HTML

Laci Today

Horoszkópom dupla ikrek. szakértők aszongyák, ez bármire mentség lehet. Háromszor estem motorral, de ebből egyszer úgy, hogy csak toltam. Mit is írjak magamról? Harmincvalahány éves vagyok, Eszter és Péter apukája, Pomázi Suttyó, Belvárosi Csávó, Agresszív ex-Vízihokis, Őrült Biciklista, Potyakajakos, Repülőgéptervező. Egz utazásiirodában dolgozom, és akit melegebb éghajlatra küldök, még meg is köszöni, és fizet is érte. Egy fontos infó rólam: BÁRMIT el tudok rontani anélkül, hogy bántanám. Távirányító, mobil.... most épp a cégesmobil egyes gombja nem jó. Nincs valakinek egy felesleges egyes gombja? Meg egy kilóméterspirál is kellene. Ha olvastad a blogomat, mindenkinek RIHAJ!-jal köszönj, erről ismerik meg egymást a Laci Today olvasók! És ha tetszett, amit olvastál, holnap is klikkelj, mert minden nap új bejegyzés!

Friss topikok

  • Kincskereső: Rihaj! Régen jártam erre, most hirtelen kíváncsi lettem Épp röhögök ezen a cikken, mikor a férjem ... (2016.01.19. 23:26) Széthagyom, és?
  • Laci Today Magazin: @Hidegen: de, átmentem? :D (2015.11.03. 11:00) ismétlés!
  • Laci Today Magazin: @Hidegen: köszi :) (2015.11.03. 10:57) Nehéz döntés
  • Laci Today Magazin: @-bobolysza-: .. mondjuk... meghajtanám... (2014.12.01. 08:38) adventi koszorú
  • Laci Today Magazin: @vén betyár: az semmi, állítólag Dugovics Titusz sem létezett... ha így folytatják, elfogy az össz... (2014.11.04. 19:43) akkor már inkább...

Linkblog

A RIHAJ mint köszönési forma, és néhány szlogen...

2010.10.29. 09:58 Laci Today Magazin

Rihaj!

Gyerekek, a bevezetőben írom, hogy aki olvassa a blogomat, az köszönjön mindenkinek RIHAJ-jal, így ismerik meg egymást a LaciToday-Olvasók....
Na de nem kell MINDENHOL így köszönni!!!... úgy értem, egy olvasóm levelet küldött: gimnazista, és így köszönt a magyartanárának órán. A tanár kérdőre vonta, mire a lány kioktatta, hogy tessék követni a nyelvi fejlődést, ez már-már kezd bevett köszönési formává válni, stb (köszönöm egyébként az egész gimnázium-népének! a szerk.).
A magyartanár végighalgatta az okfejtést, majd a lehető legegyszerűbb megoldást választotta: kiküldte a lányt óráról.
Szóval, a Lázadó Ifjúságnak üzenem, hogy azért van, ahol a Rihaj még nem elfogadott...
De mindenhol máshol lehet! :)

Ma egyébként egy szívességről szeretnék írni... az ember, ha már írogat, ÉS összefut egy régi jóbarátjával, aki koporsókészítő lett közben... miért ne írna néhány reklámszlogent neki? Azaz milyen egymondatosokkal tudod meggyőzni az ügyfelet, hogy NÁLAD vásároljon koporsót:

a magyarok szeretik, hogy, ha egy terméket megvesznek, a másodikat féláron kapják mellé:
"Hozza el anyósát is!"

szeretik, ha gondolkoznak helyettük:
"Már most gondoljon a jövőjére!"

azzal is lehet rájuk hatni, ha valami extra kedveskedést építesz bele az alapárba:
"Ha most megrendeli, helyben méretre szabjuk!"

többet kevesebbért:
"Csoportos kedvezmény tömegbalesetesek számára"

számít a megbízhatóság:
"Koporsóinkra 3 év garanciát vállalunk..."

és hogy az utolsó út könnyebb legyen:
"Koporsóink egytől-egyig karbonszálasak!"

Arra gondoltam, ezentúl minden hétköznap lövök egy viccet is, úgyhogy hétfőtől készüljetek fel! Egy hét -  egy téma, jövőhét: anyósvicc! AKI AKAR, KÜLDHET IS BE, oszt megosszuk!

Üdv, és jó hétvégét Nektek!
Laci Today

3 komment

Címkék: koporsókészítő rihaj

A bejegyzés trackback címe:

https://lacitoday.blog.hu/api/trackback/id/tr32407194

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Atolla 2010.10.31. 11:58:51

Hello! amikor megtudtam hogy átjöttél a blog.hu -ra nagyon megörültem:) Klári vagyok (Bánné) csak itt Atolla nickem van, igazából nem is tudom miért:D talán mert az fklara elég elterjedt. Régebben sokat lebzseltem errefelé! Jók az írások bár van egy két elvetemült:D Ajánlom figyelmedbe: Zsé kategória avagy a legrosszabb filmek:D jó a srác! Bár a helyesírásán lehetne javítani:D Majd írd be a keresőbe. El lehet itt molyolni egész nap, csak olvasgatással! Még nem böngészgettelek ,először is írni akartam ,hogy igen, meg vagy találva. Jó döntés volt, szerintem legalábbis, és a blog. hu-t ismerve. itt nagyobb teret kapsz. Ja és nem törlik ki a kommentjeidet!:(((
Na üdv még írok és persze végigolvaslak!
Én nem szoktam írogatni bár lehet rászokom így télire:)!

Atolla 2010.10.31. 12:06:52

Egyrészt Rihaj!
másrészt nem vagy normális de ezt eddig is tudtam!
amúgy apámat egy kis fadobozkában temettük el hamvasztva volt. Alig bírtam ki röhögés nélkül. Amikor tolták ki azt a gurulós kocsit a temetőben amin elméletileg a koporsónak kellett volna lennie folyton arra gondoltam na mi lesz ha legurul a kis doboz? Én nem bírom ki röhögő görcsöt kapok...eléggé morbid volt.

Laci Today Magazin · http://www.lacitoday.blog.hu 2010.11.02. 07:42:42

@Atolla: Kedves Fklara :) Üdv ezen az új helyen! Bízzunk benne, hoy jobb lesz, mint a régi :)
A dobozok kocka alakjuknál fogva nemigen gurulnak...üdv!
LT
süti beállítások módosítása