HTML

Laci Today

Horoszkópom dupla ikrek. szakértők aszongyák, ez bármire mentség lehet. Háromszor estem motorral, de ebből egyszer úgy, hogy csak toltam. Mit is írjak magamról? Harmincvalahány éves vagyok, Eszter és Péter apukája, Pomázi Suttyó, Belvárosi Csávó, Agresszív ex-Vízihokis, Őrült Biciklista, Potyakajakos, Repülőgéptervező. Egz utazásiirodában dolgozom, és akit melegebb éghajlatra küldök, még meg is köszöni, és fizet is érte. Egy fontos infó rólam: BÁRMIT el tudok rontani anélkül, hogy bántanám. Távirányító, mobil.... most épp a cégesmobil egyes gombja nem jó. Nincs valakinek egy felesleges egyes gombja? Meg egy kilóméterspirál is kellene. Ha olvastad a blogomat, mindenkinek RIHAJ!-jal köszönj, erről ismerik meg egymást a Laci Today olvasók! És ha tetszett, amit olvastál, holnap is klikkelj, mert minden nap új bejegyzés!

Friss topikok

  • Kincskereső: Rihaj! Régen jártam erre, most hirtelen kíváncsi lettem Épp röhögök ezen a cikken, mikor a férjem ... (2016.01.19. 23:26) Széthagyom, és?
  • Laci Today Magazin: @Hidegen: de, átmentem? :D (2015.11.03. 11:00) ismétlés!
  • Laci Today Magazin: @Hidegen: köszi :) (2015.11.03. 10:57) Nehéz döntés
  • Laci Today Magazin: @-bobolysza-: .. mondjuk... meghajtanám... (2014.12.01. 08:38) adventi koszorú
  • Laci Today Magazin: @vén betyár: az semmi, állítólag Dugovics Titusz sem létezett... ha így folytatják, elfogy az össz... (2014.11.04. 19:43) akkor már inkább...

Linkblog

praktikus..

2014.01.14. 22:16 Laci Today Magazin

Rihaj!

Igen, a hidrogénszőkéről, meg a szénrefeketítettről akartam beszélni. Hát ketten voltak, na. Arra az esetre, ha nem tudnék választani. Volt néhány közös tulajdonságuk, most nem elsősorban az ősi mesterségükre célzok, hanem hogy pl ugyanannál a plasztikaisebésznél szépültek.

Konkrétan a szájuk vetett fel néhány kérdést. Hát, a mellük is, de inkább a szájuk. Olyan veszettül át lett alakítva, hogy olyat még nem láttál, latinul Szájusz Gigantikusz Szindróma...
A műemberekhez hozzá vagy szokva, de ha blogot írsz belőle, hát gondolhatjátok.

lips.jpg




Előszöris, tegye már fel legalább egy olyan hímember a kezét, akinek a műszáj bejön.
Na. De mondom, nem is ez a lényeg, hanem annak mértéktelensége. Több kérdés is felmerült bennem.
Az első az volt, hogy "mennyi?", de aztán inkább belenéztem a zsebembe, mert én vagy hozok magammal ebédet, vagy pénzt ebédre. Miután ma hoztam ebédet, nagy eséllyel kár megkérdeznem, hogy mennyi, és némi számolgatás után konstatáltam is, hogy a kérdést csak és kizárólag ebben a formában lenne jogos feltennem:
-Ti ketten velem abban a félreeső sikátorban mit tudnátok kihozni 1.425 Ft-ból?

Mivel azonban nagy eséllyel semmit, így ezt a kérdést nem tettem fel.

A másik, ami kérdésként felmerült bennem, hogy ilyet hogyan csináltat az ember?
"Doktor úr, legyen szíves dont-talk-just-kiss frizurát vágni" ?
vagy:
"Doktor úr, egy funkcionális átalakítást kérnék" ???

Arról nem beszélve, ez az anyag kérem az ajkában benne fog maradni. Lesz hetven éves, lóg mindene, és akkor mind a felső, mind az alsó ajka így lefittyed majd? Néz szomorúan még akkor is, amikor elvileg nevet?
Levest kikapja a tányérból kanál nélkül?
A folyóhoz jár inni, mint a gnu?
Látott már valaki hetvenéves szájfeltöltött lefittyedtajkú nénit?
Én kórházban tetkósat már segítettem visszarakni az ágyára, amikor leesett onnan, hát az se volt kismiska..

És akkor a melleket megemlíteném két szó erejéig, kizárólag a fenekeik érdekében.

Adott mondjuk ezeknek a nőknek a párjuk/főnökük/mittomén. Aki finanszírozta a beruházást.
Megműttette a szájukat. Megműttette a mellüket ...
  ....és akkor hátulról olyan lapos mindkettő, hogy sírásközeli állapotba kerülsz egyetlen pillantástól, a feneküket miért hagyta úgy? Vagy újabban ez a divat? Mintha kajaklapáttal hátulról rácsaptak volna és úgy maradt?
Van egyáltalán bárki is rajtam kívül, aki észreveszi a fenék negatív diszkriminációját? Lehet valahol síkra szállni a jogaiért???

Mindenesetre, ez így, ebben a formában félmunka. Mint amikor még abban a koromban, amikor grafikus akartam lenni, megálmodtam egy képet, elkezdtem, és amikor már láttam, hogyan fog kinézni, meguntam és félbehagytam, mert innét kezdve már nem érdekes?
De egy nőt félbehagyni?
A másik feltevésem, hogy nekik csak a szájukat és a mellüket használják, ennyi, nem több, de erre többen is rám szóltak, hogy EJYNEMÁR, holott igazam van, nem?

A vicc, hogy ők ketten nyilván végtelenül meg vannak elégedve magukkal, miközben, hát, láttam én már szép nőt.
De az nem a mai napon történt.

Üdv!
LT
utóiratként: aki meg a műnőre bukik, vegyen felfújhatót! Olcsóbb és amikor nem használod, kis helyen elfér.


4 komment

Címkék: szájfeltöltés

A bejegyzés trackback címe:

https://lacitoday.blog.hu/api/trackback/id/tr765758847

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lawpofa 2014.01.15. 12:12:17

Síkra szállni a fenék jogaiért? Érzek én itt valami diszharmóniát?

lawpofa 2014.01.21. 00:21:23

Kültői? Ami a szőlésznek szüret, az a szülésznek küret.
süti beállítások módosítása