HTML

Laci Today

Horoszkópom dupla ikrek. szakértők aszongyák, ez bármire mentség lehet. Háromszor estem motorral, de ebből egyszer úgy, hogy csak toltam. Mit is írjak magamról? Harmincvalahány éves vagyok, Eszter és Péter apukája, Pomázi Suttyó, Belvárosi Csávó, Agresszív ex-Vízihokis, Őrült Biciklista, Potyakajakos, Repülőgéptervező. Egz utazásiirodában dolgozom, és akit melegebb éghajlatra küldök, még meg is köszöni, és fizet is érte. Egy fontos infó rólam: BÁRMIT el tudok rontani anélkül, hogy bántanám. Távirányító, mobil.... most épp a cégesmobil egyes gombja nem jó. Nincs valakinek egy felesleges egyes gombja? Meg egy kilóméterspirál is kellene. Ha olvastad a blogomat, mindenkinek RIHAJ!-jal köszönj, erről ismerik meg egymást a Laci Today olvasók! És ha tetszett, amit olvastál, holnap is klikkelj, mert minden nap új bejegyzés!

Friss topikok

  • Kincskereső: Rihaj! Régen jártam erre, most hirtelen kíváncsi lettem Épp röhögök ezen a cikken, mikor a férjem ... (2016.01.19. 23:26) Széthagyom, és?
  • Laci Today Magazin: @Hidegen: de, átmentem? :D (2015.11.03. 11:00) ismétlés!
  • Laci Today Magazin: @Hidegen: köszi :) (2015.11.03. 10:57) Nehéz döntés
  • Laci Today Magazin: @-bobolysza-: .. mondjuk... meghajtanám... (2014.12.01. 08:38) adventi koszorú
  • Laci Today Magazin: @vén betyár: az semmi, állítólag Dugovics Titusz sem létezett... ha így folytatják, elfogy az össz... (2014.11.04. 19:43) akkor már inkább...

Linkblog

Kapcsoltál már be repülőn GPS-t?

2010.10.13. 10:39 Laci Today Magazin

Rihaj!
Én nemigen haladok a technikával, de nemrég kölcsönkaptam egy GPS-t. Tegezett, egész úton beledumált a vezetésbe, nearramenny, újratervezés, rosszabb, mint egy feleség! Mondjuk ki lehet dobni az ablakon büntetés nélkül, de mégiscsak kölcsönbe van, ne dobjuk ki. Petinek amúgyis tetszik, Peti a három éves fiam, a kezébe vette gyalog, és csak ment előre, fel se nézett a képernyőről. A végén hasraesett úgy, hogy felrepedt a homloka, még jó, hogy a GPS-nek nem lett baja, hiszen csak kölcsön van. A GPS egyébként tudhat valamit, mert simán beterelt egy sportpályára. MENJ TOVÁBB EGYENESEN, elhaladtunk egy focipályán álldogálló, rosszallótekintetű kamasz fiúcsapat mellett, A KOVETKEZŐ LEHETŐSÉGNÉL FORDULJ BALRA, igen, de  asportpályáról kivezető kapu zárva, tehát meg kellett fordulnom, újra elmentünk a focipálya mellett, végülis nem vert meg senki. De az tetszett a legjobban, amikor Budapest belvárosában a GPS a saját szavába vágott, és a helyett, hogy végigvezetett volna a rakparton, keresztül vitt a belváros legdzsumbujosabb részén.

Belegondoltam, mi történne, ha repülőre magammal vinném, és bekapcsolnám... egyáltalán, felismerné-e a környéket?? (Mondjuk az Atlanti-óceán fölött: úristen, víz, MINDENHOL VÍZ!)
Vagy mondjuk, egy éjszakai járaton mindenki békésen durmol, egyszercsak megszólal egy nyers férfihang:
-MENJ TOVÁBB HATSZÁZHARMINCKETTŐ KILÓMÉTERT, MAJD TARTS ENYHÉN JOBBRA!

Egyéb lehetőségek:

-TÚL GYORSAN MÉSZ

-A KÖVETKEZŐ FÖLDRÉSZNÉL FORDULJ BALRA

-HAJTS BELE A VIHARFELHŐBE, MAJD A MÁSODIK VILLÁMNÁL HAJTS KI A VIHARFELHŐBŐL SYDNEY IRÁNYÁBA

-A KISKUTYA FORMÁJÚ FELHŐ ELŐTT ÁLLJ MEG

... viharban:
-ÚJRATERVEZÉS, ÚJRATERVEZÉS, ÁUU (villámcsapás), ÚJRATERVEZÉS

...géprabláskor:
-TEDD, AMIT A TERRORISTA MOND

vagy zuhanás közben:
-HEHE, MIND MEGHALTOK
esetleg:
-MIÉRT NEM SZÜLETTEM FEKETEDOBOZNAK??

Abba már bele sem gondolok, mi lenne, ha vonatra vinném fel:
-HAJTS TOVÁBB EGYENESEN, MAJD HAJTS TOVÁBB EGYENESEN. A KÖVETKEZŐ LEHETŐSÉGNÉL HAJTS TOVÁBB EGYENESEN. MENJ TOVÁBB  800 MÉTERT, MAJD HAJTS TOVÁBB EGYENESEN!
Masiniszta legyen a talpán, aki nem nyír ki egy ilyen kis genya készüléket, nem?


Üdv!
Laci Today

3 komment

Címkék: gps repülőn

A bejegyzés trackback címe:

https://lacitoday.blog.hu/api/trackback/id/tr842367533

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2012.04.01. 13:55:07

annyira, de annyira fennhangon röhögök, hogy arra nincs fogalom...:DDDDDD
süti beállítások módosítása