HTML

Laci Today

Horoszkópom dupla ikrek. szakértők aszongyák, ez bármire mentség lehet. Háromszor estem motorral, de ebből egyszer úgy, hogy csak toltam. Mit is írjak magamról? Harmincvalahány éves vagyok, Eszter és Péter apukája, Pomázi Suttyó, Belvárosi Csávó, Agresszív ex-Vízihokis, Őrült Biciklista, Potyakajakos, Repülőgéptervező. Egz utazásiirodában dolgozom, és akit melegebb éghajlatra küldök, még meg is köszöni, és fizet is érte. Egy fontos infó rólam: BÁRMIT el tudok rontani anélkül, hogy bántanám. Távirányító, mobil.... most épp a cégesmobil egyes gombja nem jó. Nincs valakinek egy felesleges egyes gombja? Meg egy kilóméterspirál is kellene. Ha olvastad a blogomat, mindenkinek RIHAJ!-jal köszönj, erről ismerik meg egymást a Laci Today olvasók! És ha tetszett, amit olvastál, holnap is klikkelj, mert minden nap új bejegyzés!

Friss topikok

  • Kincskereső: Rihaj! Régen jártam erre, most hirtelen kíváncsi lettem Épp röhögök ezen a cikken, mikor a férjem ... (2016.01.19. 23:26) Széthagyom, és?
  • Laci Today Magazin: @Hidegen: de, átmentem? :D (2015.11.03. 11:00) ismétlés!
  • Laci Today Magazin: @Hidegen: köszi :) (2015.11.03. 10:57) Nehéz döntés
  • Laci Today Magazin: @-bobolysza-: .. mondjuk... meghajtanám... (2014.12.01. 08:38) adventi koszorú
  • Laci Today Magazin: @vén betyár: az semmi, állítólag Dugovics Titusz sem létezett... ha így folytatják, elfogy az össz... (2014.11.04. 19:43) akkor már inkább...

Linkblog

McKérdezzük

2011.02.02. 09:24 Laci Today Magazin

Rihaj!

A fotón látható dolgot Mekiben adták, Happy Meal mellé gyerekjátékként.

-Csak egyfajta játékunk van, úgyhogy mind a kettőbe ezt teszem, jó?
-Tökmindegy. Várj! MI EZ?
-... nemtom... ha megnyomod a ravaszt, kinyílik!
-aha.. és: minek?
-...nemtom...

Így néz ki:




 

 

 

 

 

 

 

 

 

Namost.. mi is lehet? Induljunk ki a közepéből: egy ronda, nagy heregolyó.
Félbevágva, szaditálcán.
Amit, persze, megtámadott a Fenerosszféreg. Ez abból látszik, hogy a Fenerosszféreg taraja hátul kiáll, illetve elöl már ki is bújt a szeme.

Persze kérdés, hogy miért adnak Happy Meal menü mellé féregtámadta kinyitható fél heregolyót szaditálcán?
-Nekünk ezt központilag kiküldik. Nemtom miez, szerintem nem heregolyó, de nem tudok mást adni...

Ha nem heregolyó, akkor, Szerintetek mi? Gondoltam még arra, nyitható mivoltából, hogy légyfogó. De ahhoz túl lassan csukódik össze.

VAGY, lehet még ufó. Mivel a két gyereknek menüt kértünk, tehát két ilyen ufónk van: tudnak rajban repülni!

De ha nem heregolyó, nem légyfogó és nem ufó, akkor, Szerintetek mi?
 

A Mekis srác szerint razjfilmszereplő.
-És, legalább, jó figura? Szerethető?
-Biztos!

Úgyhogy most ezzel alszom. Jobb, mint a feleség: nem hideg a lába. Nincs is lába.Nem szól, hogy ne horkoljak. A feleségemtől nem lehet aludni, mert állandóan felébreszt, hogy horkolok. 

De ha kiderül, hogy mégis heregolyó, és én vele alszom!!! .....
 

üdv!
Laci Today
 

20 komment

Címkék: mcdonalds mckérdeztük heregolyó

A bejegyzés trackback címe:

https://lacitoday.blog.hu/api/trackback/id/tr422632767

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Laci Today Magazin · http://www.lacitoday.blog.hu 2011.02.02. 15:56:16

@Babette_: jóó, de nemazvót a kérdés, hogy "ezmilyen", hanemhogy "ezmiez?" :)

Ugyandehogy (törölt) 2011.02.02. 16:28:03

ezborzalom.

egyébként szerintem A Szörnyű Szem, Akinek Piros Hólyag Nőtt A Hasába.

Laci Today Magazin · http://www.lacitoday.blog.hu 2011.02.02. 16:39:53

@Babette_: naígymávalami.

Szörnyű Sam? ha a hasába, akkor hanyattfekszik? Vagy a hátára gondoltál?

És mi van a Red Eye Effect -tel, nem értem: Samnek piros a szeme. És fekete a fehérje.

Ugyandehogy (törölt) 2011.02.02. 17:04:48

@Laci Today Magazin: szörnyű gyanúm támadt. ez az ördög, aki sosem alszik.
ezért piros a szeme.
és fekete a feketéje.

Sallalíz · http://globalicum.blog.hu/ 2011.02.02. 17:19:10

Varja Laci megkerdem a kolkoket, hatha tudjak!

Szerintem hereserves:)

Sallalíz · http://globalicum.blog.hu/ 2011.02.02. 17:25:58

Nagy agy

tudtam hogy ismeros volt valahonnan!
Jo mese nezzetek meg:)

Laci Today Magazin · http://www.lacitoday.blog.hu 2011.02.02. 18:07:54

@Lewyke: fúj, azlesszasz! A Zééngyerekeim nem perverzek! Szaintem erre hivatkozhatott a Mekiskrapek is, amikor rajzfilmszereplőt mondott..

Atolla 2011.02.02. 19:46:16

Első ránézésre Alien 4. gyerekbarát változat de az ki lett lőve, A Szörny RT. című animációs mesében láttam hasonló izéééjeket.
Lehet ha pang a mesepiac előkapnak egy-két régebbi figurát, újnak adják el és rábízzák a kölkök fantáziájára!

Sallalíz · http://globalicum.blog.hu/ 2011.02.02. 20:34:38

@Laci Today Magazin: fenykepeztem a multkor a bandat a parkban, olyan szep hangosan mondtak, hogy szifilisz:DDDDDDDDD

Laci Today Magazin · http://www.lacitoday.blog.hu 2011.02.03. 09:17:17

@Lewyke: hejes! Ezen kívül, a német Asterix képregényekben Obelix kiskutyáját Mirnixdirnix -nek hívják, illetve ha bénázva fotózol, sokáig tart beállítani a masinát, akkor egész felszólítómondatot is lehet mondatni:
"Sipirc Intimissimi bikinit vinni Miminek!"
De a leglényegretörőbb, leghasználhatóbb a Sifilis, és jól is hangzik, és köz-sikernek örvendhet az arrajárók körében, főlg ha minél kisebb gyerekek mondják ...

Atolla 2011.02.03. 14:10:07

A múltkor végig szenvedtem az emberrel aaaa miazistenacíme????? transzformersz 2.-őt na! most könyörögtem neki öt percig a címéért. már voltak truberkolóziszok, trerminátorok, autóvá átalakuló izék. abban voltak ilyen sunyi kis dögök vörös szemekkel, mint ez a képen. atkák, alkák,? ja nem,álcák!!! Ha nem lövöldöztek, akkor vagy autókáztak, vagy sikoltoztak. meg rohangáltak mindenfelé. Kb erről szólt.

Félreértés ne essék A Terminátor összes része nagy kedvencem, bár a 3.-ból csak a T-1000 bordó bőrrucija jött át!De egyszer elment!:D

Atolla 2011.02.03. 14:23:18

oly rég vóóót má...ki emlékszik arra..jó vót:D

Atolla 2011.02.03. 14:32:00

@Laci Today Magazin: hadd kérdezzek már tőled valami komoly dolgot is. A turisztikában,idegenforgalomban mennyire lehet elhelyezkedni kb 4 év múlva, számításba véve a válság végét már ha vége lesz? tesóm ezt a szakot választotta csak ezért kérdem.

Laci Today Magazin · http://www.lacitoday.blog.hu 2011.02.03. 15:36:00

@Atolla: a piac naponta változik és Te négyévmúlvára kérdezel rá? :) Mindig és mindenkor két dolgon fog múlni hogy hogyan tud elhelyezkedni ebben a szakmában, és az a következő három:
-mi a tudása
-kiket ismer
-mennyi forgalmat tud hozni

Válság: kérdés, mit értünk válság alatt?nemrég légtérzár volt vulkánkitörés miatt, az durvább volt, mint a válság. Most éppen téliszezon van és mindenki ázsiába utazik, ide az Egypt Air az egyik legolcsóbb légitársaság. Manapság az életem arról szól, hogy a Cairói átszállású utasaim jegyeit próbálom valahogy menteni. Ha háború vagy zavargás van valahol: válság van. Ha emelik a kőolaj árát és változnak a repjegyárak: válság van. Manapság mindenhol lázadoznak: londonban robbannak a metrók, madridban és moszkvában a repülőtér, tunéziában tüntetnek, de ezt a Híradóban elnyomta az egyiptomi zavargások zaja... tavaly és tavalyelőtt Bangkokban voltak reptérfoglalók... a szakma folyamatosan ingó lábakon áll, emellé a légitársaságok 0 vagy 1% jutlaékot fizetnek az utazási irodáknak az ALAPárak után. Maga a repjegyeladó mint munkakör is gázos, mert egyre terjednek az online repjegyfoglalórendszerek: ezáltal egyre kevesebb repjegyeladóra van szükség. De az online rendszerek sokmindent nem tudnak még, amit az ember igen.
Hogy négy év múlva mi lesz? Valszeg már azt is tudni fogják a rendszerek és még kevesebb repjegyesre lesz szükség. Tesód valszeg nem "+repjegyesnek" tanul, hanem ennél összetettebb, tehát javaslom szervezett utazás területen az elhelyezkedést, vagy hotelben. Repjegyezni ma már önmagában, nem éri meg Én beosztottként havi fixért még elhülyéskedek mert megvan a kialakult forgalmam. Újonnan már hülyeség ilyenbe belecsöppenni, nehézmeló kialakítani az egészet. A szervezett utazásban ha jó kapcsolatokat alakít ki és tapasztalatra tesz szert, még lehet gazdagnak is lenni. Bár, ha ÉN most nulláról indulhatnék, elmennék inkább koporsókészítőnek. Ott MINDIG megmarad a kereslet, és az ügyfél sem dumál vissza. És ha hibázok is: ha túl nagy lesz, noproblemo, belefér. Ha túl kicsi lesz: levágunk belőle. És úgyis mindenki csak a fejénél simogatja végsőbúcsúnál.

Ugyandehogy (törölt) 2011.02.04. 09:56:25

@Laci Today Magazin: és, hallod, mindig történik valami.
már az én időmben is. jugoszláv háború, szerbek, sosem felejtem el, amikor miattuk a vaskapun át mentünk görögországba.
és akkor még a touroperátorok csődbe meneteléről még nem is beszéltünk.

ezek miatt untam meg egy idő után.
süti beállítások módosítása