HTML

Laci Today

Horoszkópom dupla ikrek. szakértők aszongyák, ez bármire mentség lehet. Háromszor estem motorral, de ebből egyszer úgy, hogy csak toltam. Mit is írjak magamról? Harmincvalahány éves vagyok, Eszter és Péter apukája, Pomázi Suttyó, Belvárosi Csávó, Agresszív ex-Vízihokis, Őrült Biciklista, Potyakajakos, Repülőgéptervező. Egz utazásiirodában dolgozom, és akit melegebb éghajlatra küldök, még meg is köszöni, és fizet is érte. Egy fontos infó rólam: BÁRMIT el tudok rontani anélkül, hogy bántanám. Távirányító, mobil.... most épp a cégesmobil egyes gombja nem jó. Nincs valakinek egy felesleges egyes gombja? Meg egy kilóméterspirál is kellene. Ha olvastad a blogomat, mindenkinek RIHAJ!-jal köszönj, erről ismerik meg egymást a Laci Today olvasók! És ha tetszett, amit olvastál, holnap is klikkelj, mert minden nap új bejegyzés!

Friss topikok

  • Kincskereső: Rihaj! Régen jártam erre, most hirtelen kíváncsi lettem Épp röhögök ezen a cikken, mikor a férjem ... (2016.01.19. 23:26) Széthagyom, és?
  • Laci Today Magazin: @Hidegen: de, átmentem? :D (2015.11.03. 11:00) ismétlés!
  • Laci Today Magazin: @Hidegen: köszi :) (2015.11.03. 10:57) Nehéz döntés
  • Laci Today Magazin: @-bobolysza-: .. mondjuk... meghajtanám... (2014.12.01. 08:38) adventi koszorú
  • Laci Today Magazin: @vén betyár: az semmi, állítólag Dugovics Titusz sem létezett... ha így folytatják, elfogy az össz... (2014.11.04. 19:43) akkor már inkább...

Linkblog

Nem minden(ki) az, a(m/k)inek láccik...

2010.11.23. 09:36 Laci Today Magazin

Rihaj!

Gyerekek, tegnap csak később jöttem be dolgozni, mert jöttek hozzánk bekötni az IPTV-t.
(persze sikertelenül mert bénák. Pomázon még telefonvonal kell az IPTV-hez, le vagyunk maradva Európától bakker)

Szóval tegnap potyára maradtam otthon, de jó volt, mert:
-tíz után indultam dolgozni, nem volt dugó
-egy kis munka után átugrottam a közértkébe tejfölkéért, és így köszöntem: "Jó reggelt", mert nekem még az volt. Nem direkt, véletlenül.
Erre a közértesnéni visszaszólt, hogy "Lacikám, FÉL EGYKOR JÓREGGELT?"

Ma meg bejött az irodába egy JÓL ÖLTÖZÖTT HÖLGY, kéregetni. Én meg van, hogy otthon felejtem a pénzemet, de olyankor még egy fillér sincs nálam. Igen, mert a pénztárcát utálom, ezért a zsebemben tartom. Viszont ha este leveszed-összehajtod a nadrágot, kiszóródik minden, tehát előbb kiveszed a pénzt, és néha reggel elfelejted eltenni.
Na lényeg, hogy bejött a hölgy, épp a kollegámtól kért, én meg elbújtam a konyhaajtó mögé, mielőtt meglátna. Merthát: NEM MERTEM azt mondani neki, hogy "nincs nálam pénz", mert kb 0,00001% esélyem lett volna, hogy elhiszi. Helyette úgy érzi hazudok neki, és megutál, holott TÉNYLEG nincs nálam pénz.

A hölgy elment, én előbújtam, kollegina rám néz, mit bújkálok:
-Bakker nincs nálam egy fillér se!
-MEGINT?
Merthogy gyakran felejtem otthon, pénteken is kölcsön kellett kérnem, hogy éhen ne haljak.
DE MEKKORA ÖTLET!!!! Hát a hölgytől tanulni is lehet! Legközelebb ha nincs nálam pénz, a franc fog kölcsönkérni, azt meg kell adni, nem? Ezentúl végigmegyek az utcán, mindenhova benyitok, hogy csakegyszázastkérek, egy ebédrevaló csak összejön, és meg se kell adni, nem?

A hölgy távozása után egy koldusforma úriember állt meg az irodánk előtt. Kollegám így szólt:
-Basszus ha ez is bejön....
És az úr már jött is be, én nem bírtam tovább, elkezdtem röhögni. És akkor az úr így szólt:
-Meg tudnák mondani, hol találom a kisgépszervizt?

De érdekes, hogy a hölgy, aki úgy nézett ki, hogy a ruhája alapján elsőre azt gondoltam volna, hogy valami szervezett útra akar befizetni - kéreget.
Az úr pedig, aki aztán tényleg egy szakadt koldusnak látszott - nem kéreget.

felborult a világ...

üdv!
LT

4 komment

Címkék: kéregetős

A bejegyzés trackback címe:

https://lacitoday.blog.hu/api/trackback/id/tr632467296

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kóczy · http://koczy.wordpress.com 2010.11.23. 11:26:32

Engem rendszeresen mindenféle kéregető megtalál. De én mindegyiknek azt mondom, hogy nincs nálam pénz. Aztán teszek rá nagy ívben, hogy elhiszi-e vagy sem.
(Egyébként az esetek többségében tényleg nincs nálam pénz, mert ha nem venni megyek valamit, hanem csak úgy sétálgatok a városban, akkor minek? :) )

Laci Today Magazin · http://www.lacitoday.blog.hu 2010.11.23. 12:13:07

@Kóczy: én meg minden nap hozok kaját, tehát általábanvéve nnincs szüklségem pénzre, ezért nincs nálam. Aztánha nem hozok kaját, akkor hozok pízt, HA nem felejtem el. Jelenleg az a nagy helyzet hogy NINCs nálam pénz, a kocsiban a km-óra állása 750km, de a megszokott benzinkutam innen 30km-re van, tehát a kocsinak 780-ig bírnia kéne, pedig a benzinszintmutató már alig piheg. Valszeg napelemmel megy, csak ma borús idő van.
HA eljutok a benzinkútig, akor már jóvagyok, mert kártya viszont mindig van nálam.
De abból meg nem tudok adni kéregetőknek.

Kóczy · http://koczy.wordpress.com 2010.11.23. 13:47:49

Ez nálam úgy működik, hogy minden nap hozok kaját, azt ha mégsem, akkor nem eszem, amíg haza nem érek. :) (Mivel én 4 órában dolgozok, ez ki is bírható.)