszöni, és fizet is érte. Egy fontos infó rólam: BÁRMIT el tudok rontani anélkül, hogy bántanám. Távirányító, mobil.... most épp a cégesmobil egyes gombja nem jó. Nincs valakinek egy felesleges egyes gombja? Meg egy kilóméterspirál is kellene. Ha olvastad a blogomat, mindenkinek RIHAJ!-jal köszönj, erről ismerik meg egymást a Laci Today olvasók! És ha tetszett, amit olvastál, holnap is klikkelj, mert minden nap új bejegyzés!

Friss topikok

  • Kincskereső: Rihaj! Régen jártam erre, most hirtelen kíváncsi lettem Épp röhögök ezen a cikken, mikor a férjem ... (2016.01.19. 23:26) Széthagyom, és?
  • Laci Today Magazin: @Hidegen: de, átmentem? :D (2015.11.03. 11:00) ismétlés!
  • Laci Today Magazin: @Hidegen: köszi :) (2015.11.03. 10:57) Nehéz döntés
  • Laci Today Magazin: @-bobolysza-: .. mondjuk... meghajtanám... (2014.12.01. 08:38) adventi koszorú
  • Laci Today Magazin: @vén betyár: az semmi, állítólag Dugovics Titusz sem létezett... ha így folytatják, elfogy az össz... (2014.11.04. 19:43) akkor már inkább...

Linkblog

Hyaluronsav és Kontur kapható!

2010.12.15. 10:08 Laci Today Magazin

Rihaj!

Hölgyeim, Önöknek nyilván kézenfekvő és egyszerű egy szépségszalon árlistáját végigolvasni, de én -miközben vártam a gyerekekre, és bóklásztam- egy szépségszalon kirakatába botlottam. És érdekes dolgokat láttam ott!

Idézetek egy szépségszalon árlistájából:

Mezoterápia 40.000-től 60.000-ig, attól függ hova kéred: arcbőrre, hajhullámra... mondjuk mivan, ha véletlenül a hajhullámvölgybe kerül...
Na hát én mezoterápiáról még nem hallottam. Mezopotámia, az igen!

Aztán: Dermaroller! Halálos! Dekoltázsba harminckétezerér'!
Hát én bárkit elütök sima rollerrel ingyen!

Ázsiai mélyhámlasztás... ez mennyire mély? Képzelem ahogy már a csonthártyánál tartunk:
-Nem fáj?
-Hát, kezd egy kicsit!
-A szépségért szenvedni kell!

BOTOX KEZELÉSEK!
Ettől teljesen oda voltam. Botox orrgyökbe, szemöldökbe, homlokráncba, szarkalábba, szájzugba... én nem is tudtam, hogy ilyen testrészek is vannak! Arról nem beszélve, érdeklődöm, hogy EZEKET a kezeléseket UGYANAZOK a hölgyek veszik igénybe, akik amúgy odafigyelnek, hogy mesterségestartósító MENTES, mesterséges színezék MENTES és egyéb méreganyagmentes kajákat egyenek?
Úgy értem: aki nem eszi meg a mérgeket, az a bőre alá fecskendezteti?
Botoxkezelés CIGARETTARÁNC-ba...
Ugye többféle cigarettát lehet kapni: "halált okozhat", "értágító hatása van neki", "rákkeltő hatású", "impotens leszel tőle" satöbbi.
De olyat még nem láttam, hogy "ráncot okoz". Kéne ilyen, hogy "a cigaretta ráncot okoz"
Mondjuk a tisztes megöregedés is.
Namindegy. Erre jó a botoxkezelés hetvenezerért, eltörölt nyugdíjból.

"Hyaluronsav injiciálás"
Hát akinek elmaradt a vörösiszap okozta lúgos sérülés, az most savval pótolhat, kilencvenezertől száznegyvenötezerig.
Megnéztem, mit tud a legolcsóbb, kilencvenezres: EGY MILLILITER hyaluronsav, ajakba.
Hát én nyitok egy hyaluronsavboltot! Nem kell raktár, nem kell semmi. Egy literből egy évig megélek. A csomagtartóból fogom árulni féláron. Még így is milyen jó lesz nekem!

"Konturtöltés"
Fogod a tv távirányítóját, "beállítások", utána "kontraszt", aztán  "plusz", "plusz", "plusz", "plusz",  és sokkal jobban látszanak a kontúrok. Próbáld ki, ingyen van!
Amúgy Konturból is 1 ml 90.000 Ft, tehát kontúrral is fogok kereskedni.

"Állapotfelmérés 3.000Ft/alkalom"
Én ezerötszázért elmondom, hogy ronda vagy, ráncos és öreg, és másfélmillióért embert faragok belőled!

"Szezonális vitalizáló kezelés"
Ezt tényleg a hülyéknek találták ki. Hát télen egyél sok narancsot, nyáron meg friss zöldséget, gyümölcsöt!
Amit meg nem tudsz megenni, szeleteld fel és pakold az arcodra!

"Gyantázás - láb térdig 3.200Ft"
Jó, de mettől térdig?

Aztán megjöttek a gyerekek és nem tudtam tovább böngészni az árlistát. Nekem nagyon tetszik.
Na üdv!
Laci Today

ps: Hyalurinsav és Kontur kapható!

13 komment

Címkék: szépségszalon

A bejegyzés trackback címe:

https://lacitoday.blog.hu/api/trackback/id/tr452517060

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dr. Körömlakk ® 2010.12.17. 20:14:59

nagyon jót mulattam, de nézd el a világnak, kell, hogy a kisasszonyok valahol ott tudják hagyni a kedvesük (kopaszmerdzsós) által összefélemlített pénzösszegeket legálisan.

Laci Today Magazin · http://www.lacitoday.blog.hu 2010.12.17. 20:46:18

@Dr. Körömlakk ®: én férfi vagyok és nem tart el senki.
Haldokló milliomost keresek, aki örökbe fogadna! Adtam is fel a neten ilyen hirdetést, de ezek nem neteznek. A haldokló milliomos szobájában az egyetlen kütyü az EKG, meg a lélegeztető. Azokon meg nem jön be a net. Najó, az EKG-n bejön, de akkor meg lefagy a lélegeztető.

Dr. Körömlakk ® 2010.12.17. 22:03:43

@Laci Today Magazin: :) kész, egészen biztosan bolond vagy :)

Laci Today Magazin · http://www.lacitoday.blog.hu 2010.12.18. 14:47:22

@Dr. Körömlakk ®: esetleg papírt tudnál adni erről? Végülis, "Dr." vagy, vagy mi...

Dr. Körömlakk ® 2010.12.18. 15:05:23

@Laci Today Magazin: természetesen, ha ismereccségünk odáig fajul, hogy egy ízben szeméjesen is összefutunk egy maratonin, bízz benne, viszek hivatalos okmányot, hogy nem vagy komplett. :) mondjuk az,hogy odataláltál a globálra, önmagában felér egy flepnivel. ja, nem az, hanem az, hogy ott is ragadtál :)

Laci Today Magazin · http://www.lacitoday.blog.hu 2010.12.18. 20:41:55

@Dr. Körömlakk ®: honnan hibáztál rá a hírhedten rossz tájékozdóképességemre? Én egy GPS-szel is sián összeveszek, és a vitában simán alulmaradok.
Maratonira nem járok, úgy gondolom, nem azért találták fel a motort, hogy fussak. Egyszer egy futóverseny mellett gurultam el, ötezer futó az út szélén megsorszámozva, nem álltam meg, hogy ne hajtsam fel a sisakot, és kikiabáltam rajta, hogy "MIVAN GYEREKEK, NEM JÁR A BUSZ??"
Merthát, van az a mondás is, hogy "szégyen a futás". És: nincs "de".

PIMPmyPityu 2011.11.01. 18:54:04

Szia, jo ez a blog, kabe egy hete olvasom, 10-26-11 nel kezdtem aztan megtanaltam az archivumot...
Azota napi egy uj, negy-ot heti regi.De ez nekem mind uj :) Csak az a gond , hogy igy lassan utolerem magam. Meg kulonben is 5 napja nem irta semmit. Tan nem vagy beteg? Csak annyit meg, hogy miota olvasom a blogot szivesen jovok be dolgozni, mar nincsnek unalmas felorak. Csak munkaorak, mog LaciToday orak. es kb 43 ember hallja felorankent , hogy felrohogok. de tenyleg sokaig probalom visszafogni magam. Paran mar igy koszonnek, mivan megin LaciToday? Ugyhogy ma ugydontottem feliratkozom a bloggra, hogy kinyilvanithassam az epito hozzaszolasaim, meg aztan hagyjunk valamit az utokornak is az adosagon kivul. Ez a feliratkozas nem is volt olyan egyszeru..na mindegy ezt majd maskor, ha mr beavattatok...

Laci Today Magazin · http://www.lacitoday.blog.hu 2011.11.01. 20:53:35

@PIMPmyPityu:
Rihaj!
El[sy0ris igen megtisztelő érzés vótt a kommentedet óvazsni, másrészt meg MI AZ HOGY ÖT NAPJA, hiszen hát péntekig folyamatosan írtam, azóta meg hétvége volt, najó, ma hétfő.....
á basszus ez már kedd. oksi, akkor a hétfő meg a kdd kimaradt, ez igaz, hát ilyen amikor kirúgok a hámból. mingyá összekapom magam.

A regisztrációról meg annyit, hogy én asse tom hogy kell, mondjuk NEKEM annyiban jobb, hogy én nem akarok LT-olvasó lenni: én írom! :) (mondjuk töredelmesen bevallom hogy magam is újra-újra olvasok egy-egy írást, SŐT, van hogy röhögök, a saját poénjaimon, de ez már legalább annyira gáz, mint az önkielégítés).

no. Szóval üdv a LT-Olvasók táborában! ezen kívül végre hosszas erőlködés után (nem vagyok egy technikai zseni) sikerült fészbúk-gombot tojnom a posztok aljára, nyomkodd!! :) Asszem lájk vagy megosztás vagy mi.

Fikanick 2011.11.06. 15:23:24

@Laci Today Magazin:
Már miért lenne gáz?
Dr Veres Pál is megmondta, hogy a férfiak 95 százaléka végez rendszeresen önkielégítést, 4 százaléknak nem áll föl, a maradék meg úgy hülye ahogy van.

Ugyandehogy (törölt) 2011.11.17. 07:21:19

a cigarettaránc a szopóránc.
gondolom, így már tudod.

Laci Today Magazin · http://www.lacitoday.blog.hu 2011.11.17. 10:18:27

@Babette_:
komolyanmondom FÚÚÚÚJ!
Maga a Vágyelhárításnál dolgozik?

Laci Today Magazin · http://www.lacitoday.blog.hu 2011.11.17. 11:18:22

@Babette_: mert tehát ott nyilán van tartva a szopóránc mint infó? fúj épp felvételizik nálunk valaki, tíz méterre ül innen de olyan párfümje van, hogy mingyá rászólok hogy fürggyé le mer ettől behányok. Azé remélem felvesszük, mert az én helyemre jön és annál hamarabb szabadulok. márminthogymert tegnap felmondtam az új munkahelyemen.
Dehát komolyan mondom szegény csaj, látszik hogy kinyalta magát, próbált tuningolni az interjúra, de sztem túllőtt a célon, mert ez a parfüm több, mint durva. Olyan szaga van, mintm ikor fűrészgéppel bútorlapot vágsz, túl lassan tolod, emiatt megég az anyag. Szóval ilyen égett-fűrészpor-parfüm. Ilyet pénzért árulnak??
süti beállítások módosítása