HTML

Laci Today

Horoszkópom dupla ikrek. szakértők aszongyák, ez bármire mentség lehet. Háromszor estem motorral, de ebből egyszer úgy, hogy csak toltam. Mit is írjak magamról? Harmincvalahány éves vagyok, Eszter és Péter apukája, Pomázi Suttyó, Belvárosi Csávó, Agresszív ex-Vízihokis, Őrült Biciklista, Potyakajakos, Repülőgéptervező. Egz utazásiirodában dolgozom, és akit melegebb éghajlatra küldök, még meg is köszöni, és fizet is érte. Egy fontos infó rólam: BÁRMIT el tudok rontani anélkül, hogy bántanám. Távirányító, mobil.... most épp a cégesmobil egyes gombja nem jó. Nincs valakinek egy felesleges egyes gombja? Meg egy kilóméterspirál is kellene. Ha olvastad a blogomat, mindenkinek RIHAJ!-jal köszönj, erről ismerik meg egymást a Laci Today olvasók! És ha tetszett, amit olvastál, holnap is klikkelj, mert minden nap új bejegyzés!

Friss topikok

  • Kincskereső: Rihaj! Régen jártam erre, most hirtelen kíváncsi lettem Épp röhögök ezen a cikken, mikor a férjem ... (2016.01.19. 23:26) Széthagyom, és?
  • Laci Today Magazin: @Hidegen: de, átmentem? :D (2015.11.03. 11:00) ismétlés!
  • Laci Today Magazin: @Hidegen: köszi :) (2015.11.03. 10:57) Nehéz döntés
  • Laci Today Magazin: @-bobolysza-: .. mondjuk... meghajtanám... (2014.12.01. 08:38) adventi koszorú
  • Laci Today Magazin: @vén betyár: az semmi, állítólag Dugovics Titusz sem létezett... ha így folytatják, elfogy az össz... (2014.11.04. 19:43) akkor már inkább...

Linkblog

"Na, mi van"

2013.06.13. 11:51 Laci Today Magazin

Rihaj!
 Van ez a Laár András nevű szórakoztatóipari termék, aki kérdezte ma, körkérdésileg, hogy "Na, mi van?"

Hogyhogy mi van, mi lenne?
Margit van, az van!
Nem hiszed el? Levezetem neked:

Kezdeném előszöris azzal, hogy "mi van"?
Há', napsütés! Sokan kimentek a szabadba spórtolni, pedig szégyen a futás!
De hogyhogy "mi van"? Nem tudom, ezen a ponton csütörtököt mondok.

Nyár van! Nyár van? Az idei nyáron nagyon szép időnk volt, múlt vasárnapra esett és mi felfújtuk a medencét és az egész nyarat végigpancsoltuk reggeltől estig.


Hogyhogy "mi van"? Válság, az van! Hát hogy tegnapelőtt este negyven percig kellett sorban állni a Mekdonálcban?!! NÓRMÁLIS? Ilyen szar kajáért?
És akkor a gyerek meg sem ette! NEM ÁM! A játék miatt kellett neki. A fatörzsfejű világítókezű fatörzsfigura, aminek amikor megnyomod a hátát, világít a keze. Fatörzsből van a teste meg a feje is, és van két fatörzsszarva is, amitől úgy néz ki, mint egy világítókezű viking, amit fatörzsből készítettek.


"Mi van"?????
Há',  mi lenne? Árvíz! Levonulófélben, de attól még árvíz! A gemenci erdő vadjai elkezdtek a helyzethez igazodni és a fele krokodillá, másik fele rájává változott!

A ráják erősen benézték, mert a rája sósvízi állat, ez meg pont, hogy minden, csak nem sós! Képzeld el, ahogy az őzike lehasal, szétlapul teljesen, így a feje is neki totál, és akkor lesz belőle rája, vergődik kettőt és meghal, merthát mondom, neki a sósvíz való. Ez meg még fertőzött is. Magas a csatornákból visszaszüremlett szennyvíztartalma neki.
Na.
A krokodilokról meg annyit, hogy azok meg megették a maradék kandiszemű őzikéket!

De méghogy "mi van"! Hát pont, hogy a Lárandrás kérdezi, amikó mindig ő ossza az eszet?
Vagyéppen: "osztja az észt". Nemtom, mee magyarból kettes voltam. Hát nyelvtanból.
Irodalom az ment, igaz abból is kettes voltam, pedig az ment. De nyelvtanból az volt, hogy a tanár utált, mert a mondatelemzést függőlegesen húztam alá, nem vízszintesen. Mondta , hogy "ez nem nórmális", pedig HOL VOLT MÉG AKKOR A MAAARGIT??? Na. Nem volt még sehol se.

Most már legalább van Margit!

Ergo: "mivan"? Há Margit, az van! Megmontdam már a legelején, nem? De. Igazam van, mint mindig.

Értedmár?


Üdv,
LT
p.s.: egyébként nem az a kérdés, ohgy mi van, hanem hogy MI NINCS, mert az sokkal több. Van néhány dolog, na de egy csomó dolog meg nincsen!
De mivel nem tudunk róla, így nem is hiányzik, tehát adott esetben jobb az, ha valami nincs, mintha van.
Pl ilyen a lábkörömgomba. az azé jobb, ha nincsen, nem? Mert ha van, akkor pont az a cél, hogy ne legyen, és ha ezt elérjük, akkor megintcsak nincsen. Na. Hát, mondom, az a fontos, hogy mi nincs!

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://lacitoday.blog.hu/api/trackback/id/tr435358752

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2013.06.13. 20:32:30

Kérem a panaszkönyvet: régóta nincs új poszt!!!
Laci, szóbeli megrovásban részesítelek! Még nincs uborkaszezon :P :)

újbarázdátszántaZeke 2013.06.13. 22:46:16

ó dehogynem, elkészült az első adag kovászolt uborka! Pont azon a nyáron, amikor LT pancsolt.
Amúgy nem fair pont akkor panaszkodni, hogy nincs poszt, amikor épp van. Mégiscsak az a fontos, hogy mi van!

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2013.06.14. 23:13:48

@újbarázdátszántaZeke: de így legalább észreveszi ;) :D
Laci, nem eszi agyerek a műanyagot, csak játszik vele? :D

Laci Today Magazin · http://www.lacitoday.blog.hu 2013.06.19. 20:29:26

@anica inkognitóban: @újbarázdátszántaZeke: JÓ ÉG, LEGRENDESEBB OLVSÓK VAGYTOK!!!!!!
Én meg még csak nem is láttam a kommmenteket.... hát az van hogy én itten lustálkodom, és elvesztetem az olvasótáboromat, egyszóval meleg hála dobog szívemben a két komentelő felé!!!!
Mondjuk ebben a 37 fokban nem túl felemelő, mi?
de sebaj, épp új posztra akartam rágyújtani.
RÁHŰTENI BOCS!

A műanyagal nem értem mi a baj, hát hadd egye! A sörnél jobb, mert nem butít. Kémhatását tekintve semleges, tehát nagy baja nem lesz tőle. Ha meg tudja rágni és le tudja nyelni, azon változatla formjában másnap kikakálja és vihetitek a szelektívbe.
A műanyagot. Merthogy a gyerek marad.
GYERTEK OLVASSATOK, minnyá lesz új poszt, meg szóljatok a barátaitoknak is meg az ellenségeiteknek is! Cserébe megígérem hogy újra lesz LT, jó érzés hogy van, akinek hiányzik.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2013.06.20. 21:14:08

@Laci Today Magazin: előlünk már nem menekülsz! :P :D

a mi hülyegyerekünk, aki kétévesen semmit nem nyelt le, egyszercsak 5 éves korában a mese előtt elgondolkodva úgy gondolta, hogy a mágneses építőjátékban lévő vasgolyók egyike nem elég fényes. Szájábavette, hogy kifényesítse, és a golyó lecsusszant. Én nagy ijedten, bőgve hívtam telefonon a gyerekorvost: mit csináljak? Azt mondta, mágnes mellé ne ültessem :D
Na, amikor 40 perc múlva a gyerek közölte, hogy lenyelt még egy golyót, akkor üvöltöttem, aztán ő is, hogy nem akar meghalni. Akkor megint üvöltöttem, hogy addig, amíg én élek, nem is fog, mert abban az esetben elverem mint a kétfenekű dobot :D Másfél hétig zacskóval a kezünkön gyerekszarban tapicskoltunk az óvónénikkel, utána sebészet, röntgen. Ott a gyerek előadta a sebésznek a "3 testvérem van: Sanyika,Máté és Norbi" kezdetű nagymonológot, amikor befejezte, mondtam, hogy miután az előbbiek az első szótól az utolsóig kamu voltak, ezért nem voltunk benne biztosak, tényleg lenyelte-e azokat a krva vasgolyókat. Hát, nem kis röhögés volt a rendelőben.
Summa summárum: soha olyan jól nem szórakozik az ember, mint amikor gyereke születik :D
süti beállítások módosítása