HTML

Laci Today

Horoszkópom dupla ikrek. szakértők aszongyák, ez bármire mentség lehet. Háromszor estem motorral, de ebből egyszer úgy, hogy csak toltam. Mit is írjak magamról? Harmincvalahány éves vagyok, Eszter és Péter apukája, Pomázi Suttyó, Belvárosi Csávó, Agresszív ex-Vízihokis, Őrült Biciklista, Potyakajakos, Repülőgéptervező. Egz utazásiirodában dolgozom, és akit melegebb éghajlatra küldök, még meg is köszöni, és fizet is érte. Egy fontos infó rólam: BÁRMIT el tudok rontani anélkül, hogy bántanám. Távirányító, mobil.... most épp a cégesmobil egyes gombja nem jó. Nincs valakinek egy felesleges egyes gombja? Meg egy kilóméterspirál is kellene. Ha olvastad a blogomat, mindenkinek RIHAJ!-jal köszönj, erről ismerik meg egymást a Laci Today olvasók! És ha tetszett, amit olvastál, holnap is klikkelj, mert minden nap új bejegyzés!

Friss topikok

  • Kincskereső: Rihaj! Régen jártam erre, most hirtelen kíváncsi lettem Épp röhögök ezen a cikken, mikor a férjem ... (2016.01.19. 23:26) Széthagyom, és?
  • Laci Today Magazin: @Hidegen: de, átmentem? :D (2015.11.03. 11:00) ismétlés!
  • Laci Today Magazin: @Hidegen: köszi :) (2015.11.03. 10:57) Nehéz döntés
  • Laci Today Magazin: @-bobolysza-: .. mondjuk... meghajtanám... (2014.12.01. 08:38) adventi koszorú
  • Laci Today Magazin: @vén betyár: az semmi, állítólag Dugovics Titusz sem létezett... ha így folytatják, elfogy az össz... (2014.11.04. 19:43) akkor már inkább...

Linkblog

vigyázzunk a megosztott fotókkal...

2010.11.24. 13:21 Laci Today Magazin

Rihaj!
 
Na csak figyelmeztetni akarom a népet! Hogy milyen képeket NE rakjunk ki magunkról iwiwen meg egyebütt...

Konkrétan arról lenne szó, hogy a volt munkahelyemen úgy volt a pult, hogy én ültem, de a pult meg volt emelve, velem szemben az ügyfél állt, és én őt a fejétől kb a mellkasáig láttam.
És ha néha egy csinosabb ügyfél jött, netalán jegyet foglalt tehát megmondta a nevét ,akkor az ember megnézte őt iwiwen, hogy kifiaborja az illető.

...
 
És egy alkalommal elém állt egy hölgy kabátban, mert tél volt.  Megvolt a neve, rákerestem iwiwen... merthát ehhez mindenkinek szívejoga van, és elég jó minőségű fotók voltak róla, gondoltam, "ez valami modell lesz", és beütöttem a nevét gúgliba.
Ilyesmi jött ki:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
és jönnek az újabb találatokk, amikre klikkelgetsz, miközben mondod pókerarccal, hogy:
-Igen, tizenhat harminckor indul a gép (ÚRISTEN!!!), tizennyolc negyvenkor száll le, negyvenhaterhatszáz forint a jegy (TE JJJÓÓÓ ÉÉÉÉG) lefoglaljam?

És persze a kollegáid ott ülnek melletted, látják ami a képernyődön van, és próbálnak ők is fapofával ülni, hát nem volt könnyű nekik sem...

Na, csakhogy, szóval, csupán figyelmeztetném az embereket, hogy vigyázzanak, milyen fotókat tesznek közzé, mert utána bárki büntetlenül beléjük botolhat..

(igaz, kollegák utána kiröhögtek, hogy én NEM tudtam, ki áll előttem, mert ők egyből megismerték. Én nemannyira-ismerem a celebeket).

üdv
LT

7 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://lacitoday.blog.hu/api/trackback/id/tr562470163

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Atolla 2010.12.01. 12:10:41

ez már kiderült abból is, hogy gőzös sincs róla ki az az misel vájjt:D!

Atolla 2010.12.01. 12:27:36

amióta nincs magyar megfelelője szerintem...

cicuri 2011.04.07. 16:04:06

...ráadásul ugyanez a hölgy évekkel ez előtt a teszkóban nálam fizetett, de a kártyája bemondta az unalmast, és el kellett csattognia, mert az automata meg megette a drágát. Kp kellett fizetnie, én mondom, mekkora szívás. Abban tök igaza van, de hogy miért kellett e mellé bunkónak és flegmának lenni...???

Laci Today Magazin · http://www.lacitoday.blog.hu 2011.04.07. 16:57:18

@cicuri: hát, ki hogy éli meg. Vanhogy rossz a terminál, mi is használunk terminált. az kiírja hogy mIÉRT nem tud terhelni. Ha a kártya nemjó, akkor megmondom hogy rakjon rá pénzt vagy hogy kontaktálja a bankját. ha a terminál a ludas, akkor sűsű elnézéstkérek. De mindig meg lehet dumálni...

Myta · http://www.stylebyme.blog.hu 2011.04.28. 11:24:14

Az ilyen celebeknek az a legrosszabb, ha szándékosan összekeverjük egy másik, nála csúnyább vagy rosszabb múltú celebbel és hangosan - buta arccal megjegyezzük a párunknak, nézd Kiszel Tünde a Való Villából!

Laci Today Magazin · http://www.lacitoday.blog.hu 2011.04.28. 11:56:10

@Myta: mondjuk, ezen legalább látszik, hogy lány.

Amúgy sztem elég büntetés volt neki, hogy megkérdeztem a nevét (tehát nem ismertem fel mint hírességet).
süti beállítások módosítása