HTML

Laci Today

Horoszkópom dupla ikrek. szakértők aszongyák, ez bármire mentség lehet. Háromszor estem motorral, de ebből egyszer úgy, hogy csak toltam. Mit is írjak magamról? Harmincvalahány éves vagyok, Eszter és Péter apukája, Pomázi Suttyó, Belvárosi Csávó, Agresszív ex-Vízihokis, Őrült Biciklista, Potyakajakos, Repülőgéptervező. Egz utazásiirodában dolgozom, és akit melegebb éghajlatra küldök, még meg is köszöni, és fizet is érte. Egy fontos infó rólam: BÁRMIT el tudok rontani anélkül, hogy bántanám. Távirányító, mobil.... most épp a cégesmobil egyes gombja nem jó. Nincs valakinek egy felesleges egyes gombja? Meg egy kilóméterspirál is kellene. Ha olvastad a blogomat, mindenkinek RIHAJ!-jal köszönj, erről ismerik meg egymást a Laci Today olvasók! És ha tetszett, amit olvastál, holnap is klikkelj, mert minden nap új bejegyzés!

Friss topikok

  • Kincskereső: Rihaj! Régen jártam erre, most hirtelen kíváncsi lettem Épp röhögök ezen a cikken, mikor a férjem ... (2016.01.19. 23:26) Széthagyom, és?
  • Laci Today Magazin: @Hidegen: de, átmentem? :D (2015.11.03. 11:00) ismétlés!
  • Laci Today Magazin: @Hidegen: köszi :) (2015.11.03. 10:57) Nehéz döntés
  • Laci Today Magazin: @-bobolysza-: .. mondjuk... meghajtanám... (2014.12.01. 08:38) adventi koszorú
  • Laci Today Magazin: @vén betyár: az semmi, állítólag Dugovics Titusz sem létezett... ha így folytatják, elfogy az össz... (2014.11.04. 19:43) akkor már inkább...

Linkblog

Létszámhiány

2011.06.28. 12:39 Laci Today Magazin

Rihaj!

Az van, hogy Eszterlány elvonult táborba, így tehát Peti most egy hétig tesó nélkül maradt.
Mi szülők persze kompenzálunk, és még többet játszunk vele, SŐT, tegnap este feltaláltam a Beltéri Agyaggalamb Lövészetet: azt úgy kell játszani, hogy sokan régről emélkeznek ("retró" ) arra a kicsi zöld békára fehér szemekkel, aminek van egy rugója, össze kell nyomni, és egyszercsak magától felpattan, szóval nekünk van otthon egy ilyen, ezt összenyomtam, és lesben álltunk Petivel a lézerfegyvereinkkel, és figyeltük, hogy mikor ugrik fel a béka - na és akkor a levegőben el kell találni!

Egészen pontosan nulla alkalommal sikerült eltalálnunk a békát, de a játéknak ez semmit sem vont le az élvezeti értékéből, hiszen:
-viszont eltaláltunk egy poharat, de nem tört el
-az egyik lövedék berepült a könyvek mögé, ami miatt le kellett pakolni a könyvespolc felét, és meglett egy tökrég eltűntnek hitt kottám
-az egyik lövedék kirepült a nyitott teraszajtón, és Magdinéni virágait találtuk el, ami valós veszélyt jelent, hiszen Magdinéni ezért ölni tudna, ha észrevenné
-és Petianyukája meg közben morgott hozzá, hogy mit művelünk, és nincs is annál férfiasabb játék, mint mikor anya nyavalyog miatta....

De ma nem erről akartam írni, hanem, amint fent látható, mi szülők mindent megteszünk, hogy a gyerek ne legyen egyedül, ma reggel mégis arra ébredtem, hogy Peti fekszik mellettem (éjszaka átjött) és halkan számolgat a kezén:
-egy kettő három négy öt hat hét nyolc... ANYAAA!!!!
Mire kis feleségem félálomban:
-Tessék?
-Kéne még testvér! Tíz!
Anyukája (és én) felpattantunk hogy ÚRISTEN micsoda?
-Igen, azért, hogy akkor is legyen testvérem itthon, ha Eszter táborban van!

Hátkérem! Fiam csupán másfél napja van egyedül, és fejben máris megtalálta a megoldást!
Mondjuk, peche van, mert ettől még nem lesz plusztesója, az hótziher! :-)

Üdv!
Laci Today

6 komment

Címkék: beltéri létszámhiány agyaggalamblövészet

A bejegyzés trackback címe:

https://lacitoday.blog.hu/api/trackback/id/tr603021573

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

cicuri 2011.06.28. 13:12:32

Mérisnem? Fele gyereklétszám, fele elfoglaltság - dupla idő MÁSra...:D

Laci Today Magazin · http://www.lacitoday.blog.hu 2011.06.28. 13:17:39

@cicuri: viszont VIGYÁZUNK! Mi a magyar államnak két leendő adófizetőt nevelünk saját költségen - legyen elég.

cicuri 2011.06.28. 13:23:13

Most, hogy mondod... :D

Myta · http://www.stylebyme.blog.hu 2011.06.28. 13:35:28

A helyedben elgondolkodnék a múltadon, hogy nincs-e véletlenül egy oldalági féltesó....valahol?

Ugyandehogy (törölt) 2011.06.28. 16:49:00

@Laci Today Magazin: még mindig egálban vagytok.
majd lesz még legalább egy, elmondhatjátok, hogy tettetek az adófizetők számának növeléséért...
süti beállítások módosítása