HTML

Laci Today

Horoszkópom dupla ikrek. szakértők aszongyák, ez bármire mentség lehet. Háromszor estem motorral, de ebből egyszer úgy, hogy csak toltam. Mit is írjak magamról? Harmincvalahány éves vagyok, Eszter és Péter apukája, Pomázi Suttyó, Belvárosi Csávó, Agresszív ex-Vízihokis, Őrült Biciklista, Potyakajakos, Repülőgéptervező. Egz utazásiirodában dolgozom, és akit melegebb éghajlatra küldök, még meg is köszöni, és fizet is érte. Egy fontos infó rólam: BÁRMIT el tudok rontani anélkül, hogy bántanám. Távirányító, mobil.... most épp a cégesmobil egyes gombja nem jó. Nincs valakinek egy felesleges egyes gombja? Meg egy kilóméterspirál is kellene. Ha olvastad a blogomat, mindenkinek RIHAJ!-jal köszönj, erről ismerik meg egymást a Laci Today olvasók! És ha tetszett, amit olvastál, holnap is klikkelj, mert minden nap új bejegyzés!

Friss topikok

  • Kincskereső: Rihaj! Régen jártam erre, most hirtelen kíváncsi lettem Épp röhögök ezen a cikken, mikor a férjem ... (2016.01.19. 23:26) Széthagyom, és?
  • Laci Today Magazin: @Hidegen: de, átmentem? :D (2015.11.03. 11:00) ismétlés!
  • Laci Today Magazin: @Hidegen: köszi :) (2015.11.03. 10:57) Nehéz döntés
  • Laci Today Magazin: @-bobolysza-: .. mondjuk... meghajtanám... (2014.12.01. 08:38) adventi koszorú
  • Laci Today Magazin: @vén betyár: az semmi, állítólag Dugovics Titusz sem létezett... ha így folytatják, elfogy az össz... (2014.11.04. 19:43) akkor már inkább...

Linkblog

Hírvadász

2012.07.16. 16:17 Laci Today Magazin

Rihaj!
Pénteken írtam, kezdi aktualitását veszíteni... azóta is próbálom publikálni.. ha el tudod olvasni, összejött:

Rihaj!

Ezen a héten nincsenek gyerekeink! Elmentek táborba!
Éppen ezért, ennek kapcsán vagy ennek köszönhetően vagy következtében, de mindenképpen ezzel összefüggésben, ÉSZREVETTÜK, hogy a tévénken nem csak Disney és Minimax csatorna van, hanem negyvenvalány más is!! Tök jó!

Csapjunk a Hírek közé:

BELFÖLD

BKV: Nem voltak veszélyben a hajó utasai - a meghibásodás után minden az előírások szerint zajlott az irányíthatatlanná vált hajón
LT:jó, nemrég, amikor kitalálták, hogy hajókázni is fognak, kigyulladt hajókat vizionáltam. Hát csak irányíthatatlan, na. Kezdetnek ez se rossz. Az index.hu meg egy kicsit rosszul tudja, BKV-nak már csak én hívom. BKK Zrt a helyes neve.

Középkorú férfit keres a rendőrség Pécsen
LT: bakker, hátkomolyan, ki írja az indexes híreket? Nem Pécsen, hanem Pécsett.
Középkorú férfi Pécsett, ilyen meg van egy halom, remélem találnak.

Kétmilliós bírság a Közgépet elfoglaló LMP-sek ellen
LT: nem értem, minek tüntetni ilyen ellen. Kormány = lopáscsalás. Tökmindegy, hogy bal vagy jobb. Szükséges rossz. Mindig volt, van lesz, tüntetni ellene pedig.. legalábbis.... ezzel az erővel lehetne a rák ellen is tüntetni... én is most éppen egy gleccser-ellenes könyv írásán fáradozom, hátha lesz foganatja.

Rogán szerint az LMP pornófilmesektől kérhetne tanácsot a láncos-bilincses "akcióihoz"
LT: Rogán nem látott még egy rendes pornófilmet

Beszorult egy teherautó Celldömölkön
LT: na EZ már pornó a javából. Biztos nem volt elég síkos az út...

"Többmillió eurót kell visszafizetnünk, mert jogosulatlanul használtuk fel a határőrségre szánt pénzt"
LT: most vagy szimplán nyelvtanból egyes és rosszul ragoz, vagy beperelem becsületsértésért. ÉN semmilyen eurtámogatást nem használtam fel jogosulatlanul. HasználTÁK fel azt a pénzt! Én nem!

Az évtized fejlesztését ígéri a BKK
LT: na itt már majdnem jól írták. Szerintem vesznek egy alighasznált buszt. Az elmúlt tíz év fejlesztéseit figyelembe véve, ez lesz az évtized fejlesztése :)

Megölte férjét, majd magával is végzett
LT: csinálta volna fordítva és a férje még ma is élne

Orbán: Nem lesz ingatlanadó
LT: azaz: lesz

Naposcsibék pusztultak el egy tűzben
LT: Robert Merle-nek van egy ilyen könyve, hogy "Két nap az élet". Nem naposcsibékről szól, csak eszembe jutott.

Az autó minden üregébe cigarettát rejtettek
LT: a cikk írója nyilván nincs tisztában az autó üregeivel és azok funkcióival. Ott van pl a kipufogódob, mint üreg. Ha oda cigarettát rejtettek volna, a hőtől elég, de ha nem ég el, akkor meg az autó motorja nem tud kipufogni, tehát beszívni sem, tehát lefullad. Régi szép szokás hülyeszomszéd kipufogóvégibe krumplit tömni, aztán keresse, hogy miért nem indul be az autója.

A Jobbik szerint jogos önvédelem volt a rendőrkutya fejberúgása
LT: egy békésen, már-már unott arccal nézelődő, pórázon tartott, szájkosarat viselő kutyához ugrott oda az úriember, hogy annak kutyapofiját barástágosan megsimogathassa bakancsának fémmelbélelt végével.
Én azt mondom, ha rendőr lennék és valaki fejberúgná a kutyámat, vagy csak gondolna rá, hogy fejberúgja, sőt, csak eszébe jutna hogy gondoljon-e ilyesmire: akkor én rendőrségi túlkapást követnék el. Párttól, politikai hovatartozástól és mindentől függetlenül milyen ember az, aki fejberúg egy állatot? Milyen párt, vagy egyesülés az, aminek ilyenek a tagjai? Hülyék minden csoportban előfordulnak, de ezek kiálltak a hülyéjük mellett...

GAZDASÁG

Warren Buffett: az euró halálra van ítélve
LT: érdekes, hogy ezt pont egy amerikai mondja. Émmeg aszmondom: amerika halálra van ítélve. Elhízik, eltesped, és zsírsercegve lefolyik a térképről. (házifeladat: próbáld hangosan kimondani többször egymás után: "és zsírsercegve")

Demján lát százezer új adózót
LT: ez még nem tudja amit, én tudok. Ülök hátradőlve és röhögök rajta.

Idén 25millió literrel kevesebb benzint tankoltunk
LT: még amikor 300 fölé ment a benzin, az egyik autónkon kipróbáltam az alternatív üzemanyagot, teleraktam a benzintankot fűvel. Zöldenergia! Hát azóta nincs szénmonoxidkibocsátása neki. El sem indul.

Tovább drágulhat a sertéshús
LT: ha drágább lesz, mint a benzin, akkor eszünk benzint. És majd óvatosan gyújtunk rá.

Drágább lesz a sör?
LT: és iszunk is benzint.

Olcsóbb lett a kőolaj
LT: ennek logikus és egyértelmű, visszafordíthatatlan és megmásíthatatlan következményeként itt Pomázon múlthét óta 314 Ft-ról 323 Ft-ra csökkent a benzin ára.

TECH,TUDOMÁNY

A világ legkönnyebb anyagát fejlesztették ki - az aerographit alig nehezebb a levegőnél, de rendkívül szilárd és hajlékony
LT: akkó mos' szilárd, vagy hajlékony?
És mi a könnyebb? Tíz kiló vas, vagy tíz kiló aerographit?

Alkohollal az ízületi gyulladás ellen
LT: RULEZ! És fáj a derekam három napja! Kezdem egy whiskyvel! Ekségetekre!

-A derekammal egyébként az van, hogy még soha az életben nem fájt, kivéve vesekő alkalmával, de azt könnyű felismerni arról, hogy kedvesen ordítok hozzá. Ez a mostani, ez egy tompa, zsibbadós, háromnapja nem szűnő folyamatos valami, már lehajolni sem könnyű, szóval vagy valami lassú és alattomos vesekő, vagy lumbágó, vagy derékrák.
A kórtörténetemből kiindulva derékrák, hiszen nyakrákom is van rendszeresen, és agyrákos vagyok 17 éves korom óta.-

Kiderült, miért szereti a kutya a csontot
LT: hát mert: kutya.

Vörös lidércet fotóztak az űrállomásról - a ritka jelenségről roppant nehéz feltévelt készíteni, bár Magyarország lidércnagyhatalom
LT: Végre valamiben nagyhatalom vagyunk....
...... MÉÉÉ PONT LIDÉRCBEN????!??!!?!????

A kevés ülés a hosszaBb élet titka
LT: repjegyeket árulok. Ülök egy irodában napi nyolc órát. Legalább nem lesznek nyugdíjproblémáim. Ha időben meghalok, a prosztatanagyobbodást is megúszhatom!

Jót tesz az algakivonat a koleszterinszintnek
LT: szerzek algát. Kivonom. Nemtom milyen a koleszterinszintem, de jót tesz neki és kész.

Napvihar zavarta meg a GPS-eket
LT: ja. igen. Bekapcsoltam a GPS-t, üdvözlőszöveg helyett aszonta: "Jaj drágám, légyszi ma ne,úgy fáj a fejem"

Mintha mosógépben pörögtünk volna - mondták a francia lavina túlélői
LT: Ember, mekkkora buli lehetett!

Üdv!

Laci Today

2 komment

Címkék: hírvadász

A bejegyzés trackback címe:

https://lacitoday.blog.hu/api/trackback/id/tr674660237

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kortók zolla 2012.07.18. 13:59:30

Szóval csemeték nélkül vagytok?
Remélem TARTALMASAN és IZGALMASAN töltitek el ezt az időt ;)
Nem szobafestésre vagy befőtt elrakásra gondolok... :D

Csak okosan, nehogy Eszter vagy Peti megkérdezze a tábor után, hogy Apa, Anya, mitől csillognak ennyire a szemeitek? ;)

kági 2012.09.19. 18:21:14

Jaj, a derékrákon nagyon kellett röhögnöm! :-D Most vadászhatom a kismalackáimat, mert szanaszét szóródtak a lakásban. Tengerimalacéknál ez a reakció a hangos zajokra ugyanis.
süti beállítások módosítása