HTML

Laci Today

Horoszkópom dupla ikrek. szakértők aszongyák, ez bármire mentség lehet. Háromszor estem motorral, de ebből egyszer úgy, hogy csak toltam. Mit is írjak magamról? Harmincvalahány éves vagyok, Eszter és Péter apukája, Pomázi Suttyó, Belvárosi Csávó, Agresszív ex-Vízihokis, Őrült Biciklista, Potyakajakos, Repülőgéptervező. Egz utazásiirodában dolgozom, és akit melegebb éghajlatra küldök, még meg is köszöni, és fizet is érte. Egy fontos infó rólam: BÁRMIT el tudok rontani anélkül, hogy bántanám. Távirányító, mobil.... most épp a cégesmobil egyes gombja nem jó. Nincs valakinek egy felesleges egyes gombja? Meg egy kilóméterspirál is kellene. Ha olvastad a blogomat, mindenkinek RIHAJ!-jal köszönj, erről ismerik meg egymást a Laci Today olvasók! És ha tetszett, amit olvastál, holnap is klikkelj, mert minden nap új bejegyzés!

Friss topikok

  • Kincskereső: Rihaj! Régen jártam erre, most hirtelen kíváncsi lettem Épp röhögök ezen a cikken, mikor a férjem ... (2016.01.19. 23:26) Széthagyom, és?
  • Laci Today Magazin: @Hidegen: de, átmentem? :D (2015.11.03. 11:00) ismétlés!
  • Laci Today Magazin: @Hidegen: köszi :) (2015.11.03. 10:57) Nehéz döntés
  • Laci Today Magazin: @-bobolysza-: .. mondjuk... meghajtanám... (2014.12.01. 08:38) adventi koszorú
  • Laci Today Magazin: @vén betyár: az semmi, állítólag Dugovics Titusz sem létezett... ha így folytatják, elfogy az össz... (2014.11.04. 19:43) akkor már inkább...

Linkblog

Túlélni Budapest közlekedését...

2010.10.22. 11:54 Laci Today Magazin

Rihaj!

Há az van, hogy máá megin' esett a forint! Émmár kis betűvel írom, biztos ami biztos. Nemsokára eljutunk oda, ha valami drága ajándékot akarok venni a feleségemnek, veszek neki egy Eurót!

De igazából semmi érdekes nem történik, a forint eséséhez már hozzá vagyunk szokva. Már nem is "esés", hanem igazából "megszokott útirány". Najó még egy érdekesség történt tegnap: a pesti rakparton két autós nem volt egy véleményen. Azt nem tudjuk, melyik volt az erősebb, de az egyik "
elővette engedéllyel tartott gáz-riasztó fegyverét, és rálőtt a másikra". Szerintem vagány arc lehet. A viták gyors és egyszerű lezárása! Én javaslom, minden autós tartson fegyvert, és ha nem tetszik valaki, egyszerűen lőjük le! Ez egyben megoldást jelentene a nagyvárosi dugók ra is: a ritkítással szép eredményeket lehetne elérni.

Ma meg egy fekete VW Touareg -ben ülő pasi majdnem elgázolt, mert a fél arcát letakarta a mobiltelefonjával, amin beszélnie kellett.
Ezúton kérdezem tőle, hogy:
-Öcsém, RÓZSASZÍN MOBIL???????

Szeretett Fővárosunk közlekedéséről már csak Peti fiam (3 éves) szavaival néhány szó, miután elhajtunk egy félig kidöntött elsőbbségadás tábla mellett:
-Apa, szomolú az oszlop!
-Már hogy tudna egy oszlop szomorú lenni?
-Hát melt valaki nekiment az autójával egy bácsi, és kidőlintette!


És néhány idézet utasaimtól:

-Jónapot, a Mónikát keresem!
-Sajnos már nem dolgozik itt.
-Tejjjóóóó Atyaúúúúúúúúristen, akkor én most hogy fogok repülőjegyet venni?

és egy másik:
-Plasztikai sebészet vagyunk, és néhány ingyenjegyet szeretnénk!
(Kérdeztem, hogy nekem ebben mi a jó, de semmi frappáns ötletük nem volt. Arra sem tudott válaszolni, mi alapján érzi magát rászorulónak, nála sokkal találékonyabbnak tartok egy tavalyi ügyfelemet, aki azt mondta egy árajánlatomra:
-Nincs olcsóbb? Szociálisan sokszorosan hátrányos helyzetű vagyok, nem tudok úszni és csak két lábam van!).

Na zárom soraimat!
Üdv!
LT



1 komment

Címkék: budapest gázpisztoly utasidézet közlekedése

A bejegyzés trackback címe:

https://lacitoday.blog.hu/api/trackback/id/tr802390621

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Atolla 2010.11.16. 17:00:20

Budapest Budapest te csodás!
süti beállítások módosítása