HTML

Laci Today

Horoszkópom dupla ikrek. szakértők aszongyák, ez bármire mentség lehet. Háromszor estem motorral, de ebből egyszer úgy, hogy csak toltam. Mit is írjak magamról? Harmincvalahány éves vagyok, Eszter és Péter apukája, Pomázi Suttyó, Belvárosi Csávó, Agresszív ex-Vízihokis, Őrült Biciklista, Potyakajakos, Repülőgéptervező. Egz utazásiirodában dolgozom, és akit melegebb éghajlatra küldök, még meg is köszöni, és fizet is érte. Egy fontos infó rólam: BÁRMIT el tudok rontani anélkül, hogy bántanám. Távirányító, mobil.... most épp a cégesmobil egyes gombja nem jó. Nincs valakinek egy felesleges egyes gombja? Meg egy kilóméterspirál is kellene. Ha olvastad a blogomat, mindenkinek RIHAJ!-jal köszönj, erről ismerik meg egymást a Laci Today olvasók! És ha tetszett, amit olvastál, holnap is klikkelj, mert minden nap új bejegyzés!

Friss topikok

  • Kincskereső: Rihaj! Régen jártam erre, most hirtelen kíváncsi lettem Épp röhögök ezen a cikken, mikor a férjem ... (2016.01.19. 23:26) Széthagyom, és?
  • Laci Today Magazin: @Hidegen: de, átmentem? :D (2015.11.03. 11:00) ismétlés!
  • Laci Today Magazin: @Hidegen: köszi :) (2015.11.03. 10:57) Nehéz döntés
  • Laci Today Magazin: @-bobolysza-: .. mondjuk... meghajtanám... (2014.12.01. 08:38) adventi koszorú
  • Laci Today Magazin: @vén betyár: az semmi, állítólag Dugovics Titusz sem létezett... ha így folytatják, elfogy az össz... (2014.11.04. 19:43) akkor már inkább...

Linkblog

Vízisportok...

2011.02.28. 10:15 Laci Today Magazin

AKCIÓ!
Gyerekek, jár nekem egy ilyen akcióizé, hogy lássam, mikor mi olcsó.
Ma például olcsón lehet vízicuccokat venni, pl úszószemüveg, fürdőruha stb, megnézem, erre MIK VANNAK?
Pedig én évekig úsztam, mégis, ez már a múlté, úszás-témában le vagyok maradva erősen!
Fürdőnadrág, bikini, oké. TANKINI???? TRIKINI???? SEGÍTSÉG! MIK EZEEK??

Hát a TRIKINI, az nem más, mint a bikini felső és alsórésze összekötve harisnyatartóval, ha jól láttam.

A TANKINI-t meg még úgy sem tudom meghatározni, hogy fél órája nézegetem képen. Kolléganőm már rám szólt, hogy mit bámulom a csajokat.
NEM A CSAJOKAT BÁMULOM!
Erre meg azt mondja, hogy buzi-e vagyok, hogy tele van a képernyőm fürdőruhás csinos modell-lányokkal, és NEM a csajokat nézem, vagy hazudok-e a számmal.
Szerintem a tankini végülis hálóruhának álcázott fürdőruha.
Ugye, mindenki nagypapája képes arra, hogy felfeküdjön a vízre, ezt kisgyerekkorban az ember csodálja, hiszen a kisgyerek mennyit rúgkapál, hogy a felszínen tudjon maradni, Papa meg csak felfekszik hanyatt a vízre, és lebeg. Hát a tankini pont arra való, mivel hálóruhára hajaz, hogy az ember felfekszik a vízre, és ha már ott van, szundít egy kicsit, tankiniben.

Mondjuk megpróbáltam elképzelni egykori nagypapámat tankiniben...
Akkor mégsem alvásra való.

A tankininek egyetlen létjogosultságát sikerült csak megfejtenem: vannak a vékony kamaszlányok. Ezek közül van, aki sportol, és van aki nem. Ez utóbbiak huszonéves korukban elkezdenek szétlöttyedni, de még nem egyértelműen dagadtak. Na NEKIK jó a tankini: mert jótékonyan eltakarja a kezdődő hashuplikat, és összességében még nem látszik a kezdődő hízás.

Egyetlen baj van vele: strandon behódítják a célszemélyt, este megtörténik a hámozás, és kiderül, hogy nem is úgy néznek ki.
De az ilyen meglepetésekhez már hozzászokhattunk a pushup melltartók, segg up bugyik és hasonlók világában.

Na nézzük tovább. Lehet még kapni akciósan TENYÉRELLENÁLLÁST is, 1.790 illetve 3.990 -ért.
Nem mondom, hogy túlságosan legális megoldás, de tenyérellenállást, amikor kajakoztam és télen úszni jártunk, a srácok  (ÉN NEM) szóval a haverok úgy gyártottak le, hogy a busz hátuljából kilopták a táblát. Hogy harmincnégyes, meg negyvenkettes, m,eg százhatos. És ebből egy csomó tenyérellenállást ki lehetett vágni. Ingyér. És mindig gyorsabban futottunk, mint a kalauz, vagy a buszsofőr. Baj persze ezzel is van: amikor legközelebb felszállsz és felismernek. Ebből szerencsére nincs személyes tapasztalat, lusta voltam tenyérellenállással úszni.

Úgy általában az ellenállásról egy másik haver jut eszembe, országos kajakbajnok (nem a Csipes, de majdnem), és ő csinálta, hogy mentünk le vízre, ő meg egy kétliteres petpalackot kötözött a kajak aljára. Mondtuk is neki, hogy hülyevagy, Béla?
Mondta hogy nem, csak ellenállás. Edzésnek.

Annyit azé tudni kell, kajakban a kezdők kapják a régebbi, agyonfoltozott szar kajakokat, és minél jobb vagy, annál jobb kajakot érdemelsz ki.
A kajak versenysúlya 11kiló.
Bélának egy karbonszálas, mindössze háromkilós kajakja volt.
Nekem kezdőnek, egy 22 kilós kajakom volt, aminek annyiszor összetörtem az orrát hülyéskedések közben, hogy péppé volt foltozva. (Sokszor nekimentem a stégnek. Ne kérdezzétek miért)
Szóval Béla megkapta a háromkilós szuperáramvonalas kajakot, ÉS rakott rá ellenállást edzésnek.

AHELYETT hogy cseréltünk volna kajakot, nem? A hülyéje, hát mondom!

Béla egyébként az a fajta küzdőszellem, aki koratélen nem bírta kivárni a havat, ő már a deres füvön sífutott. Mi "állat"-nak becéztük.

Egyébként öt évig kajakoztam, ezt ÚGY csináltam, hogy végig kezdő tudtam maradni. Én voltam a szakosztály leglassabb kajakosa. Tudtam úgy előre evezni, hogy közben hátrafelé megyek  (Szentendrénél bazierős a sodrás). Soha nem siettem sehová. Viszont nagyon szerettem, mert tavasszal meg ősszel emelkedik a vízszint, és a dunaparti sétányon lehet kajakozni, fák-bokrok között (ezt hívják bokrozásnak, és az edzők szerint tilos). ÉS, én ültem meg a legstabilabban a kajakot, de tényleg. Kevesen tudtak olyat, hogy versenykajakban felállnak, meg visszaülnek.
Én felálltam, belepisiltem a Dunába, majd visszaültem.
Ugyanezt Géza barátom hasonlóan végezte el, egy apró különbséggel: felállt, a Dunába pisilt, majd visszaülés helyett a saját habjai közé esett.
Megtapsoltuk a lefolyt jelenetet. Két hétig kezet sem fogtunk vele, fúj.

--Ha bárki szóvá tenné, hogy miaz, hogy a Dunába pisilek: KUSS, Ti is odapisiltek, csak Ti közbeiktattok egy többkilométer hosszú csatornarendszert közpénzen! --

A kajak stabilitásáról még annyit, hogy az egyszemélyes versenykajak a leglabilisebb, míg mondjuk a négyes meg tök stabil. Volt olyan a négyesben, hogy eveztünk négyen, a leghátsó összeveszett a legelsővel: erre rajtunk keresztül előremászott, és bemosott neki egyet, aztán visszamászott a helyére.

A bemosások lényege mindig is az volt, hogy rendkívül hosszantartó, meddő vitákat lehet rövidre zárni vele. Mondanám, hogy vigyük be a szokást a parlamentbe, de azt mondanátok, uszítok.

Nyáron is szerettem kajakozni, mert rengeteg monokinis lány napozott a stégen. Sajnos ők mindig hason feküdtek, és nekünk hetedikeseknek még az jelenti a nemiéletet, hogy kajakozás közben valahogy rávegyük ezeket a kedves hölgyeket, hogy mutassák meg a cicijüket.

Próbált már valaki egy csinos hölgyet VADIDEGENÜL rávenni arra, hogy mutassa meg a cicijét?

Elmondom a tutit: nagyon közel kell evezni a stéghez, és amikor haladunk el mellettük, egyetlen lapátmozdulattal öt liter vízzel terítjük be a hölgyeket.
A hölgyek ilyenkor felugrálnak és hadonásznak, és csúnyákat kiabálnak...

 ... de ki figyeli, hogy mit kiabálnak??? Megmutatták és kész!

(Korábban említettem, hogy én gyakran nekimentem a kajak orrával a stégnek. Mosmátuggyátokmé?
Ez a Pierre Rihcard - vonalamat erősíti).

Zárásul már csak azt jegyezném meg az akciós reklámból, hogy lehet kapni VIZES-MINTÁS úszósapkát. Tehát ilyen gyöngyöző-vízpettyes-mintás.
VÍZBEN használod! Minek rá a vízpetty-minta??

Ugyanitt eladó vízpetty-mintás esőkabát, UV-fakult-mintás napernyő, sárosmintás gumicsizma! Bakker!
Kavicsfelverősésmintás szélvédő! (lyukasmintás óvszert meg sem merem említeni)

Üdv!
Laci Today



17 komment

Címkék: kajak vízisportok tankini trikini

A bejegyzés trackback címe:

https://lacitoday.blog.hu/api/trackback/id/tr412696875

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Myta · http://www.stylebyme.blog.hu 2011.02.28. 12:43:05

Még egy -két ilyen „én felálltam” poszt és az is kiderül rólad, hogy annak örülsz, ha nem szorít a fürdőruha és Géza barátoddal az Omszki tóra jártál nudizni........

Laci Today Magazin · http://www.lacitoday.blog.hu 2011.02.28. 12:55:43

@Myta: nemigen. voltam az Omszki-tónál. tudod mit, holnap erről szól majd a poszt! Élménynek azt mondanám: megrázó.

Dr. Körömlakk ® 2011.02.28. 14:43:29

az utolsó dolgokból osztanék a Kiszel-Pákó-Gáspór vonalra, hogy ellennének velük...

Dr. Körömlakk ® 2011.02.28. 15:30:37

@Laci Today Magazin: azt nem lehet megenni, szóval neki felesleges. vagy a szalámi mintás szalámi?

Sallalíz · http://globalicum.blog.hu/ 2011.02.28. 15:38:27

Ez jo iras volt:) Ott voltam en is:)
az Omszki-to emlitesere hanyinger kap el:)

ui:vegyel a gyereknek taviranyitos helikoptert!Te biztosan jol szorakozol majd:)

Laci Today Magazin · http://www.lacitoday.blog.hu 2011.02.28. 15:48:00

@Aliz jelentkezik Csodaorszagbol: Te DIREKT trafálsz bele a legaktuálisabb életünkbe? ... ha helikoptert nem is, de van egy fasza távirányítósautónk. Tegnap levittük játszótérre. Fogócskáztunk, négyéves Peti el akarta kapni a kocsit, amit én irányítottam. Biztonságba mentem: bevezettema pingpongasztal alá és ott köröztem. Peti teljes erőből a kocsira koncentrálva, addig rohangált a pingpongasztal körül, hogy megfejelte az asztal sarkát. Szóval szegény gyereknek ilyen apja van. Hogy nekivezeti a pingpongasztal sarkának szegényt.

Sallalíz · http://globalicum.blog.hu/ 2011.02.28. 17:02:38

@Laci Today Magazin: ki akartam szedni a nagy nyilvanossag elott, hogy lfejelteted a gyereked:))))))
egyebkent most jott a postaval csak azert, mar a szerelese kozben lattam, hogy ez apucinak lesz jo jatek:)szerintem O sem gondolta vegig ezt az egeszet:))))

Ugyandehogy (törölt) 2011.02.28. 20:31:35

nem tudom, mi az a tankini és a kézenállás hogy' jön az úszáshoz, viszont tudok háton lebegni a vízben, és eveztem.
:)

Laci Today Magazin · http://www.lacitoday.blog.hu 2011.02.28. 20:43:47

@Aliz jelentkezik Csodaorszagbol: a helikopterrel az a baj, hogy kicsi neki a beltér, kültéren meg a szélnek nem örül. Ezen kívül ronda. Viszont nem esik le, mert olyannyira ronda, hogy taszítja a Föld. Repülőpárti vagyok. Ez olyan, hogy a kutyások sem bírják a macskákat, és fordítva. Helikopter arra való, hogy ha aláállsz, magasba tartod a kígyóuborkát, pillanatok alatt felszeleteli. Konyharobotnak tehát jó.

@Babette_: nem kézenállás. KézELLENállás. A tenyeredre rögzíted és nagyobb lesz az ellenállása - nehezebb úszni - jobban erősít. Ez is akciós, és ma az akciós vízitermékekről volt szó. Kajakos vidéki jogászlány?

Ugyandehogy (törölt) 2011.02.28. 20:48:19

@Laci Today Magazin: ez a kézenellenálásos dolog a bélbózkesztyű?
látom, igyekszel definiálni. vigyázz, az exférgem is ezen próbálkozott, aztán lám, mi lett a vége.

Laci Today Magazin · http://www.lacitoday.blog.hu 2011.03.01. 08:46:09

@Babette_: elvált vidéki kajakos jogászlány diákigazolyánnyal...

Atolla 2011.03.01. 11:11:40

Ez a Béla nem focistának indult?
A neten vannak ilyen adok veszek oldalak teszem veszem vaterálok stb...tudod miről van szó.
Szóval az egyik ilyenen megleptem a férjemet meg magamat egy szexi fekete harisnyatartós fűzővel mert én ilyen régimódi vagyok.
Ő már látott mindenféle állapotomban épp csak fejen állva nem.
Nos kérlek tisztelettel ott láttam ezeket a kimondhatatlan nevű és hordhatatlan izéket...Néztem, csak néztem őket és azon gondolkodtam, naplemente, tengerpart, és a felajzott legény elkezdi kihámozni egy ilyen tikiből a leányzót s kiderül hogy az 55 kiló 77 kiló...

Laci Today Magazin · http://www.lacitoday.blog.hu 2011.03.01. 11:15:24

@Atolla: ilyenkor ki kell tudni vágni magad. mondjuk így
"ajándék +20%!" vagy valami hasonló!
Vagy ha az 55kilós lányról kiderül, hogy valójában 110, akkor "2 in 1" akció.
süti beállítások módosítása