HTML

Laci Today

Horoszkópom dupla ikrek. szakértők aszongyák, ez bármire mentség lehet. Háromszor estem motorral, de ebből egyszer úgy, hogy csak toltam. Mit is írjak magamról? Harmincvalahány éves vagyok, Eszter és Péter apukája, Pomázi Suttyó, Belvárosi Csávó, Agresszív ex-Vízihokis, Őrült Biciklista, Potyakajakos, Repülőgéptervező. Egz utazásiirodában dolgozom, és akit melegebb éghajlatra küldök, még meg is köszöni, és fizet is érte. Egy fontos infó rólam: BÁRMIT el tudok rontani anélkül, hogy bántanám. Távirányító, mobil.... most épp a cégesmobil egyes gombja nem jó. Nincs valakinek egy felesleges egyes gombja? Meg egy kilóméterspirál is kellene. Ha olvastad a blogomat, mindenkinek RIHAJ!-jal köszönj, erről ismerik meg egymást a Laci Today olvasók! És ha tetszett, amit olvastál, holnap is klikkelj, mert minden nap új bejegyzés!

Friss topikok

  • Kincskereső: Rihaj! Régen jártam erre, most hirtelen kíváncsi lettem Épp röhögök ezen a cikken, mikor a férjem ... (2016.01.19. 23:26) Széthagyom, és?
  • Laci Today Magazin: @Hidegen: de, átmentem? :D (2015.11.03. 11:00) ismétlés!
  • Laci Today Magazin: @Hidegen: köszi :) (2015.11.03. 10:57) Nehéz döntés
  • Laci Today Magazin: @-bobolysza-: .. mondjuk... meghajtanám... (2014.12.01. 08:38) adventi koszorú
  • Laci Today Magazin: @vén betyár: az semmi, állítólag Dugovics Titusz sem létezett... ha így folytatják, elfogy az össz... (2014.11.04. 19:43) akkor már inkább...

Linkblog

mostazeccer... REKLÁM!

2013.04.16. 16:35 Laci Today Magazin

Rihaj!

Na. Hát évek óta írom ezt a blogot, most az egyszer hadd élek vissza az olvasottságommal, Eszterlány kinőtte már tavaly a kisbiciklijét, de azóta is minden egyes nap elfelejtem meghirdetni. Sz'al ELADÓ:

Pomáz központjában, csöndes fekvésű 150négyszögöles telekről Neuzer márkájú gyermekbicikli eladó kislányoknak vagy metroszexuális kisfiúknak, de tulajdonképpen bárki elviheti, ha kifizeti!

Újszerű állapotban! Eszter legalább akkora sportember, mint én, ergo a bicaj alighasznált.

Extrák: kontrafék, kitámasztó, kormányról vezérelhető elsőkerék, 0% károsanyagkibocsátás, körpanoráma. Erősen rózsaszín. A kormányon mindenféle mezőn talált gazok és bogarak hazahordására alkalmas kosár, fröccsöntött műanyag virág díszítéssel. A kerekek 16-os méretűek.
A színben harmonizáló láncvédőt nem merem megemlíteni, hiszen milyen már, hogy LÁNCvédő, amikor mire való, hogy a gyerek lábát védje a láncbacsípődéstől.  Ezzel együtt tehát tévesen elnevezett, láncvédő is megtalálható a bicajon.

A rózsaszín vázat és a fehér nyerget  Neuzerék által kitalált kellemes-kedveses virágok és ágakbogak díszítik a Csajosság jegyében.

19.000-ért lehet elvinni, kis átalakítással akár kukociramángorló is készíthető belőle,
mindegy, csak vigyétek.

Üdv!
LT
ja most kéne elérhetőséget adnom.
Egy blogban.
tyhű.. mittomén. Gondolj egy számra, ami legyen 204273926, ezt szorozd meg hárommal, vonj ki belőle hatot, a maradéknak dobd a felét a dunába:a kapott szám az én számom körzetszámostul.
Ne éljél vissza vele!
Aki este tíz után hív, 10.000 felárat adok a fenti árhoz!
Bicaj átvétele személyesen, Bp II, II, XIII vagy Pomázon lehetséges.

b2.jpg

b1.jpg

Utóirat:
A napokban tapasztalható természeti jelenségtől NEM KELL FÉLNI, nem ártalmas!
Az idősek talán még emlékeznek rá régről!
Fitalok, tényleg nincs semmi ok az aggodalomra! Ez a jelenség teljesen természetes!
Úgy hívják: "napsütés"
Nem kell tőle félni!


Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lacitoday.blog.hu/api/trackback/id/tr935229823

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása