HTML

Laci Today

Horoszkópom dupla ikrek. szakértők aszongyák, ez bármire mentség lehet. Háromszor estem motorral, de ebből egyszer úgy, hogy csak toltam. Mit is írjak magamról? Harmincvalahány éves vagyok, Eszter és Péter apukája, Pomázi Suttyó, Belvárosi Csávó, Agresszív ex-Vízihokis, Őrült Biciklista, Potyakajakos, Repülőgéptervező. Egz utazásiirodában dolgozom, és akit melegebb éghajlatra küldök, még meg is köszöni, és fizet is érte. Egy fontos infó rólam: BÁRMIT el tudok rontani anélkül, hogy bántanám. Távirányító, mobil.... most épp a cégesmobil egyes gombja nem jó. Nincs valakinek egy felesleges egyes gombja? Meg egy kilóméterspirál is kellene. Ha olvastad a blogomat, mindenkinek RIHAJ!-jal köszönj, erről ismerik meg egymást a Laci Today olvasók! És ha tetszett, amit olvastál, holnap is klikkelj, mert minden nap új bejegyzés!

Friss topikok

  • Kincskereső: Rihaj! Régen jártam erre, most hirtelen kíváncsi lettem Épp röhögök ezen a cikken, mikor a férjem ... (2016.01.19. 23:26) Széthagyom, és?
  • Laci Today Magazin: @Hidegen: de, átmentem? :D (2015.11.03. 11:00) ismétlés!
  • Laci Today Magazin: @Hidegen: köszi :) (2015.11.03. 10:57) Nehéz döntés
  • Laci Today Magazin: @-bobolysza-: .. mondjuk... meghajtanám... (2014.12.01. 08:38) adventi koszorú
  • Laci Today Magazin: @vén betyár: az semmi, állítólag Dugovics Titusz sem létezett... ha így folytatják, elfogy az össz... (2014.11.04. 19:43) akkor már inkább...

Linkblog

emberismeretből ötös

2011.02.08. 11:03 Laci Today Magazin

Rihaj!

Nemrég elbuktam emberismeretből:
( http://lacitoday.blog.hu/2011/02/03/emberismeretbol_egyes )

De MOST kikalapáltam a rezet!
Persze előtte, két fontos tényt közölnék:

A) én majdnem mindent megeszek, kivéve kelkáposztafőzelék.
A kelkáposztafőzeléknek nincsen semmi létjogosultsága. És ezt négy pontban támasztom alá:
1) ronda neve van
2) rossz szaga
3) és fertelmes íze,a középkorban fenyítésre használták ("AKKORIS MEGESZED!!!")
4) ahogy meg kinéz, én egyenesen takonyfőzeléknek hívom. Ittkérekelnézéstmindenolyantól,akivalamiérthetetlenmódon,szeretiakelkáposztafőzeléket.
(Pl apám)

B) legyünk őszinték: nem mindenkinek sikerül szépnek születnie. Én nememből adódóan a nőket figyelem meg jobban, és bár a szépség szubjektív, de azért van, aki objektíve randa.
Aki senkinek sem tetszik. Aki olyan ronda, hogy nem lehet lelőni, mert kikerüli a puskagolyó. Aki olyan ronda, hogy harisnyát húz, és a harisnya kimegy a divatból. Na ők az alfarondák.

És nekem az ilyen alfarondákról mindig egyből a kelkáposztafőzelék jut eszembe.

Tegnap egy ilyen hölgy ment el a kirakatunk előtt, én épp mentem ki az étkezdébe ebédelni, mondom is kolleginának, hogy figyeldmá, ott egy nő, tisztára kelkáposztafőzelék feje van!

Erre a hölgy szintén az étkezdébe jött, és mit kért?

KELKÁPOSZTAFŐZELÉKET!!! 


Ugye? 

Üdv!
Laci Today

8 komment

Címkék: emberismeret kelkáposztafőzelék

A bejegyzés trackback címe:

https://lacitoday.blog.hu/api/trackback/id/tr572646411

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hang Ember 2011.02.08. 13:09:23

Rihaj!

idézek: "Aki olyan ronda, hogy nem lehet lelőni, mert kikerüli a puskagolyó."
Na itt nyerítettem fel, mer csak.

Kelkáposztából viszont lehet elég hasznos ennivalókat is kreálni, mint pölö a frankfurti leves. Ami pölö másnaposan is ehető lötty, bár egy elhajlós este/éjszaka után a vizuális látványa emlékeztetheti az emberfiát egysmásra. (rókica)

Hang Ember 2011.02.08. 13:14:15

Ja, felénk a rezet nem kikalapálják, hanem (lopják) gyűjtik és leadják a színesfém kereskedő vállakozásoknak. (jájj Gázsí, azt nem odá kell tenni. Hozzá fúrikot a tesónák)

A jómúltkor megkérdeztem egy ijen vállalkozót, hogy nekem van kékre festett kerítésfonatom, átvenné-e. Majdnem kést kaptam a hátamba, pedig az is színes fém...

Laci Today Magazin · http://www.lacitoday.blog.hu 2011.02.08. 13:14:34

@Hang Ember: másnaposan sokmindent megeszik az ember, egy jobb lét reményében...
minősít, ha elárulom, hogy tegnap romlott pezsgőt iszogattunk az irodában délután? A hűtőben találtam,ki tudja mióta fagyoskodott bent. Már fel volt bontva. Talán szilveszterről maradt.
Kollegina most syól hogz főyött méregtelenítőteát. Mondtam hogy nem vagyok mérges. Mondta hogy nemúgy. Mondtam hogy úgyse.

Myta · http://www.stylebyme.blog.hu 2011.02.08. 13:20:52

Ha a gombát nem szeretem, akkor hívhatom a ronda férfiakat gombafejűnek?

Az Alfarondáknak és a gombafejűeknek már társkereső oldaluk is van. www.theuglybugball.com

és így a kelkápgomba faj folytonosságát fenntartó szaporodási közösséget alkotnak :)

Laci Today Magazin · http://www.lacitoday.blog.hu 2011.02.08. 13:32:38

@Hang Ember: pénzért kerítésfonatot? Normális?

@Myta: iwiwen láttam egy profilt, egy ronda pasié volt. ÁLLAPOTA: egyedülálló. És meg is magyarázza utána: "nincs divatban a fejem".

Atolla 2011.02.09. 05:44:16

Na megint enyém a gép! A "csakazértismegeszeddel" bármilyen jó kajától el lehet vadítani az ember fia lányát. a férjemet pl a tökfőzeléktől.
Nálunk ilyen nem volt ha nem kell hát nem kell...Én szeretem a KK főzeléket ritkán csinálok és a reggeli ébredés utáni 1-2 órás időintervallum után egész emberi kinézetem van.

Ugyandehogy (törölt) 2011.02.09. 12:49:22

az anyám is olyat főz...

de én nem. megennéd. tudom.
slusszpassz.
süti beállítások módosítása