HTML

Laci Today

Horoszkópom dupla ikrek. szakértők aszongyák, ez bármire mentség lehet. Háromszor estem motorral, de ebből egyszer úgy, hogy csak toltam. Mit is írjak magamról? Harmincvalahány éves vagyok, Eszter és Péter apukája, Pomázi Suttyó, Belvárosi Csávó, Agresszív ex-Vízihokis, Őrült Biciklista, Potyakajakos, Repülőgéptervező. Egz utazásiirodában dolgozom, és akit melegebb éghajlatra küldök, még meg is köszöni, és fizet is érte. Egy fontos infó rólam: BÁRMIT el tudok rontani anélkül, hogy bántanám. Távirányító, mobil.... most épp a cégesmobil egyes gombja nem jó. Nincs valakinek egy felesleges egyes gombja? Meg egy kilóméterspirál is kellene. Ha olvastad a blogomat, mindenkinek RIHAJ!-jal köszönj, erről ismerik meg egymást a Laci Today olvasók! És ha tetszett, amit olvastál, holnap is klikkelj, mert minden nap új bejegyzés!

Friss topikok

  • Kincskereső: Rihaj! Régen jártam erre, most hirtelen kíváncsi lettem Épp röhögök ezen a cikken, mikor a férjem ... (2016.01.19. 23:26) Széthagyom, és?
  • Laci Today Magazin: @Hidegen: de, átmentem? :D (2015.11.03. 11:00) ismétlés!
  • Laci Today Magazin: @Hidegen: köszi :) (2015.11.03. 10:57) Nehéz döntés
  • Laci Today Magazin: @-bobolysza-: .. mondjuk... meghajtanám... (2014.12.01. 08:38) adventi koszorú
  • Laci Today Magazin: @vén betyár: az semmi, állítólag Dugovics Titusz sem létezett... ha így folytatják, elfogy az össz... (2014.11.04. 19:43) akkor már inkább...

Linkblog

VB 2014 Spanyolország-Hollandia 1-5

2014.06.13. 23:10 Laci Today Magazin

Rihaj!
Aki ismer, tudja mekkora focirajongó vagyok: nem nézem a focit, mertnincsenek benne jó csajok.

Viszont, azt mondják, kiváló futballkommentátor lennék, úgyhogy most odakapcsoltam, teszek egy próbát.

Előszöris élő meccset látunk, hatvanvalahányadik percnél tart, 1-2 úgyhogy nemsok mindenről maradtunk le,  ESP-NED, tehát a spanyolok játszanak a hollandok ellen, de ez egyértelmű is: a pályán vannak fehér ruhások ők nyilván a hollandok, van egy csomó feketeruhás azok lesznek a bírók, és akkor van pirosfelső-feketenadrágban, egyértelműen latin szerkóban a spanyol. De minek ennyi bíró, és mit nyúl a labdába?
Aha megvan, a fehérek a spanyolok, a bírók a hollandok, a spanyol meg a bíró, így má értem is.

Tessék, alig kapcsoltam ide, MÁRIS SZÜNET, a hatvankettedik percben, mekkora baromság!
Ja, a cseréket mutatták. Mondják is, hogy sok cserére lehet számítani, hát én a spanyolok ruháját lecserélném, egyébként néhány közeliből kiderül, hogy nem feketében vannak, hanem ÉS GÓL!!!!!! Hát szerintem a kapust is megfejelte, a sötétkékszerkós csávó odarakta, bent van, tessék most összebalhéznak. MOst várunk hogy mi lesz, közben sárgalap, hallod, ÁLL A MECCS, és sárgalapot kap. Asszem az egyik holland kapta, vagy a spanyol, hát nemlehet egyszerre kommentálni is meg focit nézni, aminek semmi értelme, mert ... EHH! Na. Gól megint, csak most a másik csapatnak.
De várjál, 1-2nél ültem ide, láttam két gólt, most 1-3, az sehogy sem stimmel, VÁRJÁL, izé, olyan előfizetésem van, hogy vissza tudom tekerni a VB-t, mindjárt pontosítok. GÓL! bakker.Hát ezek aztán nem magyarok, Persil gólt lőtt, közeli kép a cserékről, hát nem boldogok,akkor ezek a spanyol cserék lesznek. Na, hol a távirányító, megkeressük az előző gólt.
Aha, megvan a távirányító, asszony rajta alszik, persze, nem Columbo megy a tv-ben, egyből ráalszik.
Nem találom az előző gólt, namindegy, MOST HOGY 1-2 MEGINT?????
Ja, franc, vissza van tekerve, na menjünk vissza a jelenbe.
Lelkes szurkolókat látunk, szabadrúgáshoz készülődnek.
Mármint asszem. Gyülekeznek. Ja jól írtam, mert most be is mondják hogy a spanyolok szabadrúgáshoz készülődnek. A BÍRÓ ÖSSZEGRAFFITIZTE A PÁLYÁT!!!!! Fehér csík a füvön, komolyan mondom, és mellé. Hát ezt ilyen lehangoló hangon kell mondani, "ésmellé", egy szóban, most kilassítva. Amikor utoljára VB-t néztem, ilyenkor rRrRrR villogott a jobb felső sarokban, az még feketefehér volt. Játékosok sétálgatnak a pályán, szerintem vége a meccsn... nem, 1-4 az állás, holott nem történt semmi, szerintem összevissza írják ki az állást. Fehér ruhás elhasal,olyat csúszik, hogy Peti megirigyelné, valaki sárgalapot kap. Ja, lassításból kiderül, a hasoncsúszóst vagy felrúgták, vagy úgy csinált, mintha felrúgták volna. Csere. 9-es játékost a 17-esre. Mindkettőjüket Hublotnak hívják. Persil pacsizik, ja ő volt a kilences, akkor ki a Hublot?
Bedobás, viszi a labdát, kint van.
Összességében a futball mint olyan, innen nem tűnik megerőltető sportnak.
Bedobás. Megint versenyt futnak, gyorsabb, megtartja, üres a kapu, GÓÓÓL,a hollandok meg vannak táltosodva. Mosmá megnézem mennyi az állás, ha nem 1-5, akkor szerintem csalnak.
Ismétlés, úristen átlőtte a fél pályát, passz, hát ez felülnézetből is gól.
1-5. Na, azért.
JA, de mert a kapus az a földön fetrengett, hát elengedte bárki is szünetre? Nem. Megérdemelte a gólt? Mint a huzat.
Folytatás. Bedobás. Kint van, komolyan mondom, ebben mi a játék?
Bedobás, hollandok viszik a labdát. Hát nem sietnek sehová. Mondjuk meg is értem őket. Most egy spanyol mellett elgurult a labda, meg sem próbálta elkapni, kezdem nem érteni, bár eddig sem értettem, de most már úgy igazán nem értem.
Szöglet. Mellécsúsztatja, kapus kirúgás.

86. perc, wc-n voltam bocs, történt valami? 1-5, akkor sztem semmi érdekes. Valami nagymellű narancssárgaruhás szurkolót mutatnak, és pillanatnyilag TÉNYLEG ez a meccs legérdekesebb momentuma.

Tömeg kiabál őrjöng, nem érteni mit kiabálnak. Hát INNEN nem jól hallani.
Ha jól látom, még tizenegy perc van hátra.Spanyol edzőkről közeli kép, hát "mint komor bikáé", olyan a nézésük. Abszolút igazuk is van.

Hollandok még mindig teljes erőből pörögnek, sztem hoztak valami hazait, azt szívogatták meccs előtt.

Spanyol mint az állat viszi a labdát, utolsó erejéből berúgná, a labda nem gurul el a kapuig. Várjál a sötétkékek a hollandok, akkor ez egy megfáradt holland volt. Nekem a hollandokhoz a fehér illik jobban, megtévesztő az öltözködésük.

Közeli kép a bíróról, hát meg van izzadva kérem, erősen el van fáradva is.

Bocsánat, előbb nem 11 perc volt hátra, hanem 1 perc, rosszul számoltam. Most másfél perc hosszabbításnál vagyunk. MINEK HOSSZABBÍTANAK, mit lehet ezen az eredményen változtatni, mi az értelme a hosszabbításnak?
Ez olyan, mint amikor a haldoklót lélegeztetőre rakod. Hát tovább haldoklik, de a végeredmény szempontjából semmi értelme. Jó, hogy mondjuk még meg tudja várni, úton van hozzá az unokája, el tudjanak köszönni... dehát most kijönnek a spanyolok Brazíliába elbúcsúzni és addig életben tartják a meccset? Az még vagy nyolc óra!!!!!!

közben pluszhárom percnél járunk, ezek meg vannak marhulva. Mindenkinek elege van, látszik a fejükön. Valamelyik csapat edzője végigbuksizza a kispadon ülő cserejátékosokat... ÉS VÉGE!! Pontosabban írás közben úgy hallottam hogy ujjong a nép, tehát azt hittem vége, de még megy az időszámlá... nem, tényleg vége van.

Menet közben kiderült csak nem volt alkalmam ideírni: Hublot az nem játékos, az a cseregép márkája.

Hát kérem, ötegyre nyertek a hollandok, tiszta izé, gratulálunk! Mindenkinek nyugodalmas jóéjszakát, a Viasat6-on mindjárt kezdődik a Horror mesterei, esetleg nézzétek meg, ha még nem vagytok álmosak!
Üdv,
LT

Szólj hozzá!

Címkék: vb spanyolország hollandia 2014 1-5

A bejegyzés trackback címe:

https://lacitoday.blog.hu/api/trackback/id/tr596300386

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása