HTML

Laci Today

Horoszkópom dupla ikrek. szakértők aszongyák, ez bármire mentség lehet. Háromszor estem motorral, de ebből egyszer úgy, hogy csak toltam. Mit is írjak magamról? Harmincvalahány éves vagyok, Eszter és Péter apukája, Pomázi Suttyó, Belvárosi Csávó, Agresszív ex-Vízihokis, Őrült Biciklista, Potyakajakos, Repülőgéptervező. Egz utazásiirodában dolgozom, és akit melegebb éghajlatra küldök, még meg is köszöni, és fizet is érte. Egy fontos infó rólam: BÁRMIT el tudok rontani anélkül, hogy bántanám. Távirányító, mobil.... most épp a cégesmobil egyes gombja nem jó. Nincs valakinek egy felesleges egyes gombja? Meg egy kilóméterspirál is kellene. Ha olvastad a blogomat, mindenkinek RIHAJ!-jal köszönj, erről ismerik meg egymást a Laci Today olvasók! És ha tetszett, amit olvastál, holnap is klikkelj, mert minden nap új bejegyzés!

Friss topikok

  • Kincskereső: Rihaj! Régen jártam erre, most hirtelen kíváncsi lettem Épp röhögök ezen a cikken, mikor a férjem ... (2016.01.19. 23:26) Széthagyom, és?
  • Laci Today Magazin: @Hidegen: de, átmentem? :D (2015.11.03. 11:00) ismétlés!
  • Laci Today Magazin: @Hidegen: köszi :) (2015.11.03. 10:57) Nehéz döntés
  • Laci Today Magazin: @-bobolysza-: .. mondjuk... meghajtanám... (2014.12.01. 08:38) adventi koszorú
  • Laci Today Magazin: @vén betyár: az semmi, állítólag Dugovics Titusz sem létezett... ha így folytatják, elfogy az össz... (2014.11.04. 19:43) akkor már inkább...

Linkblog

szmogriadó

2011.01.28. 09:26 Laci Today Magazin

Rihaj!

Tegnap mentem egy bevásárlóközpontba, erre a parkolóban összefutottam Zsoltival. Ezer éve nem láttuk egymást, még gyerekkorban jártunk egy osztályba. Ahogy sétálunk tehát befelé, örvendve a nagy szerencsének, a megkérdezésem nélkül púzott egy hatalmasat. Mondom is neki, hogy NÓRMÁLIS? Egyébként egyből be is ugrott, hogy suliban is állandóan ezzel húztuk. Akkoriban úgy gondoltuk, hogy egyedül is megnyerne egy háborút. Egy amolyan vegyifegyvereset. Egyetlen ellensége saját maga lehetne. Szóval, én szóvá tettem, hogyhátmégiscsak, nemkellene, mire ő:
-Hát inkább itt kint, mint ott bent, nem? Meg, a szél is fúj, minnyá elmegy!

                                   HÁ NEM MENT EL! 

ANNYIRA büdös volt, hogy szerintem a Mátráig elolvadt minden hó!

És mentünk nagy szótlanságban, szinte koncentrálva, hogy mikor fújja már el a szél...
-Öcsém, ilyen nincs, hogy még mindig nem fújta el...
-Ja... Vagy: telefingottam egy ekkora parkolót b.meg!

Ebben a pillanatban rájöttem, hogy őszülhetünk, hullhat a hajunk, de: senki nem változik.
Szerintem majd egyszer, ha meghal,  lufi lesz a fejfája.
Barna lufi.
És hogy mivel fújják fel? Ki-ki találja ki maga!
Üdv!
Laci Today
 
ps: ha Ő fingott, jelentem: akkor én BESZARTAM, mert talán nem szégyen az, ha az ember reggel rádiót hallgat a kocsiban, és akkor mit reklámoznak:
"Nyerjen télből a nyárba utat a *****-nel: A FORRÓ EGYIPTOMBA!"

Bakker! Ha mostanában valahol forró a helyzet, az Egyiptom!  Ott a tíz pont!
(nem akarom kiírni, hogy melyik utazási iroda reklámja, mert még fiatal vagyok, ki tudja, engem is hova sodor az élet, nem akarom összerúgni a port senki szakmabelivel. Kivéve British Airways.

16 komment · 1 trackback

Címkék: puki szmog bűz

A bejegyzés trackback címe:

https://lacitoday.blog.hu/api/trackback/id/tr602619961

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Csengery Kristóf - MÉG AZ SEM, AKI SZÓL 2011.02.11. 10:12:05

Egyáltalán nem kellene beszélni,legjobb volna némán járni-kelni egy életen át. Milyen hatalmas erőtsűrítene össze bennünk a szótlanságfalához csapódó gondolathullámoktorlódása, mely csak a halál sóhajában simulna el! De ha már nem lehethallgatni, ha be...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Myta · http://www.stylebyme.blog.hu 2011.01.28. 13:45:16

Szagos produkció kategóriában akár indulhatna a Csillag Születik vetélkedőben is feltéve, ha elég széles és változatos a repertoár…

Laci Today Magazin · http://www.lacitoday.blog.hu 2011.01.28. 13:46:23

@Myta: a televíziók még nem tudják kközvetíteni a szagokat.

Sallalíz · http://globalicum.blog.hu/ 2011.01.28. 13:52:19

Hehe ezt ismerem:) Van egy haverom az fingott, nem en:))) ne magyarazkodj mert onnastol csak rosszabb lesz:)))22-es csapdaja:)

Mibajod a Britishel?

Laci Today Magazin · http://www.lacitoday.blog.hu 2011.01.28. 13:58:38

@Lewyke: inkább nem reagálok hogy ne ronstam a helyzetemet...
mibajom a Britishsel? Ha leírnám, beperelnének. Szóval csak szubjektíve: mert szemét mocskok és kész. Ez csak vélemény, nem több! Semmi alapja nincs neki, semmilyen megelőző tapasztalatra hivatkozni nem tudok, semmilyen kapcsolatom soha nem is volt velük, csak valami ezt sugallja, így érzem. Voltam jósnőnél ő mondta. Pénzért. Sok pénzért.

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2011.01.29. 23:47:18

Pukitémában nem akarom exponálni magamat, de megjegyzem, hogy általános iskolai osztálytalálkozókra kötelező járni, ugyanis, soha, senkivel nem kerülünk olyan szoros kapcsolatba, mint velük. És ezt illik értékelni, a végén persze még szex is lehet.

Laci Today Magazin · http://www.lacitoday.blog.hu 2011.01.30. 13:00:44

@Babette_: mindazösszeset október óta? LE A KALAPPAL!

Myta · http://www.stylebyme.blog.hu 2011.01.31. 11:57:21

@Levéltáros: Szex témában egyetértek...legrosszabb tanulóból is válhat menő kapura lövő focista, csak aki nyuszit akar fogni, loholjon egy kicsit... :?

Laci Today Magazin · http://www.lacitoday.blog.hu 2011.01.31. 14:03:46

@Myta: amikor az ELSŐ érettségitalálkozó van, észrevettétek, hogy mindig a legdagattabb-legrondább csajnak lesz elsőnek férje+gyereke? Hoccsinájják? Ja vagy a többi még nem akarja elkkötelezni magát, mígy ő hogy tlaált valakit, gyorsan aranybilincsbe is veri az ujját az illetőnek?

Atolla 2011.01.31. 17:57:42

@Laci Today Magazin: de legalább a férjek elég irritálók és utálhatók...a jobb csajok úgyis válogathatnak. amúgy igen észrevettük:(!

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2011.01.31. 20:34:50

@Atolla: @Laci Today Magazin: @Myta:

Nem kárörvendeni kell egy találkozón, hanem bearanyozni a többiek sivár napjait. Hadd higgye az elsőnek férjet szerző, hogy örülsz te is a sikerének. És mindenkire emlékezni kell! Így továbbra is te lehetsz a legnépszerűbb jó fej, aki a sikerei ellenére nem szállt el, nem nézi le a többieket. Legalábbis én így viselkednék veletek, ha egy osztályba jártunk volna :)

Nem tudom, ez mennyire véresen komoly blog, de aki ezen megsértődik, annak utóleg beírok két egyest!

Laci Today Magazin · http://www.lacitoday.blog.hu 2011.02.01. 06:41:09

@Levéltáros: ez a blog a legkomolytalanabb blog az összes közül! AZ tud csak sértés, ha valaki komolynak nézi! :)
süti beállítások módosítása