HTML

Laci Today

Horoszkópom dupla ikrek. szakértők aszongyák, ez bármire mentség lehet. Háromszor estem motorral, de ebből egyszer úgy, hogy csak toltam. Mit is írjak magamról? Harmincvalahány éves vagyok, Eszter és Péter apukája, Pomázi Suttyó, Belvárosi Csávó, Agresszív ex-Vízihokis, Őrült Biciklista, Potyakajakos, Repülőgéptervező. Egz utazásiirodában dolgozom, és akit melegebb éghajlatra küldök, még meg is köszöni, és fizet is érte. Egy fontos infó rólam: BÁRMIT el tudok rontani anélkül, hogy bántanám. Távirányító, mobil.... most épp a cégesmobil egyes gombja nem jó. Nincs valakinek egy felesleges egyes gombja? Meg egy kilóméterspirál is kellene. Ha olvastad a blogomat, mindenkinek RIHAJ!-jal köszönj, erről ismerik meg egymást a Laci Today olvasók! És ha tetszett, amit olvastál, holnap is klikkelj, mert minden nap új bejegyzés!

Friss topikok

  • Kincskereső: Rihaj! Régen jártam erre, most hirtelen kíváncsi lettem Épp röhögök ezen a cikken, mikor a férjem ... (2016.01.19. 23:26) Széthagyom, és?
  • Laci Today Magazin: @Hidegen: de, átmentem? :D (2015.11.03. 11:00) ismétlés!
  • Laci Today Magazin: @Hidegen: köszi :) (2015.11.03. 10:57) Nehéz döntés
  • Laci Today Magazin: @-bobolysza-: .. mondjuk... meghajtanám... (2014.12.01. 08:38) adventi koszorú
  • Laci Today Magazin: @vén betyár: az semmi, állítólag Dugovics Titusz sem létezett... ha így folytatják, elfogy az össz... (2014.11.04. 19:43) akkor már inkább...

Linkblog

Ti akartátok...

2011.03.17. 13:41 Laci Today Magazin

Rihaj!

Ma egyetlen téma sem jutott eszembe, ezért távoli ismerősöket megkértem, mondják ki az első szót, ami eszükbe jut.
Egyikük azt írta, DAKAR, másikuk azt írta, KORPÁSKEKSZ, harmadikuk meg, hogy NAPSÜTÉS.

De kérdem én: nóórmális? KORPÁSKEKSZET ENNI DAKARBAN TŰZŐ NAPON?

Válcsunk T-mát!

Petifiam négy éves rendesember, és kért egy westernpuskát. A csövénél kell felhúzni, levegőt sűrít, és gumitappancsot lő. Kapott hozzá sisakot is, hogy igazi katona legyen, mert az akart lenni.
Nekiállt felhúzni a puskát, de nehéz, ezért a földre állította, mellé térdelt, és két kézzel felhúzta nagynehezen. Ezután akkurátus precízséggel belehelyezte a gumitappancsot. Az egész nem tartott tovább negyed óránál, mondtam is, hogy ennyi idő alatt az ellenség kényelmesen bevonul a városba, lerombolja a várat, elrabolja az asszonyokat meg minden. Aztán Peti felállt, megcélozta a tuját, és lőtt:
-ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ BECSÍPTE AZ UJJAAAM!

Közvetlenül ezután megfordította fején a sisakot, hogy a sild nem napellenző lett, hanem hátul a tarkóját védte, és:
-Apa, inkább nem vagyok katona, tűzoltó vagyok!

Üdv!
Laci Today

 

8 komment · 1 trackback

Címkék: napsütés dakar katona tűzoltó korpáskeksz

A bejegyzés trackback címe:

https://lacitoday.blog.hu/api/trackback/id/tr12747071

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Búth Emília - ELSZALASZTOTT PILLANAT 2011.03.18. 14:05:56

Nem az a baj, hogy már nyakig ér a disznóólban járt mocskos-szájú délutánromlást gőzölgő gyomor-forgató lábvizehanem azhogy valaki lötyögtetiMost kellene felülemelkednimeglátni észre venni azúgó örvénylésben bukdácsoló gyerekujjnyi szalmaszálata parton...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hang Ember 2011.03.17. 14:18:31

Ejjj, te zord atya! Lerombolod az ifjonti lelkesedését! Nem szégyelled magad? Hát te minek vagy mellette a csatában? Amíg ő felhúzza a puskáját addig kutya kötelességed feltartani az ellent! :)))
Tessék délután gyakorolni! A tűzoltósdit is! (arra az esetre ha az alsó szomszéd becsenget, hogy csőtörésetek lehet, mert beázott a konyhája, valami frappáns választ készíts elő...)

Myta · http://www.stylebyme.blog.hu 2011.03.17. 15:01:18

Ennél sokkal jobb kommandósat játszani!
A hajnali órában rá kell törni a szomszéd nénire a bejárati ajtót, másnap meg harmadnap játszhattok asztalost, aki készít neki egy új bejárati ajtót...

Laci Today Magazin · http://www.lacitoday.blog.hu 2011.03.17. 15:11:19

nálunk páncélajtók vannak, viszont adtál tippet hogy miről írjak holnap. Szúrtam mán ki szomszéddal, na...

@Hang Ember: gyújtottunk már fe papírhajót fürdőkádban, de feleségem közbelépett

@Aliz jelentkezik Csodaorszagbol: KÖSZÖMM, annyit izzadtam ezzel ma, hogy jólesik a pfb!

Dr. Körömlakk ® 2011.03.17. 15:19:04

brehh :)
a korpáskeksz mindég jó, értem?
gyereknek meg dobot vegyél, úgyis este, fürdés után jön rá a muzikalitás. vagy szájhermonikát. azazhogy mindkettőt is lehet. szombat és vasárnap reggel tuti ránéz, és csillog a szeme. és egy csillogó szempár... ugye...
naugye.
aztán eheted a dakaros korpást, hogy legyugodj, míg feljön a nap(sütés).

Sallalíz · http://globalicum.blog.hu/ 2011.03.17. 15:48:06

@Laci Today Magazin: nekem is jolesett:) en is koszonom:)
holnap kerlek irj a statisztikai kerdoivekrol:)

Laci Today Magazin · http://www.lacitoday.blog.hu 2011.03.17. 15:55:01

@Aliz jelentkezik Csodaorszagbol: nem, holnap szomszéddalkiszúrósblog lesz!

@Dr. Körömlakk ®: fiam má be tuggya kapcsóni a zongorát, szerencsére finom lélek, úgyhogy nem bömbölteti. Szájharmonika van, furulya van, doromb van, dob nemkee, gyereknek egy időbe' szokása vóttneki a mosógép ódalát verni.
süti beállítások módosítása